Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.
Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns
Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.
U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.
Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds. Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
zanimljiva tema i zamrshena situacija pa najpametnije je da posetite psihologa,ali ozboljno jer,koliko se to vas dvojica volite?Koliko volite vashe supruge,ako ih uopshte i volite jer ih varate i shta mislite kako ce izgledati kada se sazna istina?Da li ste spremni da zrtvujete sve zbog vashe ljubavi?Takodje,mislite li na vashu decu,kako ce to uticati na njih?Stvarno bi bilo pametno da nadjete nekog psihologa i da dobro razmislite o svemu,ovako po forumima traziti pomoc oko jednog takvog pitanja je stvarno glupo. I da,ne osudjujem vas,chak vas i razumem,moj najbolji drug je gay a poznajem josh dosta takvih ljudi...a evo,upravo u ovoj temi se vidi na koliko ne razumevanja naizlai gay populacija i koliko je teshko takvim ljudima
Kako to da ja ne poznajem nijednog gay muskarca ili devojku,a vi svi imate bar po jednog druga ili drugaricu koji su homoseksualci,zar u provinciji nema gay ljudi ili su svi zapalili u BG,da budu u centru modnih,estradnih i sl... desavanja!?Mozda bi bilo interesantno imati drugaricu gay orijentacije,jos ako ponekad navali na svoju devojku u mom prisustvu... Pozdrav
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
svi su zapalili u Bgd,i pre toga i nisu bili homoseksualci,ali poshto je danas "in" biti pederchina ,morali su da promene opredeljenje... mnogo im se svidja da setaju sa drugarica po Knezu i da vrckaju guzicama,da se oblache skoro kao zhene ,a kad ih pitash "pa dobro bre jel si ti gej" oni ti odgovaraju sa "taman posla,hehe,ja sam metroseksualac"...
Vrlo je naivno tvrditi da su jedino heterosexualni parovi skloni radjanju potomstva. Dakle, pravila nema...i homosexualci, kao i hetero i te kako imaju decu (ne govorim o dva tipa koji zive zajedno, pa usvoje tudju decu....nego o cinjenici da i gay ljudi takodje imaju svoju prirodnu decu)....verovali ili ne! Smile Smile Smile
jel hocesh da kazes da muskarac moze da rodi dete??? ili da zena zeni moze da ga napravi???
jel hocesh da kazes da muskarac moze da rodi dete??? ili da zena zeni moze da ga napravi???
Mislim da svaka osoba sa IQ=86 (malo ispod proseka), moze da zakljuci sta sam htela da kazem. Ne mogu ponovo da pisem. Vrati se pa procitaj...sta da ti kazem!?
Mislim da svaka osoba sa IQ=86 (malo ispod proseka), moze da zakljuci sta sam htela da kazem.
Hmmm...pa samo neko sa Iq ispod 86 moze da napishe da gay populacija moze da ima decu a da ta deca nisu iz heteroseksualnih odnosa.dodushe mozda si mislila/o na vestachku oplodnju ali nisi to napisala/o
Citat
gay ljudi takodje imaju svoju prirodnu decu
Verovatno ni sama ne znas sta si htela da napishes,posto Gym nije tu da te posavetuje kao nekad
Citat: Gimbrowsky
Prvo, taj novi clan je moja devojka Cica! Naravno da joj nisam nista spomenuo, svasta, pa ona me je i pitala za savet "sta da napisem?"
ovo je citat iz njegove pp meni a odnosi se na tebe naravno
Sta sad ti hoces svadju preko foruma? Potrazi je negde drugde.
Ok, nema veze, ponovicu, vidim da je neophodno.
Kada sam mislila na decu, koju imaju homosexualci, mislila sam na muskarce/zene koji i pored svoje sklonosti stupaju u brak sa suprotnim polom i na taj nacin radjaju/prave decu!
Pravo da ti kazem uopste me ne zanima sta je on tebi napisao. Mislim da uopste nisi relevantan ni za sta, a sad odjebi!