Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 03:36:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: oprostiti mu prevaru da ili ne?  (Pročitano 17577 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
Ja na ovakve stvari koje si ovde izrekla smatram da su pokazatelji karakternog izopacenja i kompletan poremecaj vrednosti

Hvala Prepodobna  Smile

Inace,jasno je da si ogorcena i frustrirana,ljuta na svog ljubavnika i njegovu zenu ,njihov kakav takav Brak ,gde nema mesta za tebe ..razumem te u potpunosti ( i ja sam iskusila breme ljubavnice ) ali za razliku od tebe nikada necu reci fuj za nekoga ko mi je u nekom momentu moga zivota bio blizak i hranio mi dusu.

Citat
A takav stav i odnos je ruzan i moralno ne castiv i pre svega egoistican .

nikako da oprostis svom dragom jer je izabrao da ostane pored svoje zakonite zene ,a ne pored tebe koja si verovatno lepsa,mladja ,bla bla

iinace ,iz celog tvog posta izbija bes i ozlojedjenost ...ne bi bilo lose da malo zaviris kod sebe u centar za moral (ako ga uopste imamo )i vidis sta tu ne stima ,pustis druge da zive (iako su pizde ,nemaju herca i zalsuzuju jedno drugo ). na kraju krajeva ,dobro je za tebe jer jedan muskarac pizda nije izabrao bas tebe ,sta ce ti takav  Smile

p.s. ups,sad sam tek videla da je tvoj decko ipak izabrao tebe i pozeleo da se razvede ,a ti si ga sutnula kao staru cipelu ...imao je taj vise srece nego pameti da ga zena ponovo primi u svoje narucje ,dobra neka zena ..
ne bih da sudim nikome ,ali ne mogu a da te ne pitam da li mislis da je to ok sa tvoje strane (mislim zavesti nekoga da se primi do besvesti i kada on pozeli da rasturi sve sto ima iza sebe i krene s tobom iznova ,okrenuti ledja i otici zgadjen ?

« Poslednja izmena: 08. Apr 2009, 09:46:43 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Ukoliko zelis da oprostis = oprosti.
Ukoliko ne zelis da oprostis = nemoj.

Nisam bas izmislila toplu vodu sada, medjutim... cela prica zavisi od slucaja do slucaja. Svi smo razliciti, pa kao takvi reagujemo (naravno) razlicito. Ukoliko prevarena osoba zeli da spasi to sto se spasiti moze, neka spasava, jer joj je ocigledno stalo... i takav korak ne treba osudjivati. Ja, iskreno, ne bih oprostila prevaru. Opste je poznato da se u prevaru/preljubu (kako god) "utrcava" ukoliko nesto nije ok u vezi, pa se "to nesto" makar za tren nalazi u nekoj trecoj osobi. Parovi cesto pribegavaju cutanju, umesto da resavanju nastale problemcice, a kada problemcici prerastu u ozbiljne probleme... e onda nastaje haos. I tako... dodjosmo do toga  da je On nasao ljubavnicu, ili Ona nasla ljubavnika... ovi sto su u vezi/braku, jelte, sto nadjose ljubavnika i/ili ljubavnicu, fino njima jer ce sacuvati svoje porodicno gnezdasce, a sirota ljubavnica ce ostati bez njegovog prisustva onda kada joj najvise bude trebao, jer ce on biti uz (kakvu-takvu) zenicu. Zensko celjade koje se odluci za korak da bude u zagrljaju ozenjenog muskarca (koji, inace nema nameru da se razvodu, mada obecava, takvih slucajeva je milion), treba dooooooooobro da razmisli... odose joj godine.
« Poslednja izmena: 08. Apr 2009, 11:05:14 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Ne znam iz tvog teksta koji je tvoj stav sem da si nad mojim rekla strasno?
Takodje ne znam sta ti je ne logicno ili ne ispravno?
Moj stav o prevari? Imas ga na ovoj temi, bar jednom napisan.

Lijepo si naucila definicije kres kombinacija; lijepo si naucila sve definicije: ako je to tako onda ce biti ovako iz cega slijedi da je takav rezultat nepovoljan jer se direktno kosi s postavljenom pretpostavkom.
No medjutim cak sam i ja sa 20g dosad naucila da zivot nije jednacina i pravilo, pa cak i da jeste, u 0,001%slucajeva sve ide po matematicki tacnoj formuli.

Ja ne znam sto se taj tvoj zaljubio u tebe, ali ako mislis da nisi uticala na to (pa makar i dobrim sexom), onda ili pokusavas da speres neku krivicu ili se slijepo vodis svojim definicijama. AKo si znala da postoji mogucnost da se zaljubi, ne znam sto si se upustala u kres kombinacije.
S druge strane, i sex je emocija, narocito kad se ponavlja recimo jednom sedmicno; pa i ako pocne iz puke zelje da se ispraznis, ako je dobar, malo ce da se razvije osjecaj prema svemu tome .. Tako da ne znam, kako je uredu (iz tvoje perspektive) da on strast koju je trebao cuvati za svoju suprugu daje tebi, ali nije uredu da se i zaljubi u tebe.

Da ne palamudim;
mislim da nisi upravu i da si itekako egoisticna i licemjerna jer, opet kazem, bila je njegova stvar jel ozenjen dok je bio dobar u krevetu i dok ti nije izjavio neke kvazi ljubavne emocije, a kad je priznao, postao je los covjek koji vara zenu i zaboga, zaljubljuje se u ljubavnicu.

IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
... pre bih rekla da ga se zasitila i da trazi nacin da ga otkaci... pa je sada najlakse ispljuvati "partnera za tango" jer se "zaljubio", a "smeo je da se zaljubi iskljucivo ukoliko je slobodan" Smile sta sve procitah, prosto se zapitah da li sam do sada zivela na Marsu Smile

Kao prvo, moralna osoba nikada, ali nikada nece umesati svoje prste u vezu/brak drugih ljudi bez obzira da li se zaljubila/zacorila/odlepila/otkacila/itd. Kao drugo, ne postoji pravilo kada ce se neko zaljubiti i u koga ce se zaljubiti... ipak, sopstvene "strasti" se mogu "suzdrzati". Kao trece "smeo je da se zaljubi iskljucivo ukoliko je slobodan" je nevidjena budalastina, znaci... sme da se zaljubi ukoliko je slobodan, a seksualne aktivnosti sa nekim tamo zenama, ah izvinjavam se "ljubavnicama" (mimo sopstvene) moze da ima/koristi bez obzira sto je "zauzet pred Bogom i pred narodom"?!  Smile

To je ono... ljubavnice su na kraju ona povredjena strana, pa su u skladu sa tim i ogorcene i razdrazljive... i svasta nesto jos... kao i svaka ostavljena zena (pa i muskarac), trazi razlog(e), nalazi i opravdanja ali iskljucivo za sebe, jer im je za protraceno vreme kriv tango partner...
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

wow

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
E drage mi zene ( sorry na opstem mestu ) sram vas bilo.

Iznesoh svoj stav na temu oprostiti prevaru ili ne sa sve argumentacijom iste zasto ne po meni, cak dodah i to da i oprost je moguc  samo sto po meni on postavlja pitanje nad kvalitetom sustinom i to mereno samo kroz ljubavne emocije. Uz sve to dala sam vam i licnu pricu iz druge perspektive kroz sta se mnogo bolje neretko vidi licemerstvo muskaraca i taktiziranje zena. I to sam sve iznela samo kao svoj stav i komentarisala tudji stav i to samo na nivou replika.
A vi?
Ti lolana sem sto si se iz nekog razloga valjda osetila prozvana si pocela da vredjas nemoj misliti da ja ne mogu da ti uzvrati ali licno vredjanje je uvek manjak argumenata, licna kivnost itd. No da ne podlegnem niskim pobudama. Za tvoju informaciju ispricala sam vam za mene ne bitnu pricu za  moj emotivan zivot, staru jako puno godina. Ali svejedno ocena mene a ne stava i teme je suvisla i svakakva tebi  na dusu.

Ti cesarice sem sto jopet nisi iznela svoj stav i svoju argumentaciju istog vec si negirala moj ( u tome se ne vidi tvoj stav vec samo negacija mog a to nije dovoljna odrednica tvog licnog) si takodje podlegla karekterizaciji mene a ne mog stava sto je legitimno i sve ok samo suvislo pa se postavlja pitanja koji je tvoj ozlojedjeni motiv?
Tebi za informaciju - iznesoh svoj stav o prevarama i o onima koji varaju, i po meni ljubavnice ili ljubavnici nikada ne snose ni promil krivice i tako je bilo cak i onda kada sam  bila i sama varana. I naravno nemora sa tim niko da se slozi. A sex moze i nemora biti emocija. Uvek svako u svakoga moze da se zaljubi samo je pitanje kada i u koga se zaljubljujemo pa nas to potom i odredjuje i karakterno i svakako ( kao i sva ostala dela) pa sam spram toga i ja dala svoju procenu.

A tebi oblacak za pocetak nisam sigurna da si iscitala sve moje kometare na ovoj temi, ali svejedno. Moj tekst i stav na zadatu temu imao je za motiv kao glavni i jedini reper pravu ljubav kroz naravno moje vidjenje i onda ispravnost i dela koja proisticu iz nje pa kroz to mereno sve drugo.

Za kraj na ovoj temi:
Svako taktiziranje u ljubavi je u direktnoj suprotnosti sa istom. Postoje naravno razliciti nivoi emocija ali onda spram toga i sve ostalo. Postoje i razliciti karakteri i oni sami sa sobom donose citav set stvari koje mi najcesce necemo da vidimo pogotovo one koje nam ne odgovaraju ali za to nam nije niko kriv, samo napominjem nema cudjenja niti osecaja nepravde ( ovo se odnosi na ono koje muskarce biramo i sta je to ono sve sto nose sa sobom). Potom tu je i ono ko smo mi i gde su nam prioriteti, pa ako nam prioritet tehnicki lak zivot, muz da ne bi bili sami, ili sta god onda opet i sve ostalo spram toga da bi to dobili dobicemo po nekoj ceni pa opet kamo cudjenje. A finale je u nama koji su to nasi kvaliteti od lepote do pameti i vestina nivoa sadrzajnosti dobrote itd. Spram toga bi i nagrade trebale u zivotu da bivaju - po meni naravno.

A drage zene Pitajte se da li bi vam vasi muskarci bili dovoljno dobri ako bi oni bili fizicki spreceni da vas varaju tim sto eto ih nece nijedna druga zena recimo zato sto je vas. Ako je to za vas dovoljno dobro sto se mene tice masala, ali .......

Takodje dodala bih da ne bi trebalo da imate frku od drugih zena, nego da se bavite sobom kako bi bili bolji na svim nivoima ( ne zaboravite ni umece ljubavi ono je sadrzajno polje i trazi najvece predispozicije, umeca i talenta ), jer samo svojim kvailtetom zavredjujete  bilo sta.
Savetovala bi dobronamerno ne drzite se odbrane gluposti ( institucije, norme ...) zbog bilo kog interesa jer sve dodje po svoje i na naplatu.

Ali na kraju iskreno kao sto rekoh u prvom svom komentaru gospodji koja je zapocela ovu temu neka mu oprosti ili ne niko zbog toga sem nje nece imati ni nagrade ni kazne samo neka sebe iskreno pogleda u ogledalo i stvari nazove pravim imenom, jer ce tako oprostiti sebi samoj sta god, a odatle sve ce biti i lakse i jasnije i gde su joj prioriteti i ko je ona ( tada nece biti cudjenja, nerealnih ocekivanja pa ni razocarenja a potom ni bola - jare i pare nikada nisu isli zajedno).

p.s.: - ima muskaraca koji su rodjeni da budu ljubavnici ( i zena ) samo je pitanje da li su oni sposobni da pravo vole - po meni ne, jer su plitki, animalni egoisticni i bla bla.. to su ljudi trenutka ( ovog mog vam toplo preporucujem i dalje je aktivan a i zena mu je liberalna tako da sve oket  Smile )

Trebalo bi da branite prave vrednosti (ljubav,  cestitost, dobrota, hrabrost, ali i kvalitete)  i da uvek hvalite sjajne zene  ( pametne, obrazovane, sposobne, veste, nadarene, talentovane i naravno lepe ) drage zene   
IP sačuvana
social share
moja natalna karta

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Citat
Trebalo bi da branite prave vrednosti (ljubav,  cestitost, dobrota, hrabrost, ali i kvalitete)

tako sto ce te se kresnuti sa ozenjenim u pauzi umesto kit-keta  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Stvarno, sram nas bilo.
Napali smo zenu, jednu od nas, fuj.
Citat
Trebalo bi da branite prave vrednosti (ljubav,  cestitost, dobrota, hrabrost, ali i kvalitete)  i da uvek hvalite sjajne zene  ( pametne, obrazovane, sposobne, veste, nadarene, talentovane i naravno lepe ) drage zene  
Ja se nadam da branim prave vrijednosti i to bas i na ovoj temi; sjajne zene nisu predmet rasprave, a njima kapa dole, samo ne znam sto ih spominjes bas ti.

Uglavnom
Citat
Ti cesarice sem sto jopet nisi iznela svoj stav i svoju argumentaciju istog vec si negirala moj ( u tome se ne vidi tvoj stav vec samo negacija mog a to nije dovoljna odrednica tvog licnog) si takodje podlegla karekterizaciji mene a ne mog stava sto je legitimno i sve ok samo suvislo pa se postavlja pitanja koji je tvoj ozlojedjeni motiv?
Tebi za informaciju - iznesoh svoj stav o prevarama i o onima koji varaju, i po meni ljubavnice ili ljubavnici nikada ne snose ni promil krivice i tako je bilo cak i onda kada sam  bila i sama varana. I naravno nemora sa tim niko da se slozi. A sex moze i nemora biti emocija. Uvek svako u svakoga moze da se zaljubi samo je pitanje kada i u koga se zaljubljujemo pa nas to potom i odredjuje i karakterno i svakako ( kao i sva ostala dela) pa sam spram toga i ja dala svoju procenu.

Prvo, ne znam o cemu pricas, o kakvom stavu, vec sam ti rekla da mog stava o prevari imas na ovoj temi koliko hoces. Ako trebam argumentovati zasto nisam za prevaru, onda ti stvarno previse racionalizujes i dedukujes svijet oko sebe. Ali ajd - ukratko: varati=narusiti povjerenje nekog ko te voli=dno dna. Nadam se da je to dovoljno. Sto se tice ozlojedjenosti, opet ne znam o cemu pricas, ali zaista.

Tebi za informaciju (posto ocito letimicno citas postove), vec ti rekoh, ne mozes racionalizovati emocije, ne mozes birati u koga ces se zaljubiti i kad ces se zaljubiti, ne mozes ljude pljuvati sto su se zaljubili u tebe, a ti, htjela ili ne priznati, jesi uticala da dodje do toga. Mogli ste sjediti u istoj sobi i da se njemu nesto svidi kod tebe i da to bude sasvim dovoljno. I opet, treci put ponavljam, nije mi jasna logika da ti neko odgovara dok je dobar u krevetu, a kad ti prizna da je zaljubljen u tebe, odmah je karakterna da ne kazem sta, gadan je, mali i ruzan. A sama si, ako nista, uticala na to.
To se zove licemjerstvo.

Toliko.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
"Takodje dodala bih da ne bi trebalo da imate frku od drugih zena, nego da se bavite sobom kako bi bili bolji na svim nivoima ( ne zaboravite ni umece ljubavi ono je sadrzajno polje i trazi najvece predispozicije, umeca i talenta ), jer samo svojim kvailtetom zavredjujete  bilo sta."

Bila bih zahvalna da mi napisano neko pojasni, jer nigde ne procitah, niti naslutih da neka od ucesnica ove teme ima "frku od drugih zena" Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
"Stvarno, sram nas bilo.
Napali smo zenu, jednu od nas, fuj."

TanaMo nije žena  Smile   samo    Smile
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Trebalo bi da branite prave vrednosti (ljubav, cestitost, dobrota, hrabrost, ali i kvalitete)

tako sto ce te se kresnuti sa ozenjenim u pauzi umesto kit-keta Smile

Smile

i obavezno sa sjetom poceti ispovjest..." e,moje zene...."

kao na posijelima dokonih zena koje se vjecito zale na nedostatak zenske solidarnosti...neko nas nije,zaboga miloga, podrzao ni razumio u ulozi ljubavnice sa mudima Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 03:36:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.131 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.