Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 11:46:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 62
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: One vole lose momke  (Pročitano 80293 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
''sve zene su kurve...i kucke''.

sta, kao nisu? Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat
hm mene zanima na sta mislite kada kazete los momak da li je to lik koji je smeker i faca kao marlon brndo ili dzejms din ili je balavac osisan do glave koji vozi BMW M5 i ima bogatog caleta?

pa pre ce biti da je ovo prvo... Smile(mada marlon i din...su  druga prica...)
 ovo drugo je tatin i mamin sincic i on nema nikakvih dodirnih tacaka sa prvom kategorijom...

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Sony 
Citat
hm mene zanima na sta mislite kada kazete los momak da li je to lik koji je smeker i faca kao marlon brndo ili dzejms din ili je balavac osisan do glave koji vozi BMW M5 i ima bogatog caleta?

pa pre ce biti da je ovo prvo... Smile(mada marlon i din...su  druga prica...)
 ovo drugo je tatin i mamin sincic i on nema nikakvih dodirnih tacaka sa prvom kategorijom...

Ma da samo zaboravljaš na jednu stvar ovo je Srbija, ovde je sve izvrnuto
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Mislim da ima veze sa ovim

Agresija je najčešće odraz nesamopouzdanja muškarca

Samopouzdan muškarac se znatno razlikuje od agresivnog muškarca. Samopouzdanje podrazumijeva da on izrazi na direktan, iskren i adekvatan način svoje potrebe, želje, osjećanja, mišljenje i vjerovanja. Osim toga samopouzdanje podrazumijeva i odbranu svojih prava, ali na takav način da prava drugih ne budu ugrožena. Sigurnost znači jednakost, spremnost da se saslušaju drugi i da se sa njima nađe kompromis. To je ujedno i sposobnost da se na pozitivan način urede odnosi sa drugima.

Muškarac treba da zna šta zapravo znači biti muškarac. To sigurno nije poznati šablon: muškarci su čvrsti, nezavisni, neosjetljivi, jer prihvatajući taj model ponašanja, muškarci potiskuju svoju nježniju stranu. Kada se nesiguran muškarac ponaša agresivno, žena je emotivno ili čak fizički povrijeđena. Muškarac koji je siguran u sebe je otvoreniji prema ženi i spremniji da na sebe preuzme odgovornost kada nešto krene naopako, a ne prebacuje krivicu samo na ženu.

Zbog svega toga, muškarce treba ohrabriti da pričaju o svojim osjećanjima, željama i potrebama. Nekada se oni plaše da pokažu svoju ranjivost, zbog čega ih ne treba kritikovati kada se povjeravaju. Žena takođe treba da bude iskrena i otvorena u pogledu svojih osjećanja i potreba. U korijenu treba presjeći agresivno ponašanje muškarca i žene. Potrebno se osloboditi tradicionalnog muškog modela ponašanja prema ženi.

Izvor: Porodični doktor

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mislim da ovo i te kako ima veze sa podelom na ''loše'' i ''dobre'' momke.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Sony 
Ako misliš da treba naći oslonac, odnosno neto što te stabilizuje, da, to svakako daje čoveku samopouzdanje. Ali ja mislim da i faza loših momaka je ili prolazna ili evolvira u neku drugu fazu, tako da ne vidim povezanost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ja mislim da je ta podela "dobar-los" jednostavno nesto sto drustvo vidi tako tj los- "igrac", dobar- "sisica"

Muskarac bi trebalo da bude jednostavno muskarac i to je to. To je upravo i poenta teksta
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ja mislim da je ta podela "dobar-los" jednostavno nesto sto drustvo vidi tako tj los- "igrac", dobar- "sisica"

Isto kao sto u slucaju zena postoje samo sekusalne predatorke i promiskuiteti ili frigidne i konzervativne i nevine zenske osobe...Bez sredine  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
Citat

Nije ti losa ova podela Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat

Nije ti losa ova podela Smile
Rekoh vec, podela nije moja vec drustvena. Tako se obicno gleda na muskarca  Smile

Isto kao sto u slucaju zena postoje samo sekusalne predatorke i promiskuiteti ili frigidne i konzervativne i nevine zenske osobe...Bez sredine  Smile

Pa upravo to  Smile . Problem je sto se (kao i u svakoj podeli) veoma mali broj svrstava u ekstreme. Ogromna vecina je u toj sredini
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Sony 
Mislim da mi loše momke vidimo kao lokalne krimose iz 90tih godina, sve sa šuškavim trenerkama i kajlama, koji imaju ograničen jezik, ponašanje i izgleda, sa obaveznim pit bulom koga šetaju po kraju. Još samo sve ovo fali u formi spota i to je to.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 62
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 11:46:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.