Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 19:44:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ona je udata druze...  (Pročitano 63712 puta)
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Sony 
Znaš šta je problem. Mnogo ljudi ulazi u brak jer je "zadnji voz", žele da zasnuju porodicu što je moguće ranije itd. Često se takvi brakovi sklope posle dve nedelje, mesec dana ili u nekom kraćem periodu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
Лапсусе ... имаш људи слободних по неким питањима, и стегнутих по истим тим питањима. Тако имаш и људи верних и мање верних ...

Превара, тренутак слабости ... курац палац ... контам да се може десити свакоме и свакој без обзира колико им је помисао на неверство мрска. Греши се јбга, може се разумети и оправдати ... Али чет'р године имати неког са стране одбијајући да изабереш столицу на којој ћеш седети ... е па јебига то се не да разумети ни оправдати ...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Nokia krntija
Jednostavno je. Svaki onaj ili ona koji imaju zelju i volju da varaju nisu normalni. To su kreteni od ljudi koji su toliki sebicnjaci i samo im je do sebe i svog polnog organa stalo.

Prema prevarama tokom zabavljanja sam tolerantniji, al za brak se potpuno slažem. Ko vara supružnika neko vreme, a ostaje u braku sa njim, to je najobičnija gnjida, kurva, šljam i đubre prvog reda. Želim im sve najgore.

Samo pazi Sandra... ako tako razmišljaš da znaš unapred da si licemerni puritanski sadista sa nekrofilnim fantazijama.

« Poslednja izmena: 25. Sep 2011, 22:18:05 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 14.0.835.186
Da ne kopiram sve citate evo muskarci smo i zene i da ne pricamo o njoj i njemu jer smo i mi isti takvi...Da li bi negdje gdje niko ne vidi uzeli nekoga...bili u vezi ili u braku,koliko smo jaki ako nam neko rasiri nogice da kazemo ne?

PS.Necu da spominjem izucavanje vagine...svaka smeka na svoj nacin...ostaje pitanje ako nas mami da li odbiti ili uzeti...bilo musko ili zena...koliko nas bi reklo neee zeni ako zeli trenutak zadovoljstva ili koliko bi zena reklo neee muskarcu...bili u vezi ili ne...
« Poslednja izmena: 25. Sep 2011, 22:42:42 od lapsus00 »
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

škafiškafnjak

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 46
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Nokia zvrr

Ne znam ko to od prvog dana poznanstva govori drugoj osobi 'ljubavi moja', a još manje znam ko u te riječi može da povjeruje. Patetika je dostigla ekstremni nivo na ovoj temi.

Zasto citas patetiku? Ako si ozenjen znas o cemu je rijec,ako nisi budes znao Smile Ima foruma druze gdje su vicevi i bajke tamo nema patetike,ovdje ipak se razglaba o zivotu koji neko ima a nekoga ceka...sta reci ili udji u temu ili stavis ono pomracenje sunca Smile

Imam pravo da čitam šta hoću. A to što impliciraš da ću u braku imati problema zbog ženinog nevjerstva, to je samo pokušaj niskog udarca, zbog kojeg ne marim mnogo, jer govori o tebi, ne o meni. A ako misliš da je ovo život : reći nekome 'volim te' pet minuta nakon poznanstva, doživjeti ljubav svog života putem mail korespondencije, onda ti nemaš pojma o životu, iako si stariji od mene. Uostalom, takvi su ti postovi, uvijek tuđa iskustva iznosiš, nikad sopstvena.

Stvarno "druze" nemam vremena za tebe Smile Otvori temu bilo kakvu doci cu i ljudski ostaviti komentar Smile

1. Ranije si me oslovljavao sa druže a sad sa ''druže'' - boli ta promjena. Smile

2. Znači, osoba koja se ne slaže sa tvojim stavovima iznosi 'neljudske' komentare? Wink

Sta fali ako zivis sa nekim godinama i sex postane rutina,malo promijeniti tek za trenutak muza...

Koliko se sjećam, u jednoj temi ( koju si sam otvorio, ako se ne varam) si se zgražavao nad činjenicom da postoji bračno nevjerstvo, ergo nisi dosledan.

~~

I da, ova žena o kojoj pričaš samo iskorišćava obojicu, i muža i ljubavnika.

I da, treba biti čovjek pa zatražiti razvod kad uvidiš da neku drugu osobu više želiš od supružnika, a ne kurvarski varati istog/istu.
« Poslednja izmena: 26. Sep 2011, 00:53:50 od slavko_pg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Nokia 
Jednostavno je. Svaki onaj ili ona koji imaju zelju i volju da varaju nisu normalni. To su kreteni od ljudi koji su toliki sebicnjaci i samo im je do sebe i svog polnog organa stalo.

Prema prevarama tokom zabavljanja sam tolerantniji, al za brak se potpuno slažem. Ko vara supružnika neko vreme, a ostaje u braku sa njim, to je najobičnija gnjida, kurva, šljam i đubre prvog reda. Želim im sve najgore.

Samo pazi Sandra... ako tako razmišljaš da znaš unapred da si licemerni puritanski sadista sa nekrofilnim fantazijama.

Zasto sam licemer, ok za puritanku sa nekrofilnim fantazijama  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Nokia krntija
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Apple 15
Citat
Da ne kopiram sve citate evo muskarci smo i zene i da ne pricamo o njoj i njemu jer smo i mi isti takvi...Da li bi negdje gdje niko ne vidi uzeli nekoga...bili u vezi ili u braku,koliko smo jaki ako nam neko rasiri nogice da kazemo ne?

Posto sam bila u vezi koja je mnogo duza od braka ove dame sa pocetka price... reci cu samo - vrlo..

Ali, opet... ovde se ne radi o jednom sirenju nogu... ili dva... ili deset... vec o cetiri godine "jebavanja" iza ledja...

Ako njen muz zna za sve to.. i pristaje na sve to... treba mu dati medalju.... za glupost...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Nokia 
Prevare je uvek bilo i bice.
Oni nisu ni prvi ni poslednji, a dao bog, ni jedini koji su to uradili.
Sad, koliko je to moralno, ispravno, razumljivo, opravdano ili u krajnjoj liniji isplativo zavisi od njih i samo njih samih. I mozemo biti kivni, osudjivati, kritikovati ili biti zavidni, oni ce to i dalje raditi, bez obzira na nase misljenje, misljenje okoline....

Zato, nek' oni uzivaju, dok im je lepo neka traje Smiley
IP sačuvana
social share
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom.
I stoga nikad ne pitaj za kim zvono zvoni; ono zvoni za tobom...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 19:44:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.