Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ono sto nismo znali o Italiji...  (Pročitano 20679 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
HTC One
Naravno da cveta, tamo covek ima bezbrizan zivot ali upravo je ono sto stvara laznu sliku o teskom zivot - stoka koja kuka.  Smile

Kada bih morao isao bih, ali posto ne moram uzivam ovde. To i dalje ne menja moj stav.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Tako sam i mislila, samo provociraš narod. Da ti je ovde mnogo loše i da imaš baš baš nekakav problem, odavno bi ti leteo prekookenskim letom u jednom pravcu. Nego...lepo je sedeti na grani i polako je turpijati ..Nadam se da si podmetnuo nešto mekano kad je budeš skoz sklesao  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
HTC One
Podmetnuo sam, kao i uvek - sebe. Zato ne brinem brige i ne kukam.

A tudju ogorcenost ne zelim da komentarisem, nije moj problem.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
Ako  je nas narod, govorim o Srbima iskljucivo najgori tamo gde se naseli = ja sam Juda Iskariotski  Smile

Ja to nisam rekla  Smile  .. ja sam rekla da je najgori prema onima koji treba da dodju tu gde su oni vec rasirili svoje pipke  Smile cak i rodbina  Smile  Takodje sam rekla i "cast izuzecima" .. jer znam da ima i okej ljudi koji nece srati i kukumavciti poput prvog posta i onoga sto sam ja napisala... "ostajte tamo gde ste, ovde je uzasno"  Smile

ma nemoj.. ako je tako uzasno, sto se nisi spakovo i vec odavno nisi ovde  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
@Coolrunner - Ako si dovoljno mekan, onda je ok Smile

Pa već si komentarisao "nečiju " ovde ogorčenost što živi van svoje zemlje. Eeej mrzi me da se vraćam u nazad i da ti objašnjavam koliko si skrenuo sa teme sa onom izjavom "stoka", pa da ne tupimo sad ovde.

Volim ljude koji imaju šta da kažu bez obzira da li im se stav razlikuje od mog. I da pri tom pokušaju da ne vredjaju. Pri tom ako još ima neko nekakva iskustva, nije loše da ih podeli sa drugima. Konkretno je ovde inostranstvo u pitanju. Pa neka ljudi sami vide šta žele. Već sam na nekim temama o tome pisala da se ne ponavljam ali kratko - svako ko ima mogućnosti da ode odavde i da vidi šta je svet, tu priliku ne treba da propusti. I da li će tamo ostati, i to je stvar ličnog opredeljenja a ne onoga koliko se ko tamo negde snašao (da se razumemo, svi se snadju na ovaj ili na onaj način).

Pozz Smile
« Poslednja izmena: 08. Jan 2012, 23:39:18 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
Ja znam mnoge koji se nisu snasli  Smile  Smile

Pa su se vratili u Srbiju...

Samo ne znam da li je to realno bilo lose, ili su oni debili .. za neke mislim znam da su debili... ali znam i neke koji su zapravo zaista snalazljivi i veoma radni i vdni.. pa im nije bilo ni malo lako i na kraju su morali da se vrate..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 16.0.912.75
E samo sam cekala ovu temu ...  Smile  Smile

Ova tema vam je gospodo, slika i prilika "jugoslovenske dijaspore", cast izuzeTcima, moram da spomenem, da ne bude kako ja mrzim "svoj" narod... mada pokretac teme nije "moj" narod, ali ajde... jugosloven, sta god to bilo.. neka ugrozena vrsta nekih paranoika..

Jednom daaaavno tamo negde posle nekog od skorasnjih balkanskih ratova, rece mi jedna draga drugarica koja je otisla da zivi u Kalgari .. "mila moja, nasi su ti ljudi u inostranstvu najgori od svih.. hiljadu puta ce ti pricati i razuveravati te kako ne treba da dodjes, kako je tu gde su oni HAOS, kako se ne mere zivjet ba... kako je najbolje da ostanes tu gde si, jer je tu gde si ti najbolje, a sve ostalo je jedno zlo koje samo ceka da te pojede i sazvace".

I ja pomislih.. kako kenja ova... pa to je bre MOJ NAROD bre.. ko ce da me voli, da me bodri i da me pomaze ako nece neko moj... e qrac...to nije tako.

I od tada sam malo vise obratila paznju na sve moje prijatelje, poznanike, rodbinu iz inostranstAva raznih.. i pocela malo vise da slusam sta pricaju kada se spomene neki moguci odlazak moj ili nekoga koga poznajemo.. momentalno pocinje kuknjava kako je tu uzasno! Kako se jedva sastavlja kraj sa krajem, kako su zakoni katastrofalni i ne daju zivom coveku da zivi, kako ne moze da se radi, kako ti drzava uzima sve! Kako je najbolje da svi ostanu u Srbiji jer nigde drugde zivota nema.

I specificno je da drugi narodi nemaju ovu osobinu... mi smo balkanci zatrovani nekakvom mrznjom i licemerjem i gordoscu i odvratnoscu.. kezimo se jedni drugima, a strahujemo da nam neko nas ne otme hleb iz usta.. nista svoje ne damo, a sve tudje hocemo. I uvek UVEK tezimo da ostavimo utisak onih koji se bore, muce, a ne uspevaju, jer se citav sveh urotio protiv nas...

Koga god sam pitala od ljudi koji nisu Srbi, ili gradjani bivsih YU republika.. svi su bili izrazito realni, vrlo gostoljubivi, pozitivni.. bili su iskreni, sto je najvaznije.

Tako da.. ovaj prigodni tekstic je bio za ocekivati.. bez obzira na to sto je Italija trenutno u ekonomskom bunaru.. i mnoge druge zemlje ceka ista sudbina.. pricamo o mentalitetima.. prepoznacemo se sa Meseca.  Smile

Kao prvo kako znas da nije tvoj narod?Da li to znaci sto drzim do svoga i pisem ije umjesto e da sam drugaciji?Sto se tice "paranoika"samo cu reci  Smile svaka cast na procjeni,ako mislis da je tako neka bude tako.
Ne zelim ici u detalje...uostalom nije bitno.

Jedno sto sam uoci barem sto se tice Italije je sledece (neka mi oproste svi sto cu biti direktan,ali takav mi posao da cujem svasta i 90% ljudi koje imam oko sebe su iz Pozarevca tacnije neke okoline).Sve ijedan o onom drugom pricaju najgore,ovaj je ovakav onaj onakav,onaj mi nije pomogao sada cu ja njega da unistim itd. Ovaj moj rodjak sto zove je krajnji debil i sad bi da ga dovedem u Italiju e ocu moj klinac itd. Elem sve neka zavist i pakost.Sada navodim kontra primjer,svi albanci koje sam vidio jedan drugog vuku samo da dodje u inostranstvo i odmah mu pronalaze posao itd. Zasto je to tako vjerujem da postoji nekakav odgovor u koji ne ulazim.Mene licno sto se tice,sve sto sam uradio-uradio sam usamljen,niti kome sta dugujem niti imam kome se klanjati.

Druga stvar uvodni tekst je bio losa slika o Italiji,volim krenuti od loseg i realnog.Iznoseci cinjenice koje su takve kakve jesu svako neka donese konacnu sliku vrijedi li napustati to sto ima za vid neceg drugog.Rekoh vrlo rado cu odgovoriti na sva pitanja koja mogu odgovoriti a vjerujem da je takvih mnogo.
Prema tome sada je ovako...ponudio sam cijene na trzistu rada,cijene stana i mozda jos trebao dodati da znanje engleskog ili bilo kojeg drugog stranog jezika osim italijanskog ne pali.Prema tome prvo nauciti jezik pa dalje nesto pokusati ostvariti.Italija je takva.Da se moze napraviti cudo u ovoj drzavi,istina je moze se,ko koliko zeli i zna to napraviti stvar je licnosti.

Nas narod je jedan od  najveselijih, najvrednijih , najlepsih na svetu. Svi ostali su retardirani kreteni. Pocevsi od "komsija",

Sta da ti kazem...licno mene sto se tice niko nije retardiran niti kreten,ostaje covjek kao i svi drugi ,kada prestane to biti necu ga zvati retardiranim niti kretenom nego samo ne covjekom.

Svako od nas dodje prati tanjire negdje vani i niko nema fotelju koja samo njega ceka.Ako zeli vise od toga,moze postici mnogo vise ,rekao bih stvar pojedinca i zelja.Neko bi da dodje sa meckom na nas Balkan i pri tome baca pare da se pokaze a ovdje nema sta skoro jesti do sledece plate.Drugi opet sute i zive svoj zivot,taman kako treba.
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
HTC One
@Coolrunner - Ako si dovoljno mekan, onda je ok Smile

Pa već si komentarisao "nečiju " ovde ogorčenost što živi van svoje zemlje. Eeej mrzi me da se vraćam u nazad i da ti objašnjavam koliko si skrenuo sa teme sa onom izjavom "stoka", pa da ne tupimo sad ovde.

Volim ljude koji imaju šta da kažu bez obzira da li im se stav razlikuje od mog. I da pri tom pokušaju da ne vredjaju. Pri tom ako još ima neko nekakva iskustva, nije loše da ih podeli sa drugima. Konkretno je ovde inostranstvo u pitanju. Pa neka ljudi sami vide šta žele. Već sam na nekim temama o tome pisala da se ne ponavljam ali kratko - svako ko ima mogućnosti da ode odavde i da vidi šta je svet, tu priliku ne treba da propusti. I da li će tamo ostati, i to je stvar ličnog opredeljenja a ne onoga koliko se ko tamo negde snašao (da se razumemo, svi se snadju na ovaj ili na onaj način).

Pozz Smile

Po potrebi mekan, po potrebi tvrd... ljudi se moraju prolagodjavati novonastalim okolnostima.  Smile

Elem, bice da si ti nesto pogresno razumela. I ja sam govorio za stoku u kontekstu kuknjave da je lose samo da neko ne bi dosao i ugrozio "tvoje" parce srece. Nisam imao licno neprijatnih iskustava, ali razlog tobe je iskljucivo to sto se uvek okrecem sebi i svojoj snalazljivosti pa mi ne treba pomoc drugih. A i ako je nekada slucajno zatrazim, znam od koga je trazim. Ali sam se zato nagledao primera... kao sto sam se i naslusao komentara "samo nase zaobilazi i ne trazi pomoc od njih, prvi ce te zajebati" od gomile ljudi koji su to osetili na svojoj kozi.

Znam ja vrlo dobro o cemu pricam.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
Nemoj da se nerviras lapsusicu, utice trajno na zivce.. neces sutra moci da peres sudove na poslu  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.7
Browser
Safari 534.48.3
mob
I-mate 30 Pro
... za neke mislim znam da su debili...

Mene moja sestra zove debile...nema tu nista lose... Smile

Nego....odakle sad odjednom toliki entuzijazam kod tebe... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.