Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 04:10:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: oprostiti mu prevaru da ili ne?  (Pročitano 17676 puta)
Ucesnik diskusija

wow

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Ja zaista mislim da ovde niko nije pomenuo po meni glavnu stvar. Ko smo mi sta i gde su nam prioriteti a onda koga biramo za partnera pa samim tim ko je on. Tkodje mi se cini da kada su prevare u pitanju u vecini slucajeva ima malo onog realnog iznenadjenja.
Sesiric je takodje pomenula jedan bitan detalj onoga ko smo mi kada je pominjala da se najvise bojimo promene, pa tako i silne druge stvari su direktno u vezi sa tim ko smo mi.
Dodala bi i onu cuvenu put do pakla poplocan je dobrim namerama. Sto je fuj a mnogi dobru nameru bez znanja umeca i dobre procene koriste kao dokaz postenja s cim se neslazem.
Ali da ne tupim, ja se delom slazem sa ivanom i sama sam ubedjena da 80 posto brakova ako ne i vise je pretrpao prevaru samo je pitanje da li to znaju prevareni ili ne. A sta ako ne znaju onda su im ti muzevi ili zene i dalje sta super? Ne nisu. A tek oni prevareni koji su spremni godinama da zmure nad svojim zivotom je neverovatan fenomen, a posle kao ju. Ja cak znam zene i to ne jednu par njih koje su kada je muskarac hteo da se razvede ili nagovestavao isti a i sam priznao prevaru bio moljen u suzama da ne ode iz tog braka. A cak znam i one koje otvoreno istupaju stav ako je sposoban da ja budem zadovoljna a da vara a da ja to ne znam svaka mu cas. Sta vi mislite o tim zenama da li one vole svoje muzeve ili sve drugo od navike do hedonizma itd.

I za kraj iz licnog iskustva dacu svoj stav ja sam bila sa nekim ko je u braku, bilo me je bas briga rekla sam kres kombinacija a i da priznam da nikakvu krivicu nisam osecala to sto on vara jer da nisam ja bio bi vec neko, medjutim on je poceo da se zaljubljuje i poceo da pominje razvod. Ja sam mu tada samo rekla sledece - ti si smislio zbog mene da se razvodis, fuj. Ti si samo jedna karakterna p...a jer covek treba da se razvede zato sto mu je los brak i zato sto u zivotu ljubav ima kao primarni element pa spram njega i zivi, a ti sta sedeo si u braku dok se nisi zaljubio. Meni ti takav karakterno ne trebas jer to pre svega implicira ko si i kakav .- pokupila sam se i nestala iz njegovog zivota. Tih par meseci dok smo bili zajedno u kuci ne znam da li je bio dnevno po 3 sata bio je spreman na ulici da me ceka par sati itd...zeni je bio sve priznao da je zaljubljen da vara itd. Sto sam naknadno saznala preko zajednickog prijatelja. E sada posto je njega ideja o razvodi i kada sam ga otkacila ipak drzala zena je cujem rekla pa ono zbog dece itd. I vec pogadjate mislite da su se razveli  ne naravno, mislite da je ne vara vise ( opet zajednicki prijatelj) , khm vara je. Oboje su mi fuj i dobili su sta zasluzuju a to je jedno drugog.
Recicu jos ovo postoje prevare ono pijanstvo a nismo svesno planirali istu ali i tada nesto lezi u onome da nismo zadovoljni vezom ili prosto nismo osoba kojoj je stalo da ima ljubav onu pravu i veliku - a takva je vecina cak cu i ako mi ne ide u iteres kao zena da su takve pre zene. Zeleti decu i porodicu i ono sto ona nosi ne znaci zeleti ljubav svog zivota duboku snaznu kvalitetnu i bajnu. Suprotni pol u ljubavnoj vezi se ne voli kao brat ni kao dete ni kao muz oslonac vec se ljubavnicki voli. Ali odnosi su uglavnom zasnovani na navici na onom lakse to nego jopet nemir, na slabostima, vrlo necastivim prioritetima itd. Da ne kazem ono da se mnogi jebu za vodu i struju patike svoje dece itd. jer nemaju muda da budu sami i sami da se bore. Tako da gospodji od 50 godina bi pozelela srecu jer moze da je ima svejdno ako bude iskrena ka sebi, ili joj on takav nikada pravo nije smeta pa sto bi sada kada je samo dobila naglasenu potvrdu onog sto je znala o njemu, ili ako je sve ove godine skupljala hrabrost da pokaze svoje nezadovoljstvo ali joj je ovo trebalo evo sada ga ima i tu dileme nema.
A dodacu i ja ono vrbovanje dece mi je fuj. To sto vas vara ne znaci da njih vara i da oni sobzirom da su veliki tj odrasli ljudi  sami bi to mogli da imaju na umu a to sto zauzimaju stranu u svemu tome nije posteno ka njemu. Sta oni ima da budu uznemireni.
Pozdrav svima i sorry na opsirnosti.
IP sačuvana
social share
moja natalna karta

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 11802
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson xpiria neo
Prevara se ne oprasta,nema svrhe,osim ako neko ne uziva da bude ponizen u vezi...a onda je logicno zapitati se da li je takva osoba normalna...i tako se krug zatvara.
IP sačuvana
social share
svako ko ode ostavi trag i delic duse odnese...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

wow

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Nego di nestade gospodja da makar kaze svoje misljenje, a i  onda podeli  finale ili razvoj kao sto je pocetak i zaplet.
IP sačuvana
social share
moja natalna karta

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
A cak znam i one koje otvoreno istupaju stav ako je sposoban da ja budem zadovoljna a da vara a da ja to ne znam svaka mu cas. Sta vi mislite o tim zenama da li one vole svoje muzeve ili sve drugo od navike do hedonizma itd.

mislim da vole ,ali pre svega vole sebe . nije ni to lose .ukoliko je zena svesna da ne moze sama da zaradi za pristojan zivot ,bolje je da pristane na takav odnos nego da se zlopati.kod nekoih zena strah od neimastine i bede je jaci od ega i ponosa ,kod nekih nije . ja nekako mislim da je jacina biti sa nekim ,a znati da on ima druge .neznam sta ce da me zadesi ali mislim da bih to tesko podnela. najlakse je dici ruke od svega. misllim da se za brak treba boriti,pogotovo ako ste zena i ne dati da vas savlada malodusnost i gordost.

Citat
I vec pogadjate mislite da su se razveli  ne naravno, mislite da je ne vara vise ( opet zajednicki prijatelj) , khm vara je. Oboje su mi fuj i dobili su sta zasluzuju a to je jedno drugog.

bez uvrede ali ne mislis li da su i njoj fuj otimacice tudjih muzeva ?
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Citat
Ja sam mu tada samo rekla sledece - ti si smislio zbog mene da se razvodis, fuj. Ti si samo jedna karakterna p...a jer covek treba da se razvede zato sto mu je los brak i zato sto u zivotu ljubav ima kao primarni element pa spram njega i zivi, a ti sta sedeo si u braku dok se nisi zaljubio. Meni ti takav karakterno ne trebas jer to pre svega implicira ko si i kakav .- pokupila sam se i nestala iz njegovog zivota.

Au  Smile

Znaci, ti si uticala, direktno dovela do toga da se zaljubi u tebe i onda ti je postao fuj. A dok ste se k****** bio ti je prihvatljiv i nisi se pitala kakav mu je karakter i jel ti odgovara.
Strasno ..
I pride govoris kako su oni brakovi u kojima je prisutna prevara losi, a onda svom ljubavniku kazes da je p**** jer se ne razvodi zbog loseg braka (?) nego zbog eto, tebe.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
A cak znam i one koje otvoreno istupaju stav ako je sposoban da ja budem zadovoljna a da vara a da ja to ne znam svaka mu cas. Sta vi mislite o tim zenama da li one vole svoje muzeve ili sve drugo od navike do hedonizma itd.

mislim da vole ,ali pre svega vole sebe . nije ni to lose .ukoliko je zena svesna da ne moze sama da zaradi za pristojan zivot ,bolje je da pristane na takav odnos nego da se zlopati.kod nekoih zena strah od neimastine i bede je jaci od ega i ponosa ,kod nekih nije . ja nekako mislim da je jacina biti sa nekim ,a znati da on ima druge .neznam sta ce da me zadesi ali mislim da bih to tesko podnela. najlakse je dici ruke od svega. misllim da se za brak treba boriti,pogotovo ako ste zena i ne dati da vas savlada malodusnost i gordost.

ne znam jesam li pravilno shvatila tvoj odgovor,pa me i ispravi ukoliko grijesim.
malo sam iznenadjena,pa se i stoga nadam,valjda,da mi je nesto promaklo Smile

jacina je biti sa nekim,bez obzira ukoliko ima druge!?!

cudno...meni je to kukavicluk.ako podjemo od pretpostavke da to ne moze ni jednoj zeni da prija,pristajanje na takav odnos je jedan od zescih poraza uopste.ukoliko se i desi da se pristane,pod izgovorom da nam nije ni stalo sta radi- ne volimo ga,ali volimo udobnost i njegove pare eventualne,pa mi smo....parazitski oblik zivota Smile...nismo mi nikakvi heroji vec zene koje nisu sposobne za zivot,samim tim je odluka da se oslonite na sebe i svoje snage u zivotu,za pojedine ravno uzasu....

bijeda je strasna stvar,slazem se,a kada se tome doda jos i duhovna bijeda...dolazimo do nakaznosti.

uostalom,ne kazem da ne postoje ekstremni slucajevi kada zena ne moze da se izdrzava,ali je mnogo vise onih koji jedino udaju smatraju prihvatljivom da bi se obezbjedile ili potvrdile vlastiti identitet Smile

sto znaci da bi bez tog loseg braka bile upucene na sebe,ne bi mogle da se slepaju uz nekog i kriju iza necijih ledja,a gdje cete vecu kaznu nakazi nego li da se pogleda u ogledalo i to sebi prizna.

postoje i situacije kada je najlakse ne dici ruke od necega...zabiti glavu u pijesak i pustiti da vrijeme tece.

a nekad reci ovo ne valja,ovo mi ne odgovara,zasluzujem i bolje i vise,ili mogu bolje i treba mi...pa,krenucu da
mijenjam....e pa,to je meni hrabrost Smile

a sve to zavisi od materijala od koga smo sazdani,od zelja koje smo gajili i od onog sto mi mozemo kao zene i da pruzimo...da bi nam se i vratilo.
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
ne volimo ga,ali volimo udobnost i njegove pare eventualne,pa mi smo....parazitski oblik zivota

uopste nisam ni uzela primer bogatog muza nevernika,mislila sam uopsteno na situacjiu kad zena otkrije da tu postoji jos neko...da,mislim da je hrabrost ostati u braku i boriti se za svoj brak ,isto kao sto je i hrabrost otici i sama zapoceti novi zivot ...kad kazem jake zene ostaju u braku sa muzem koji ima ljubavnicu ,ne mislim iskljucivo na to da ostaju zbog udobnog zivota ..ostaju i zbog dece ,zbog intitucije braka,zbog neznam ni ja cega ...nemaju sve zene u sebi tu borbenu crtu da prelome i odu ,sto ne znaci  da su paraziti ...ja ne mislim ni da su sponzoruse paraziti- i za to treba imati stomak i zivaca ...jbg,nije svako sposoban da radi i zaradi (mozda i jeste ali ide laksim putem ,a to sto mi  idemo tezim - nasa stvar  Smile)...jacina je sesircic ,kako nije jacina ostati u braku i pokusati da shvatis zasto se sve to desilo ,pokusati da promenis neke stavri kod sebe (zbog kojih se mozda prevara i desila ),pomoci bracnom partneru da prevazidje svoje slabosti i vrati se svojoj porodici ,biti uz njega i bodriti ga..zar to ne mogu samo jake zene ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Citat
jacina je sesircic ,kako nije jacina ostati u braku i pokusati da shvatis zasto se sve to desilo ,pokusati da promenis neke stavri kod sebe (zbog kojih se mozda prevara i desila ),pomoci bracnom partneru da prevazidje svoje slabosti i vrati se svojoj porodici ,biti uz njega i bodriti ga..zar to ne mogu samo jake zene ?

a gdje on tebe bodri, gdje on tebe postuje, gdje on pomaze tebi da prevazilazis slabosti kad te vara? Smiley
mislim, i ja sam za te bajkovite ljubavi koje nemaju granice i sta ti ja znam, ali kad ti neko izigra povjerenje, neko s kim dijelis sve sto imas .. to mi jeee .. nedopustivo
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
a gdje on tebe bodri, gdje on tebe postuje, gdje on pomaze tebi da prevazilazis slabosti kad te vara?

pa nemas ti problem ,nego On - njemu treba podrska  Smile
znam sta zelis reci , u tome je i problem sto svi gledamo i ocekujemo da onaj drugi sve prvi uradi ,da (ne izuzimam ni sebe ). ja nekako mislim da sve trebas raditi zbog sebe - i voleti i podrzavati i davati ,bez obzira na to d ali se vraca ,a vratice se sigurno ...

Citat
to mi jeee .. nedopustivo

i meni je bilo u tvojim godinama ...sada za sve kazem - ako se desi ,videcemo sta cemo i kako cemo (ne reci dvaput da ti to  nikada ne bi , tako ga i prizivas da se desi ) Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
LG 4X HD
Ja kapiram shta je Lola htela da kaze ,iako se ne slazem.Nevezano za finansijsku situaciju,najlakshe je reci "jebi se,prevario/la  si me,odlazim " Ako ti je stalo do nekog,u nekoj bezuslovnoj, idealnoj ljubavi , prevaru ne bi bilo toliko teshko oprostiti. umesto toga mozda bi se moglo tome pristupiti kao problemu koji je moguce reshiti.

I naravno tu su beneficije koje mozesh izvuci vechno igrajuci na kartu grize savesti zbog prevare. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 04:10:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.