Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 18:17:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: oprostiti mu prevaru da ili ne?  (Pročitano 17653 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Citat
a gdje on tebe bodri, gdje on tebe postuje, gdje on pomaze tebi da prevazilazis slabosti kad te vara?

pa nemas ti problem ,nego On - njemu treba podrska  Smile
znam sta zelis reci , u tome je i problem sto svi gledamo i ocekujemo da onaj drugi sve prvi uradi ,da (ne izuzimam ni sebe ). ja nekako mislim da sve trebas raditi zbog sebe - i voleti i podrzavati i davati ,bez obzira na to d ali se vraca ,a vratice se sigurno ...

Citat
to mi jeee .. nedopustivo

i meni je bilo u tvojim godinama ...sada za sve kazem - ako se desi ,videcemo sta cemo i kako cemo (ne reci dvaput da ti to  nikada ne bi , tako ga i prizivas da se desi ) Smile

ali .. cak i da pretpostavimo da on ima problem, da prevara nije produkt njegove nemogucnosti da se odupre primarnim porivima na jednu noc pod izgovorom da je to 'samo sex' a da tebe 'voli', da li se problemi rjesavaju na taj nacin?

i nije stvar ocekivanja da onaj prvi uradi nesto; nego je valjda obostrano potpomaganje i interakcija ono sto se podrazumijeva u braku? ili sam ja previse naivna .. ustvari, odbijam prihvatiti da jesam, to su neke stvari bez kojih se ne upustas u neke dozivotne zajednice.

vrijeme moze svasta promijeniti i ugroziti nekad i sta znam .. ali valjda uvijek treba ostati bar onaj osjecaj postovanja druge osobe majku mu, pa i ako imas problem, nemoj drugog povrijediti zbog toga.

Citat
Ako ti je stalo do nekog,u nekoj bezuslovnoj, idealnoj ljubavi , prevaru ne bi bilo toliko teshko oprostiti. umesto toga mozda bi se moglo tome pristupiti kao problemu koji je moguce reshiti.
teoretski ne bi bilo tesko oprostiti, ali teoretski i ne postoje idealne ljubavi.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

zivot je kreator bludnih desavanja!!!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5064
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6110
Oprosti mu ovu prevaru,evo ja ti obecavam da vise nece da se svalerise Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ivanbuba
kreator bludnih desavanja!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Ako je to meni upuceno, hvala na ponudi, ljubazan si.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
ustvari, odbijam prihvatiti da jesam, to su neke stvari bez kojih se ne upustas u neke dozivotne zajednice.
ih ,pa ceska kako da znas pri upustanju u bracne vode hoce li tu  biti prevare ? mislim,mozes da se upustis ako si zadovoljan prioritetima koje si postavio ,a sve drugo se samo servira . pa se snalazi .
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Citat
ustvari, odbijam prihvatiti da jesam, to su neke stvari bez kojih se ne upustas u neke dozivotne zajednice.
ih ,pa ceska kako da znas pri upustanju u bracne vode hoce li tu  biti prevare ? mislim,mozes da se upustis ako si zadovoljan prioritetima koje si postavio ,a sve drugo se samo servira . pa se snalazi .
pa kako znas da te sutra nece spucati cigla sa zgrade?
ja mogu da izaberem najbolje sto mogu i da znam da sam s nekim za koga sam procjenila da je dobar za mene i to mi je dovoljno.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
shavatm ja da mnogima treba iskupljenje u smislu ostajanja sa nekim i spasavanja neceg za sta je pitanje da li je vrijedno spasavanja Smile

ili je u pitanju samo kukavicluk...umotan u celofan "ja sam divna i jaka zena,jer ostajem uz nekog ko me vara i uzasno me to boli,ali brak treba spasavati"...treba li...ili bolje...dokle se ide sa spasavanjem?

pokusati shvatiti zasto je doslo do prevare? Smile

razlozi,koliko god se trudili da ih ucinimo visima i dodijelimo i sebi parce krivice,jesu uglavnom uvijek i banalni i potpadaju pod kategorijom....nagona Smile

aleluja.

naskacemo jedni na druge,da prostite,nema potrebe da to mistifikujemo Smile

brak jedino ima smisla spasavati ukoliko u njemu vidim satisfakciju za sebe kao ljudsko bice.
ukoliko se u njemu osjecam kao ljudsko bice i ukoliko je partner vrijedan spasavanja (pod uslovom da me njegovo spasavanje ne kosta mog urnisanja kao osobe)...brak jedino ima smisla ukoliko mogu njega (i svog partnera,pa i sebe) da se ne stidim pred sobom i svijetom.

sve ostalo je tesko rmbacenje na koje mnogi pristaju...ja mislim da je u pitanju strah...strah od mnogo cega,pa i od priznanja da nam je brak....neuspjeh!

svako pristaje na mnoge izbore,a bez zelje da priznaju da su pogrijesili ,a samim tim i da mijenjaju zivot,brak ili partnera.

ja,opet iz svoga ugla,pravim razliku izmedju hrabre zene i zene koje su ocajne i nastavljaju da ocajavaju,pristajanjem na brak koji ih negira kao licnosti ili prodajuci sebe i ono sto jesu zarad materijalne sigurnosti (sponzoruse)....naravno,ne smatram da su njihovi izbori laki Smile

ali nisu hrabrost u smislu hrabrosti onakve kakvu je ja dozivljavam.
hrabrosti koja je proizisla iz osjecanja slobode jedne osobe.

to je ocaj...
« Poslednja izmena: 07. Apr 2009, 23:10:32 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

wow

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Citat
A cak znam i one koje otvoreno istupaju stav ako je sposoban da ja budem zadovoljna a da vara a da ja to ne znam svaka mu cas. Sta vi mislite o tim zenama da li one vole svoje muzeve ili sve drugo od navike do hedonizma itd.

mislim da vole ,ali pre svega vole sebe . nije ni to lose .ukoliko je zena svesna da ne moze sama da zaradi za pristojan zivot ,bolje je da pristane na takav odnos nego da se zlopati.kod nekoih zena strah od neimastine i bede je jaci od ega i ponosa ,kod nekih nije . ja nekako mislim da je jacina biti sa nekim ,a znati da on ima druge .neznam sta ce da me zadesi ali mislim da bih to tesko podnela. najlakse je dici ruke od svega. misllim da se za brak treba boriti,pogotovo ako ste zena i ne dati da vas savlada malodusnost i gordost.

Citat
I vec pogadjate mislite da su se razveli  ne naravno, mislite da je ne vara vise ( opet zajednicki prijatelj) , khm vara je. Oboje su mi fuj i dobili su sta zasluzuju a to je jedno drugog.

bez uvrede ali ne mislis li da su i njoj fuj otimacice tudjih muzeva ?

Ja na ovakve stvari koje si ovde izrekla smatram da su pokazatelji karakternog izopacenja i kompletan poremecaj vrednosti, koliko god oni kao takvi nasli utemeljenje u realnom interesnom zivotu. Ljubav je jedina stvar u kojoj interes ma kakav on bio ne bi trebao da figurira.

Ali cak i ako postavimo stvari ovako kao sto si ti - zena slaba, strah od bede veci od ega i ponosa, vole sebe , nece da se zlopate itd.- u ovoj cistoj matematici sve ok matematicki ( i ako karakterno fuj ) samo ne znam kamo onda cudjenje i tugovanje u takvom braku, kako onda ocekivanja bilo koja dugacija?

Inace ta foskula za brak se treba boriti je ortodoksalna glupost i paravan za svasta nesto. Brak je ozvanicena ljubav sa ili bez papira, ljubav je uzajeman emotivan odnos dva partnera i taj odnos koji postoji izmedju samo njih dvoje se neguje pazi mazi nadogradjuje i bla bla. A ideja odrzavanja institucije zarad same institucije je protiv svake logicke, duhovne i emotivne zakonitosti.

A posto cela stvar je postavljena naopako i sa sumljivim kriterijumima makar kada je kvalitet u pitanju, tako je u tvojoj percepciji doslo do jos jedne pogresne predpostavke i definicije - otimacice muzeva-. To ne postoji, postoje samo muzevi ( ili zene) koji su se nasli i to svojom voljom, zeljom i potrebom na trzistu onih koji su otvoreni za mogucnost nove jebacine. Ili ti sami sebe su stavili u ponudu. Svi oni sa te liste biraju se prema vlastitim afinitetima, zeljama i spram ukusa, pa tako neko voli dlakave noge brkove i to mu je bitno u igri strasti ( kres) a ne bitno mu je to sto nema pola zuba u vilici ili je edipovac ili cistac ulica ili ozenjen jer se ipak na one brkove i dlakave noge lozi i to je ono sto ga zanima. Smile primera bi bilo zilion ali da se ne bi u ovoj krajnosti dalje mastovito izrazavala nadam se da ste shvatili poentu hahahahah
IP sačuvana
social share
moja natalna karta

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

wow

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Citat
Ja sam mu tada samo rekla sledece - ti si smislio zbog mene da se razvodis, fuj. Ti si samo jedna karakterna p...a jer covek treba da se razvede zato sto mu je los brak i zato sto u zivotu ljubav ima kao primarni element pa spram njega i zivi, a ti sta sedeo si u braku dok se nisi zaljubio. Meni ti takav karakterno ne trebas jer to pre svega implicira ko si i kakav .- pokupila sam se i nestala iz njegovog zivota.

Au  Smile

Znaci, ti si uticala, direktno dovela do toga da se zaljubi u tebe i onda ti je postao fuj. A dok ste se k****** bio ti je prihvatljiv i nisi se pitala kakav mu je karakter i jel ti odgovara.
Strasno ..
I pride govoris kako su oni brakovi u kojima je prisutna prevara losi, a onda svom ljubavniku kazes da je p**** jer se ne razvodi zbog loseg braka (?) nego zbog eto, tebe.

Ne znam iz tvog teksta koji je tvoj stav sem da si nad mojim rekla strasno?
Takodje ne znam sta ti je ne logicno ili ne ispravno?

Ali probacu da ti pojasnim redno:
- za kres kombinaciju je potrebno da ima strasti i kvalitetnog seksa jos ako je to zacinjeno kompatibilnoscu na zabavnom nivou to je prava mala divna avantura ( knjiski primer).
- potom kres kombinacija je legitimno a i moralno pravo svake slobodne osobe.
- kad spojis predhodne dve stavke dobijes da onu osobu koja zeli kres kombinaciju ne zanima i ne treba da je zanima za istu da li je taj drugi ozenjen ili ne to prosto ne predstavlja interesno polje niti bitnost bilo kakvu.
Ono sto je u kres kombinaciji vazno je napomena da je to to ( sto sam ja naravno ucinila).
Pa stoga da zakljucim karakter njegov me je zanimao samo na nivou prve crtice.( bio je wow na tom nivou  Smile ). Odatle na dalje me nije zanima sto sam u startu napomenula i definisala.
Po logici stvari ili ti sleda od postavke na dalje sa sve idejom morala i ispravnosti ja nisam nista ucinila ili ti uticala da se on zaljubi u mene sem onim sto ja jesam ( bez dela ili reci ), a to je van moje moci, a pride i njegovo licna stvar ne i legitimno pravo jer je ozenjen.
- Sada najbitnija stavka koja se direktno naslanja na prethodnu. Ako iz kres kombinacije se zaljubis ( sto je ok), neophodno je da budes slobodan da bi to bilo ispravno, jer pokazivati ljubavne emocije a ne biti slobodan je neposteno, jer tim sto nisi slobodan cini da tvoje emocije takodje nisu u potpunosti dostupne a niti je dostupno davanje istih, pa samim tim to je neposteno itd. Zato tek tada i u tom momentu dolazi do postavljanja pitanja ko je taj neko.
-A dolazi se do sledecih zakljucka kroz pitanja. Ako je razvio emocije ka meni sta je onda sa emocijama ka toj zeni? Ako ih ima i ka njoj (koliko god razlicite posto je u funkciji zene a zena je ono sto samo po sebi podrazumeva ljubavne emocije pre svega) i ka meni ( u sta pride ne verujem da je moguce u potpunosti i pravo ) , onda je on patogeni oblik licnosti pa me samim tim ne zanima a i fuj mi je.
Ako nju ne voli a ipak zivi i dalje sa njom kao svojom zenom ( a definisali smo zenu i sta ona pre svega prvenstveno znaci i podrazumeva) ko je on? Ima par opcija da je neko ko je odustao od sebe u daljem zivotu po emotivno ljubavnom pitanju (da li iz razloga navike,tehnickog  hedonizma, odgovornosti ka deci koja mu je prioritetnija od ljubavnih emocija, ili mu je prosto sve drugo tesko ili cimanje itd) . Sto je meni ljudski naravno ali ne i kvalitetno ispravno pa me opet ne zanima. E sada zato je p......, zato sto nije neko ko ljubav ima kao life moto u zivotu jer je to dokazao tim sto je i pre mene ocigledno bez emocija bio u breku, vec je neko ko taktizira a svako taktiziranje je licemerstvo pogotovo kada je ljubav u pitanju, jer nije smeo da zivi spram ideje zivota vec je cekao kao majmunce  i bila mu je dobra grana za koju se drzi i koju ne pusta dok ne naidje druga. A takav stav i odnos je ruzan i moralno ne castiv i pre svega egoistican ( i ako ljudski).
Ili je tu zato sto
IP sačuvana
social share
moja natalna karta

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

wow

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Citat
a gdje on tebe bodri, gdje on tebe postuje, gdje on pomaze tebi da prevazilazis slabosti kad te vara?

pa nemas ti problem ,nego On - njemu treba podrska  Smile
znam sta zelis reci , u tome je i problem sto svi gledamo i ocekujemo da onaj drugi sve prvi uradi ,da (ne izuzimam ni sebe ). ja nekako mislim da sve trebas raditi zbog sebe - i voleti i podrzavati i davati ,bez obzira na to d ali se vraca ,a vratice se sigurno ...

Citat
to mi jeee .. nedopustivo

i meni je bilo u tvojim godinama ...sada za sve kazem - ako se desi ,videcemo sta cemo i kako cemo (ne reci dvaput da ti to  nikada ne bi , tako ga i prizivas da se desi ) Smile

Bezuslovna ljubav,  kada je ljubavnicka emocija u pitanju sto jesu muz i zena ( i sve varijacije na ovu temu  Smile ), ne postoji i to po psihijatrijskom misljenju ( moguca je samo i to kod retkih tipova asketa i onda je ta ljubav opsta ka celom svetu i svakom coveku tj  coveku kao takvom - najcesci su inace monasi ali i njih je beskrajno mali broj)
Ljubav muskarca i zene je interakcija njihovih duhovnih emotivnih nivoa i ona kao takva je retka i da na njoj treba raditi kako bi se uskladjivala i pre svega uzajemno nadogradjivala. A sve to u interesu ljubavi odnosno sajednickog prostora.
Prevara je prostor koji jedna strana uzurpira za sebe i zbog sebe bez ideje zajednistva, (vec oprecno istome) i to nastupa onda kada ne postoji interakcija na emotivno ljubavnickom nivou.
Samim tim to je kraj jer se takvim cinom negira neretko i do tadasnji ljubavno emotivni odnos a pre svega zbog pokusaja obane i nepostovanja druge strane na svim nivoima. Tim cinom prosto nije samo jebanje dovedeno u pitanje vec svi segmenti odnosa jer izdaja prevara obmana i laz su sve sto u korenu narusi svaku mogucnost izgradnje jer se tako gradi bez temelja a i smisla.
Selektivno ponasanje ne postoji samo je pitanje u kom momentu i spram kog interesa  ce se ispoljiti.

« Poslednja izmena: 08. Apr 2009, 05:27:58 od TanaMo »
IP sačuvana
social share
moja natalna karta

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Sony xperia
Molio bih kolegenice i kolege, da ne zamere na tripliranim postovima TanaMo. Njenom ljubaznoscu, u kratkoj prepisci, je razjasnjeno, da je to ucinjeno radi preglednosti repliciranog.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 18:17:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.