Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 13:33:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ona je udata druze...  (Pročitano 63607 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
Ja sam gledao one strane tj "Cheaters", ali sam misljenja da je vecina onoga preuvelicano. Mada, onakve stvari se itekako dogadjaju.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Apple 15
Ma, to je sve namesteno... ali ovde se ne radi samo o prevari...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Sony 
Ja se slažem sa Sandrom. Nije nemoralno razvesti se i naći novog, ali je licemerno kada to radiš kao što radi ova žena. Koja je poenta? Budži sebi ego, jer je poželjna nekom, a onda se vrati kući i gleda muža u oči. Nemam komentar... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Nokia 
Zaklinjes se na vecnu vernost dokle god si u braku. Ne pravis nikoga budalom, niti povredjujes nekoga namerno.
Razvedes se, a posto papirima treba 1000 godina, odselis se pa se jebes sa svima iz zgrade ako treba.
Ali prvo budes covek a ne picka i kukavica ,pa kazes :"Ovako vise ne ide"
Bez obzira na decu, finansije, porodicu ili sta god da je razlog braka.

Svi se zaklinjemo od prvog dana kada se upoznamo...mili mojjjj,ljubavi moja jedinaaaa,sreco mojaaa,i da li ostajemo vjerni do groba ili volimo malo promijeniti u cosku da niko ne zna?
Negdje je napisano vec da je brak institucija pod palicom drzave...plati pa se ozeni i sta bi zenidba papir na kojem pise ti si moj ja sam tvoja...da li je to svetinja?
Da li imaju pravo udate zaljubiti se jos jednom?

Svetinja je. Nema dalje.
Valjda si toliko normalan, ako nisi kreten ,da znas sta je pogresno. Da kad krenes da se vatas sa covekom za kojeg nisi udata pomislis:"Da li je ovo sto ja radim pogresno?"
A normalna zena i normalan covek bi se mnogo ranije zapitali :"Da li je ono moje kuci vredno unistavanja zbog ovoga?"

Jednostavno je. Svaki onaj ili ona koji imaju zelju i volju da varaju nisu normalni. To su kreteni od ljudi koji su toliki sebicnjaci i samo im je do sebe i svog polnog organa stalo.

Sad cu da spomene ponovo, jer je tema toliko stara, i svi oni koji mene znaju ovde mogu da pretpostave..
Ana Karanjenina....Kurvetina na kub, otpadnica, sebicna kucka i razvratna drolja.
Nisam je razumela nikada , necu nikada ni moci.

Nema,NEMA , N E M A , opravdanja za prevaru. Jednostavno - nema.

Razvedi se,izadji pred partnera sa istinom,izadji iz zajednicke kuce i onda ...daleko ti lepa kuca. Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 14.0.835.186
Zaklinjes se na vecnu vernost dokle god si u braku. Ne pravis nikoga budalom, niti povredjujes nekoga namerno.
Razvedes se, a posto papirima treba 1000 godina, odselis se pa se jebes sa svima iz zgrade ako treba.
Ali prvo budes covek a ne picka i kukavica ,pa kazes :"Ovako vise ne ide"
Bez obzira na decu, finansije, porodicu ili sta god da je razlog braka.

Svi se zaklinjemo od prvog dana kada se upoznamo...mili mojjjj,ljubavi moja jedinaaaa,sreco mojaaa,i da li ostajemo vjerni do groba ili volimo malo promijeniti u cosku da niko ne zna?
Negdje je napisano vec da je brak institucija pod palicom drzave...plati pa se ozeni i sta bi zenidba papir na kojem pise ti si moj ja sam tvoja...da li je to svetinja?
Da li imaju pravo udate zaljubiti se jos jednom?

Svetinja je. Nema dalje.
Valjda si toliko normalan, ako nisi kreten ,da znas sta je pogresno. Da kad krenes da se vatas sa covekom za kojeg nisi udata pomislis:"Da li je ovo sto ja radim pogresno?"
A normalna zena i normalan covek bi se mnogo ranije zapitali :"Da li je ono moje kuci vredno unistavanja zbog ovoga?"

Jednostavno je. Svaki onaj ili ona koji imaju zelju i volju da varaju nisu normalni. To su kreteni od ljudi koji su toliki sebicnjaci i samo im je do sebe i svog polnog organa stalo.

Sad cu da spomene ponovo, jer je tema toliko stara, i svi oni koji mene znaju ovde mogu da pretpostave..
Ana Karanjenina....Kurvetina na kub, otpadnica, sebicna kucka i razvratna drolja.
Nisam je razumela nikada , necu nikada ni moci.

Nema,NEMA , N E M A , opravdanja za prevaru. Jednostavno - nema.

Razvedi se,izadji pred partnera sa istinom,izadji iz zajednicke kuce i onda ...daleko ti lepa kuca. Smile

Cek malo zar nikada nisi pozeljela nikog drugog osim muza Smile da li si sigurna da on nije nikoga pozelio niti imao osim tebe Smile U svakoj vezi ili u svakom braku dodje do zasicenosti...mozda zato trazimo nekoga iza coska tek da probudi uspavane strasti...i nisam kreten samo se igram onim sto svi znamo kada kazemo ne nije to istina,ja vjerujem u nekoga do neba,ja sam njemu vjerna i on je meni...brak je svetinja...da li je?

Ne znam ko to od prvog dana poznanstva govori drugoj osobi 'ljubavi moja', a još manje znam ko u te riječi može da povjeruje. Patetika je dostigla ekstremni nivo na ovoj temi.

Zasto citas patetiku? Ako si ozenjen znas o cemu je rijec,ako nisi budes znao Smile Ima foruma druze gdje su vicevi i bajke tamo nema patetike,ovdje ipak se razglaba o zivotu koji neko ima a nekoga ceka...sta reci ili udji u temu ili stavis ono pomracenje sunca Smile

Imam pravo da čitam šta hoću. A to što impliciraš da ću u braku imati problema zbog ženinog nevjerstva, to je samo pokušaj niskog udarca, zbog kojeg ne marim mnogo, jer govori o tebi, ne o meni. A ako misliš da je ovo život : reći nekome 'volim te' pet minuta nakon poznanstva, doživjeti ljubav svog života putem mail korespondencije, onda ti nemaš pojma o životu, iako si stariji od mene. Uostalom, takvi su ti postovi, uvijek tuđa iskustva iznosiš, nikad sopstvena.

Stvarno "druze" nemam vremena za tebe Smile Otvori temu bilo kakvu doci cu i ljudski ostaviti komentar Smile

Citat
Opet ponovim ima udatih iiiii da li su pozeljele promjenu? Ko fol svi se zgrazamo na one koje varaju,iiii da li smo svetice? Moj muz je idealan cak nikada ne pogledam kako neko drugo musko dobro izgleda pa cinim fantaziju u snovima?

Ti i dalje ne shvatas problem...

Jedno je biti covek i izaci iz takvog braka, a nesto sasvim drugo odrzavati godinama vanbracnu vezu i glumiti da je brak divan....

Ok i gdje je tu problem,kada se sve svodi na prevaru ili mozda nekoga vise volimo po cijenu bilo cega...ili tek avantura...Ako neko zivi sa nekim a pri tom ima jos nekoga da li mozemo suditi odmah i reci kurva je...mozda se ne zreli udamo ili ozenimo,mozda tek poslije svatimo da ono sto imamo nije dovoljno po pitanju strasti ljubavi...
Slazem se treba biti covjek i reci ovako vise ne ide ja volim drugog ili drugu to je ljubav,dok u slucaju da se ne rastaje i obostrano upraznjavanje se vrsi to bi bila avantura peta ili deseta...Ali ehhh kako se vjesto izbjegavaju sustinska pitanja,a to je ako nam nesto nedostaje u braku da li smo kurve ili kurvari ako to potrazimo negdje van tog braka?
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Nokia 
Alo "pozeleti" prijatelju?
Nije isto sto i "prevariti"
Svi mi imamo momente u vezama \brakovima kad se posvadjamo , kad dodje do zasicenja, kad pomislis kako ti treba 5 minuta i jos jedna rec i odlazis. Pa sutradan opet Jovo nanovo, cveta ljubav. To je normalno. Svi mi imamo faze kad pomislimo da nam je sa nekom osobom mozda bolje, meni jos nije -ali ce biti sigurno kako vreme odmice.Opet imas onu moralnu obavezu i dovoljno mozga da se zapitas da li je to sto zelis da radis ok.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 14.0.835.186
Svi mi imamo momente u vezama \brakovima kad se posvadjamo , kad dodje do zasicenja, kad pomislis kako ti treba 5 minuta i jos jedna rec i odlazis. Pa sutradan opet Jovo nanovo, cveta ljubav. To je normalno. Svi mi imamo faze kad pomislimo da nam je sa nekom osobom mozda bolje, meni jos nije -ali ce biti sigurno kako vreme odmice.Opet imas onu moralnu obavezu i dovoljno mozga da se zapitas da li je to sto zelis da radis ok.

Vrijeme za citate...ako pozelimo sta nas sprecava da ne uzmemo Smile
Ako se posvadjamo sa muzom i kazemo sebi "ma pun mi je klinac svega" sta nas to veze da opet ne odemo od njega?

Ajde sada da priznamo svako sebi u tisini...ako smo ozenjeni/udati a on ili ona su tako zavodjivi zovu nas da probamo nesto novo,uspavane strasti jer dugo smo u braku i sve izgleda tako poznato...festa i niko nece primjetiti da nas nema,koliko nas ce ostati vijerni njoj ili njemu Smile
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Nokia c6
Cekaj sad bas i nisam razumeo ovo sto kazes ako nam nesto nedostaje u braku onda nismo krivi, pa majku mu nisi sam u braku, probaj da animiras i tu drugu osobu da ispravis to sto ti ne dostaje a ne odmah da trazis na drugoj strani, i druga stvar kad god ti  brak ili duga veza dodje u krizu priseti se malo kako je bilo na pocetku pa ces valjda i naci snage da se boris za to, ako ne  vec je napisano budes covek kazes sta imas pa se razvedes i odes da se kurvas, a sta mislis da bi nova avantura i spr4emna ljubavnica bila ista posle par godina braka i dece i svega ostalog sto  brak i zivot nose
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
Smile Da li smijem ovo smatrati kao promjenom misljenja kako tema odmice...

Pre mozes da smatras da se kolonija nilskih konja zapatila na Dunavu, nego da smatras da je Anea promenila misljenje  Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Nokia 

Vrijeme za citate...ako pozelimo sta nas sprecava da ne uzmemo Smile
Ako se posvadjamo sa muzom i kazemo sebi "ma pun mi je klinac svega" sta nas to veze da opet ne odemo od njega?

Ajde sada da priznamo svako sebi u tisini...ako smo ozenjeni/udati a on ili ona su tako zavodjivi zovu nas da probamo nesto novo,uspavane strasti jer dugo smo u braku i sve izgleda tako poznato...festa i niko nece primjetiti da nas nema,koliko nas ce ostati vijerni njoj ili njemu Smile

Prvo: jebes mi mater pola te nisam razumela.
Drugo: ako zelis da kazes da sam JA u braku jer je to sve tako poznato ,i jer postoje uspavane strasti - gresis sinko, ovaj...silno gresis. Smile

A sada da ti pricam o nasoj strasti ne mogu jer ce White Goa da upire nesto u mom pravcu  Smile i recice kako se ja hvalim da imam vaginu  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 13:33:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.