Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 102
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Опет стрељање невине деце по Америкама  (Pročitano 132735 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia Luvmya 520
Pa,ja sam rekao ono što sam mislio i što si i ti rekao i mislio,a to je da se desilo ono što se desilo i što je moralo da se desi,zbog uzročno posledične stvarnosti,,ali se to što se desilo ne može objasniti jer sam čin objašnjenja zahteva objašnjenje,a nisu sva objašnjenja na svetu objašnjiva,te se kod nekoh objašnjenja moramo zadovoljiti objašnjenjem da su objašnjivo neobjašnjiva.
Ti samo mislis da cu nastaviti da komentarisem tvoja verbalna povracanja ovog tipa ili da necu nastaviti da te pratim po bureku i odgovaram na tvoje rasisticke i ostale komentare ispunjene patoloskom mrznjom.
Ili tvojih par istomisljenika kojima su tvoje i njihove besmislice - cool.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Ne razumem... Ja samo kažem da sam rekao ono što sam i mislio,a to je u potpunosti u skladu sa onim što si ti mislio,i što si ti i rekao,i što se kasnije i desilo.Jedini je problem u potpunosti to objasniti,u ovom vremenu kada imamo ozbiljan deficit objašnjenja,te moramo da radimo s ovom skromnom količinom objašnjenja koja nam je ostala i pomirimo se sa objašnjivom činjenicom da nije svako objašnjenje potpuno objašnjivo,nego nešto mora ostati i neobjašnjeno.

A ja znam da ćeš ti nastaviti konverzacije sa mnom i dobrim gospodinom Mrgecom,jer je tako zapisano,odnosno tako stoji i u zakonu uzročno posledične stvarnosti.To je naša sudbina.Još uvek ne potpuno objašnjena,ali barem donekle shvaćena i prihvaćena.
« Poslednja izmena: 03. Feb 2013, 14:08:43 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
De de...batalte...nego niko danas nije stradao u nase daleke dobre Amerike?
Dajem fore jos par sati  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
@Cg_ac

A čemu ta nestrpljivost?
Taman smo na pragu da dođemo do novih otkrića,još nam malo fali da rešimo ovaj deficit objašnjenja,a ti,umesto da prihvatiš svoju,zakonom o uzročno-posledičnoj stvarnosti,zapisanu i određenu sudbinu,ti nas ometaš.

Čovečanstvu su potrebna objašnjenja.A trenutno ih imamo jako malo.A za razliku od dobara i robe,njih ne možemo tek tako da uvezemo.Nego moramo da ih otkrijemo.A za to treba vremena i truda.I mnogo objašnjavanja. A objašnjavanje zahteva strpljenje i saradnju.

Stoga te molim da prihvatiš svoju drugu sudbinu,onu u kojoj si strpljiviji,i daš nam još vremena da dođemo do objašnjenja,jer onda možemo promeniti sudbinu celog univerzuma i sprečiti najeb koji smo predvideli na drugoj temi.
Mislim,više je nego logično i objašnjivo da je to mala cena koju treba platiti za tako veliko dostignuće.U pitanju je menjanje sudbine,čoveče!
« Poslednja izmena: 03. Feb 2013, 14:21:28 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
е јбг. нападоште човека,а он опет само живи тај начин живота ма како се звао,и свестан је да је тамо много бољи живот од онога што нам реалност дозвољава

зато они нису тако лоши...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Nokia 3510
De de...batalte...nego niko danas nije stradao u nase daleke dobre Amerike?
Dajem fore jos par sati  Smile

Има. Један ратни злочинац мање по американском ''Народни херој''. Страдао и његов комшија као колатерална штета

Убијен најсмртоноснији амерички снајпериста

Америцки снајпериста Крис Кајл (38), чувен по томе што је убио 150 побуњеника у Ираку, убијен је у једној стрељани у Тексасу

Амерички снајпериста Крис Кајл

ОСТИН - Амерички снајпериста Крис Кајл (38), чувен по томе што је убио 150 побуњеника у Ираку, убијен је данас у једној стрељани у Тексасу.
Бивши припадник елитних Фока америчке морнарице убијен је у Глен Роузу у Тексасу док је помагао војнику који се опорављао од посттрауматског стресног поремећаја, јавио је АФП, позивајући се на локалну телевизију у Даласу. Иста телевизијска станица навела је да је убијен и његов комшија.
Полиција је због убиства ухапсила Едија Рута, бившег маринца који, како се верује, такође пати од посттрауматског стресног поремећаја.

Кајл је од 1999. до 2009. године четири пута био у Ираку и добио је више признања.
Написао је бестселер под називом "Амерички снајпериста", у коме је навео да су због рекордног броја људи које је убио ирачки побуњеници расписали награду за његову главу.
По повратку у САД, основао је фондацију како би помагао војницима који се врате са ратишта да се изборе са посттрауматским стресом.

http://vesti.aladin.info/84279959-all

О Каквом је монструм у реч можете видети овде

http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:360448-SAD--Snajperista-koji-je-ubio-255-ljudi-ne-zali-za-njima
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
путуј игумане  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
LG Nexus 5
Do toga je jednostavno moralo doci. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia Luvmya 520
Do toga je jednostavno moralo doci. Smiley
Tako je, da nije moralo on bi danas bio ziv, bas kao i njegove zrtve. Bas kao sto bi ti to razumeo da si morao, a ovako nisi, pa ne razumes, nego ti je to smesno.
« Poslednja izmena: 04. Feb 2013, 23:05:17 od eyepheelYU »
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Žurka žurka  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 102
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.