Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 102
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Опет стрељање невине деце по Америкама  (Pročitano 132804 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Citat
Cinjenica je da je moralo da se desi sve sto se desilo i desava se.

ахам...значи,теби кад на послу шеф каже да одрадиш неки посао до сутра у подне и ти то не одрадиш онда му кажеш:јбг,морало је да се деси то што се десило Smile Smile Smile

Edit by cg_ac: bla bla truc
« Poslednja izmena: 03. Feb 2013, 11:04:50 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia Luvmya 520
Interesantno...  Smile Pa,da,kapiram sad.Ništa na ovom svetu nema objašnjenje,a ako i ima,to je samo objašnjenje da ima objašnjenje.
Pa tako ni događaji poput ubistava,ratova,ili pak ovog mog pisanja ovde,nemaju objašnjenje koje bi zadovoljilo našu potrebu za objašnjenjem,jer je objašnjenje bilo čega nemoguća stvar,ali se mogu toliko objasniti da,za potrebu objašnjavanja njihovog objašnjenja,treba objasniti samu radnju i poentu objašnjenja,a to,na kraju,ipak zahteva mnogo objašnjenja za šta mi još uvek nemamo dovoljno objašnjenja.
Ne kapiras, posto ne razdvajas objasnjenje necege i objasnjenje kako je do toga doslo, iako sam kristalno jasno rekao : " Objasnjenje da je nemoguce objasniti zasto se stvari koje se desavaju ustavri desavaju - je ipak objasnjenje. "
Da bi odmah zatim rekao " A situacije same po sebi nisu fenomeni nego imaju objasnjenje. "

Da li uopste mozes da vidis da ne citas pazljivo ono sto kazem i da pravis zakljucke o meni ( onom sto sam rekao ) na osnovu necega sto nisam rekao, pa kao slag na tortu govoris kako su meni potrebni lekovi ?
Citat: 3maj001
са овим ''морало је да се деси и зато се десило'' си досадан као свраб на јајима у сред изглагања нечег битног озбиљној публици док су све очи упрте у тебе ... капираш?

Избор постоји ... ево ја сам пре пет секунди изабрао да ти не јебем матер, већ да пробам културно да ти саопштим како си сморио с том причом ... убедљив си таман колко би био Џеј на месту петице у селекцији Запада на ол стар мечу ...

ил пиши нешто смислено ил се врати тамо на Религију па се тамо издркавај ...
Nisam ja izmislio uzrocno posledicnu stvarnost i nacin na koji funkcionise, tako jeste i to niko nemoze da ospori.
Izbor ne postoji, ti si morao da napises tacno to sto si napisao, bas kao sto ja to moram da prijavim moderatoru, posto bi rekao da je to sto si napisao protiv pravilnika civilizovanog komuniciranja na bureku.
Sve sto pisem je pisano obicnim jezikom koji svako pismen moze da procita, to sto nekolicina nema mogucnost shvatanja tih prostih reci i sto nema mogucnost da vodi civilizovanu konverzaciju u kojoj bi postavljali pitanje ako vam nesto nije jasno je takodje moralo da bude tako.
Citat: RavenDark
Ja sam vec objasnio Chamuge-oruzje-droga, moskalerosi-oruzje-droga, rednecks-oruzje-alkohol itd
Sto je neopevana rasisticka predrasudna neistina, posto ima jako puno afroamerikanaca sa oruzjem na narkoticima i ovih ostalih koje si nabrojao a ne posezu za oruzjem da bi ubijali.
Ali posto ovaj forum ocigledno tolerise rasizam - let it all hang out ! samo napred izduvaj svoje rasisticke komplekse.
Citat: mrgec
ахам...значи,теби кад на послу шеф каже да одрадиш неки посао до сутра у подне и ти то не одрадиш онда му кажеш:јбг,морало је да се деси то што се десило

мда   у преводу: само серендаш
To nema nikakve veze sa onim sto sam rekao. Svi mi u svakom momentu dajemo najbolje sto mozemo i desava se to sto se desava kao posledica toga sto smo uradili.
To sto ja govorim se odnosi na razumevanje onoga sto se desilo, gde oni koji ne shvataju stvarnost misle
" moglo je nesto drugo da se desi ! ", a oni koji je shvataju znaju da je moralo da se desi to sto se desilo.
Nemozemo mi da promenimo to sto jesmo, ali mozemo da promenimo shvatanje zasto je to tako.
Tim shvatanjem ne bi sebi davali zasluge ako se desilo nesto sto smatramo da je dobro ili ne bi imali stres od verovanja da imamo odgovornost ako se desilo nesto lose.
Tacnije, polako bi eliminisali sve lose osecaje i ziveli zivot samo sa pozitivnim osecajima.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Pa,to i ja kažem... Objašnjenje bilo čega,pa čak i objašnjenja samog,je nemoguće,ali je moguće,donekle,objasniti da je jedino objašnjenje koje je objašnjivo,ono da za sve postoji objašnjenje,pa makar ono bilo neobjašnjivo.

U suštini,svi mi moramo da se suočimo sa neobjašnjivom objašnjivošću objašnjivog objašnjenja.

Razumem ja u potpunosi šta si ti hteo da kažeš,odnosno nisi,ali kao da jesi,ali u stvari nisi.

Sve je to uzročno posledična stvarnost koja tako funkcioniše i koju niko ne može da ospori.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia Luvmya 520
Pa,to i ja kažem... Objašnjenje bilo čega,pa čak i objašnjenja samog,je nemoguće,ali je moguće,donekle,objasniti da je jedino objašnjenje koje je objašnjivo,ono da za sve postoji objašnjenje,pa makar ono bilo neobjašnjivo.

U suštini,svi mi moramo da se suočimo sa neobjašnjivom objašnjivošću objašnjivog objašnjenja.

Razumem ja u potpunosi šta si ti hteo da kažeš,odnosno nisi,ali kao da jesi,ali u stvari nisi.

Sve je to uzročno posledična stvarnost koja tako funkcioniše i koju niko ne može da ospori.
kako mislis kada meni kazes " Pa, to i ja kazem. " Kada ja to nisam rekao, nego samo ti ?
Znaci u kontekstu ove teme mi imamo precizno objasnjenje o ubistvima koja su se desila i kakve su osobe koje su ta ubistva pocinile, ali mi nemamo objasnjenje zasto i kako je do toga doslo i zasto i kako su te osobe morale da urade to sto su uradile, posto uzrok te posledice ide izvan mogucnosti naseg shvatanja.
Imas primer u nauci kada naucnici naucnim metodama pokusavaju da dodju do uzroka postojanja necega i obavezno dolaze do zida preko kojeg racionalni um nemoze da ide nego emotivno razmisljanje prihvata ovu ili onu teoriju...
Druga i treca recenica nemaju dodirnih tacaka sa zdravim razumom i same sebe kontradiktuj

@ Arijada
Vasar Ariadine kontradikcije u jednom kratkom postu :
" Ljude, obične gradjane, u SAD-u treba žaliti. "  protiv
" Mi ne beremo njihovu brigu i ne tangiramo se previše šta se tamo dogadja. "

" Tolika manipulacija i kontrola ljudskog uma pod parolom demokratije...ma samo neprijatelju da poželiš. " protiv
" Mi ovde generalno nismo kivni na gradjane nego na politiku koju podržavaju. A pošto piju i jedu sve što im se servira, nisu za osudu. Isključivo samo za žaljenje. "
( to znaci da oni svesno podrzavaju manipulaciju )
I ostatak " racionalnih " zakljucaka ;
" Ovde se niko ne raduje tudjoj nesreći. " To moze da kaze samo neko ko nije procitao sta se ovde pise.

"  Naš narod bi vrlo brzo zaboravio šta mu se dogodilo od strane te sile, kada bi ista bar malo sjahala sa njegove grbače. Ali avaj priče, zajahalo pa ne ume da sjaši, od 90te do Kosova.
E tu je nevolja i u tom grmu leži zec, koga nikako da iz grma isteraju.  "
Kako to nije zaboravio narod koji glasa za politicare koji se grle i ljube sa tim zlikovcima ovog naroda ?

" Mi smo u sranju u kome jesmo ali tudjom voljom. Amere stižu sranja koja su sami proizveli. "
Mi trcimo u zagrljaj NATO zlikovcima i ostalim zlotvorima ovog naroda i radimo to sto oni hoce da radimo -
tudjom voljom ?!?
A ameri su jedina nacija na svetu koja je svojom voljom u situaciji u kojoj ti mislis da jesu ?
Taman posla kada bi neko ovde mogao da amerima ostavi da oni definisu situaciju koju osecaju.
« Poslednja izmena: 03. Feb 2013, 12:35:16 od eyepheelYU »
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57

Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Pa hoću da kažem da sam ja baš na to i mislio kad sam rekao to što sam rekao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia Luvmya 520
Pa hoću da kažem da sam ja baš na to i mislio kad sam rekao to što sam rekao.
Ne ulazim u razmatranje onoga sto si mislio nego onoga sto si rekao.
A to su neoborive cinjenice da ne razdvajas objasnjenje onoga sto se desilo ( sto svi zdravorazumni ljudi znaju )
sa objasnjavanjem kako i zasto se to desilo ( sto niko nikada nece znati ).
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Pa,ja sam rekao ono što sam mislio i što si i ti rekao i mislio,a to je da se desilo ono što se desilo i što je moralo da se desi,zbog uzročno posledične stvarnosti,,ali se to što se desilo ne može objasniti jer sam čin objašnjenja zahteva objašnjenje,a nisu sva objašnjenja na svetu objašnjiva,te se kod nekoh objašnjenja moramo zadovoljiti objašnjenjem da su objašnjivo neobjašnjiva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
 Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 102
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.