Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ono sto nismo znali o Italiji...  (Pročitano 20668 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
E samo sam cekala ovu temu ...  Smile  Smile

Ova tema vam je gospodo, slika i prilika "jugoslovenske dijaspore", cast izuzeTcima, moram da spomenem, da ne bude kako ja mrzim "svoj" narod... mada pokretac teme nije "moj" narod, ali ajde... jugosloven, sta god to bilo.. neka ugrozena vrsta nekih paranoika..

Jednom daaaavno tamo negde posle nekog od skorasnjih balkanskih ratova, rece mi jedna draga drugarica koja je otisla da zivi u Kalgari .. "mila moja, nasi su ti ljudi u inostranstvu najgori od svih.. hiljadu puta ce ti pricati i razuveravati te kako ne treba da dodjes, kako je tu gde su oni HAOS, kako se ne mere zivjet ba... kako je najbolje da ostanes tu gde si, jer je tu gde si ti najbolje, a sve ostalo je jedno zlo koje samo ceka da te pojede i sazvace".

I ja pomislih.. kako kenja ova... pa to je bre MOJ NAROD bre.. ko ce da me voli, da me bodri i da me pomaze ako nece neko moj... e qrac...to nije tako.

I od tada sam malo vise obratila paznju na sve moje prijatelje, poznanike, rodbinu iz inostranstAva raznih.. i pocela malo vise da slusam sta pricaju kada se spomene neki moguci odlazak moj ili nekoga koga poznajemo.. momentalno pocinje kuknjava kako je tu uzasno! Kako se jedva sastavlja kraj sa krajem, kako su zakoni katastrofalni i ne daju zivom coveku da zivi, kako ne moze da se radi, kako ti drzava uzima sve! Kako je najbolje da svi ostanu u Srbiji jer nigde drugde zivota nema.

I specificno je da drugi narodi nemaju ovu osobinu... mi smo balkanci zatrovani nekakvom mrznjom i licemerjem i gordoscu i odvratnoscu.. kezimo se jedni drugima, a strahujemo da nam neko nas ne otme hleb iz usta.. nista svoje ne damo, a sve tudje hocemo. I uvek UVEK tezimo da ostavimo utisak onih koji se bore, muce, a ne uspevaju, jer se citav sveh urotio protiv nas...

Koga god sam pitala od ljudi koji nisu Srbi, ili gradjani bivsih YU republika.. svi su bili izrazito realni, vrlo gostoljubivi, pozitivni.. bili su iskreni, sto je najvaznije.

Tako da.. ovaj prigodni tekstic je bio za ocekivati.. bez obzira na to sto je Italija trenutno u ekonomskom bunaru.. i mnoge druge zemlje ceka ista sudbina.. pricamo o mentalitetima.. prepoznacemo se sa Meseca.  Smile
« Poslednja izmena: 08. Jan 2012, 20:44:57 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.7
Browser
Safari 534.48.3
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
нема потребе да се ограђујеш и увијаш Smile  срби и остала екипа са ових простора и јесу највећа стока на планети Smile
али.....има две три године како је једна девојка из мог места отишла на школовање у америку...била је тамо,учила, и дошло време да посети мало своје родитеље у србији...једна од њених пријатељица американки је хтела да дође са њом у србију....и тако,дођоше њих две...сместиле се,разгледа ова американка дивљину,чуди се како имамо мобилне,лаптопове,десктопове,аутомобиле,семафоре,асфалт,телевизоре,пијаћу воду и све остало што ти падне на памет....седоше код ове на први ручак и кад су завршиле стандардни војвођански енормни ручак ова американка вади лову и пита који је цех Smile
наравоученије? немам појма Smile дошло ми да напишем ово Smile  вероватно код њих не постоји концепт да се код неког дође у госте...то само изгледа код стоке има Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 534.48.3
mob
I-mate 30 Pro
I ne postoji...

Mozda u rusiji...negde...mozda... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
yeah, yeah... u Rusiji isti princip  Smile

svima je svugde najgore i najradije bi voleli da nikada nisu nogom iz svoje rodne Pampukovice izasli.. jer znas li ti sta je Pampukovica za Nju Jork, Pariz, Minhen, Otavu ?!?! ...  Smile

eee...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 534.48.3
mob
I-mate 30 Pro
Alo nevaspitana ...lepo sam rekao mozda...negde...mozda... Smile

Ko kaze da je najgore...pa nisam ja lud da sedim negde da mi nije dobro... Smile

I u daljem tekstu...molicu da mi se obracate sa vi...ali ne ono prosto Vi...ovo ono...Nego viiii....sa uvazavanjem... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
мислим да се зове памбуковица Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
ko se tebi obraca, mislim Vaaamaaa ekselencijo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Ako  je nas narod, govorim o Srbima iskljucivo najgori tamo gde se naseli = ja sam Juda Iskariotski  Smile

Naprotiv, da nema nas Srba svuda po jebenom belom svetu ne bi imala ta ista jebena drzava tamo gde su bolje radnike,
Primer : U Kanadi u Americi, u Australiji njihovi "domoroci" su teske lenstine i neradnici koji na racun drzave zive 30 godina zajedno sa 5 ostalih musavih clanova porodice.
Da je situacija suprotna niko NIKO nas ne bi primio u zemlju pa ni da smo od zlata.
Ne znam nikoga ko je otisao iz Srbije i negde kod nekoga ziveo na grbaci. Svi su radili kako bi zaradili za sebe tamo i za ove ovde koji su ostali.

Nas narod je jedan od  najveselijih, najvrednijih , najlepsih na svetu. Svi ostali su retardirani kreteni. Pocevsi od "komsija",
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia 6220
Citat
prepoznacemo se sa Meseca
+1
Nego zaboravljas slucajeve sa drugom dijagnozom. Kad lik sa osnovnom skolom ode u Nemacku u Bec na gradjevinu ili da cisti wc, pa se vrati posle godinu dana i ponasa se ko vojvoda. Meni jedan deset minuta objasnjavao kako "tamo" nema potrebe da nosi kes, nego svuda moze da provuce karticu i kako je to mnogo prakticno, rekoh ne verujem dok ne vidim  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.