Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 11:50:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 62
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: One vole lose momke  (Pročitano 80297 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Ne vidim zasto bih se potresao zbog gluposti koje sve zene rade
Posteno, u pravu si  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Citat
Ne misli se na tu kontrolu emocija, nego na nepokazivanje istih radi odrzavanja nivoa interesovanja
A pa nismo se razumeli posto se pricalo o ljubomori i njenom nepokazavinja pa sam povezao sa tim  Smile

Onda si u pravu posto u prvih nekoliko nedelja pa i meseci retko vidis pravo stanje stvari. Mada, to se racuna kao period upoznavanja  Smile

Meni to vise spada u domen igranja igrica...Pravicu se nezainteresovanim i nedoostupnim/ravnodusnim da bi neko bio duze zainteresovan.

Ne shvatam, zasto bi neko skrivao i kontrolisao emocije ili neka osecanja ako smo vec zapoceli vezu, mislim cim smo je zapoceli tu mora postojati nesto, zasto to kriti?
Mene to moze samo da odbije...Jer ljudi(pa i ja) to obicno protumace kao nezainteresovanost i hladnocu, a kome jos treba to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Danas retko ko ne funkcionise tako (cast izuzecima). Igrice su deo svake veze, pogotovo na pocetku. Cim jedna strana pokaze malo ozbiljniju emociju, druga strana se uplasi i uglavnom pobegne. Ili se zatvori potpuno i pocne glumljenje idiota.

Jako, jako je tesko naci osobu sa kojom mozes da podelis iskrenu emociju, ako si i sam takva osoba - emotivna koja ne krije svoja osecanja. To zvuci uzasno, strasno, deprimirajuce, ali to je svakodnevica. Ljudi o tome ne pricaju uglavnom jer ih je sramota, poveravaju se najboljim prijateljima i tu prestaje prica o tome.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Meni to vise spada u domen igranja igrica...Pravicu se nezainteresovanim i nedoostupnim/ravnodusnim da bi neko bio duze zainteresovan.

Donekle moze i tako da se kaze i dosta ljudi radi upravo to

Ne shvatam, zasto bi neko skrivao i kontrolisao emocije ili neka osecanja ako smo vec zapoceli vezu, mislim cim smo je zapoceli tu mora postojati nesto, zasto to kriti?
Mene to moze samo da odbije...Jer ljudi(pa i ja) to obicno protumace kao nezainteresovanost i hladnocu, a kome jos treba to.
Ljudi na pocetku veze nisu toliko otvoreni tj ne prepustaju se toliko. Valjda se i plase da ako se prepuste previse da ce kasnije biti povredjeni vise. Jeste smesno ali tako je. Emocije u nekom pravom smislu dodju tek malo kasnije. Nekome ce trebati manje vremena za to a nekome vise a u medjuvremenu ce im jednostavno biti lepo jedno sa drugim
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ja nekako zivim u tom uverenju(ili se vise nadam, kako god), da je to nesto sto se prerasta i sto se susrece kod mladih, nezrelih ljudi ali nazalost vidim da od toga ''pate'' i odrasli i stasali ljudi. Mada mozda je razlog tome upravo zivotno iskustvo iliti to ''zivot me je naucio'' pa se paze malo vise, ali mi opet deluje da je cesto u pitanju obicna razmazenost ili emotivni nivo jednog tinejdzera.

I opet, deluje mi da ima razlike izmedju taktiziranja u pokazivanju emocija u smislu kako, gde, koliko cesto, kolikim intenzitetom i izmedju toga da se potpuno uzdrzavas od njih ili da radis sve u totalnoj suprotnosti od onoga sto osecas sa odredjenim ciljem...Ovo prvo mi je nekako logicno i razumljivo, ovo drugo mi je igranje igrica.

@Marko, ne pricam ja o ne znam ni ja kakvim emocijama na pocetku ali logicno je da ces neku emociju prema nekome imati, samim tim sto si odlucio da stupis u vezu sa nekim, obicno to ide tako. I cist primer, neko ti se svidja, vec ste u vezi, i te kako si zainteresovan za tu osobu ali radis sve suprotno, to ne pokazujes, u fazonu si ''boli me kurac''...Mislim, nema logike...Nikakve.

Citat
Nekome ce trebati manje vremena za to a nekome vise a u medjuvremenu ce im jednostavno biti lepo jedno sa drugim

Pa ako se neko ponasa kao digitron u vezi, tesko da sa tobom osobom moze biti lepo  Smile Mada opet zavisi naravno...Svako svome.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
@Marko, ne pricam ja o ne znam ni ja kakvim emocijama na pocetku ali logicno je da ces neku emociju prema nekome imati, samim tim sto si odlucio da stupis u vezu sa nekim, obicno to ide tako. I cist primer, neko ti se svidja, vec ste u vezi, i te kako si zainteresovan za tu osobu ali radis sve suprotno, to ne pokazujes, u fazonu si ''boli me kurac''...Mislim, nema logike...Nikakve.
Nema ali opet kazem da je to mozda zbog "prethodnih iskustava" i zbog toga sto se ljudi plase povredjivanja ukoliko se "otvore" previse na pocetku. Bliskost je nesto sto dolazi vremenom, nekome treba nedelju dana a nekome vise meseci

Citat
Pa ako se neko ponasa kao digitron u vezi, tesko da sa tobom osobom moze biti lepo
Nije kao digitron ali jednostavno nije otvoren toliko. Npr izlazite, zajebavate se, druzite se ali se ne otvara toliko emocionalno. Naravno da niko nece biti robot pa makar i na pocetku veze Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 

Nije kao digitron ali jednostavno nije otvoren toliko. Npr izlazite, zajebavate se, druzite se ali se ne otvara toliko emocionalno. Naravno da niko nece biti robot pa makar i na pocetku veze Smile

Kao sto rekoh, svakom ono sto trazi. Na primer meni ovo nikad ne bi bilo dovoljno jer za to imam ortake i ortakinje   Smile Nekom drugom bi to super odgovaralo.

Nema ali opet kazem da je to mozda zbog "prethodnih iskustava" i zbog toga sto se ljudi plase povredjivanja ukoliko se "otvore" previse na pocetku. Bliskost je nesto sto dolazi vremenom, nekome treba nedelju dana a nekome vise meseci

Ne bih da generalizujem, ali mislim da je u vecini slucajeva u pitanju samo neka totalna emotivna nezrelost i izvitopiren nacin gledanja na medjuljudske odnose i veze(posledica svega sto gledamo, citamo, svega sto nam se servira) nego sto je u pitanju neka rezerva zbog losih iskustva. Pa tako dodjes do toga da i dalje imas zene u 35 koje kao Tinejdzerke u 15 godina vicu''svi muskarci su stoke'' i muskarce u 35-oj koji kao streberi pubertetlije vicu ''sve zene su kurve...i kucke''.

Na kraju krajeva, mislim da se mnogi ljudi ne zapitaju sta su oni dali u nekoj vezi...Nego je uvek lakse da kazes kako je taj drugi ispao skot u vezi svega...I kako su svi uvek bili kreteni prema tebi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ne bih da generalizujem, ali mislim da je u vecini slucajeva u pitanju samo neka totalna emotivna nezrelost i izvitopiren nacin gledanja na medjuljudske odnose i veze(posledica svega sto gledamo, citamo, svega sto nam se servira) nego sto je u pitanju neka rezerva zbog losih iskustva. Pa tako dodjes do toga da i dalje imas zene u 35 koje kao Tinejdzerke u 15 godina vicu''svi muskarci su stoke'' i muskarce u 35-oj koji kao streberi pubertetlije vicu ''sve zene su kurve...i kucke''.
Pa dobro, postoji dosta primera i toga. Dosta ljudi misli da su drugi ljudi tu da bi ispunili njihove potrebe i zelje. U pedagogiji postoji izraz koji se zove "egocentricno misljenje" i to je kada dete misli da se ceo svet okrece oko njega. Po meni postoje ljudi koji skoro nikada ne prevazidju tu fazu i ostanu dosta nezreli kasnije. Socijalizuju se ali jos uvek im ostane deo toga  Smile

Na kraju krajeva, mislim da se mnogi ljudi ne zapitaju sta su oni dali u nekoj vezi...Nego je uvek lakse da kazes kako je taj drugi ispao skot u vezi svega...I kako su svi uvek bili kreteni prema tebi.
Mnogo lakse. Valjda se tako tese da nije do njih nego do nekoga drugoga, izvitoperenosti drustva i drugih faktora
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
hm mene zanima na sta mislite kada kazete los momak da li je to lik koji je smeker i faca kao marlon brndo ili dzejms din ili je balavac osisan do glave koji vozi BMW M5 i ima bogatog caleta?
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Sony 
U Srbiji je ovo drugo. "Loš" momak, nezavistan i sposoban? Pleeeease  Smile
« Poslednja izmena: 24. Dec 2010, 10:19:43 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 62
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 11:50:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.