Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 12:51:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: on voli njega  (Pročitano 12485 puta)
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Google Nexus 5
a sto si se predstavljala ko musko? jel to pokusavas da nadjes opravdanje za ovu dvojicu? nema opravdanja  Smile

sto kaze jedan moj drug: sve te pedere na jedno ostrvo, pa nek se jbu tamo!
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia the best
neka oni idu na ostrvo,ali i ja bih na menhetnu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 35
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia n70
zanimljiva tema  Smile i zamrshena situacija  Smile pa najpametnije je da posetite psihologa,ali ozboljno Smile jer,koliko se to vas dvojica volite?Koliko volite vashe supruge,ako ih uopshte i volite jer ih varate i shta mislite kako ce izgledati kada se sazna istina?Da li ste spremni da zrtvujete sve zbog vashe ljubavi?Takodje,mislite li na vashu decu,kako ce to uticati na njih?Stvarno bi bilo pametno da nadjete nekog psihologa i da dobro razmislite o svemu,ovako po forumima traziti pomoc oko jednog takvog pitanja je stvarno glupo.
I da,ne osudjujem vas,chak vas i razumem,moj najbolji drug je gay a poznajem josh dosta takvih ljudi...a evo,upravo u ovoj temi se vidi na koliko ne razumevanja naizlai gay populacija i koliko je teshko takvim ljudima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia N80IE Black
Kako to da ja ne poznajem nijednog gay muskarca ili devojku,a vi svi imate bar po jednog druga ili drugaricu koji su homoseksualci,zar u provinciji nema gay ljudi ili su svi zapalili u BG,da budu u centru modnih,estradnih i sl... desavanja!?Mozda bi bilo interesantno imati drugaricu gay orijentacije,jos ako ponekad navali na svoju devojku u mom prisustvu...  Smile
Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
svi su zapalili u Bgd,i pre toga i nisu bili homoseksualci,ali poshto je danas "in" biti pederchina ,morali su da promene opredeljenje... mnogo im se svidja da setaju sa drugarica po Knezu i da vrckaju guzicama,da se oblache skoro kao zhene ,a kad ih pitash "pa dobro bre jel si ti gej" oni ti odgovaraju sa "taman posla,hehe,ja sam metroseksualac"...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Благо њиховој деци.

Могу да се хвале како су им тате педери. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
LG 4X HD
Citat
           Vrlo je naivno tvrditi da su jedino heterosexualni parovi skloni radjanju potomstva. Dakle, pravila nema...i homosexualci, kao i hetero i te kako imaju decu (ne govorim o dva tipa koji zive zajedno, pa usvoje tudju decu....nego o cinjenici da i gay ljudi takodje imaju svoju prirodnu decu)....verovali ili ne! Smile Smile Smile

Smile Smile Smile

jel hocesh da kazes da muskarac moze da rodi dete??? ili da zena zeni moze da ga napravi???

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 70
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 1.5

jel hocesh da kazes da muskarac moze da rodi dete??? ili da zena zeni moze da ga napravi???

Smile Smile Smile

Mislim da svaka osoba sa IQ=86 (malo ispod proseka), moze da zakljuci sta sam htela da kazem. Ne mogu ponovo da pisem. Vrati se pa procitaj...sta da ti kazem!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
LG 4X HD
Citat
          Mislim da svaka osoba sa IQ=86 (malo ispod proseka), moze da zakljuci sta sam htela da kazem.

Hmmm...pa samo neko sa Iq ispod 86  moze da napishe da gay populacija moze da ima decu a da ta deca nisu iz heteroseksualnih odnosa.dodushe mozda si mislila/o na vestachku oplodnju ali nisi to napisala/o

Citat
gay ljudi takodje imaju svoju prirodnu decu

Verovatno ni sama ne znas sta si htela da napishes,posto Gym nije tu da te posavetuje kao nekad

Citat: Gimbrowsky
              Prvo, taj novi clan je moja devojka Cica! Naravno da joj nisam nista spomenuo, svasta, pa ona me je i pitala za savet "sta da napisem?"  Smiley       

ovo je citat iz njegove pp meni a odnosi se na tebe naravno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 70
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 1.5
Sta sad ti hoces svadju preko foruma? Potrazi je negde drugde.

Ok, nema veze, ponovicu, vidim da je neophodno.  Smile

Kada sam mislila na decu, koju imaju homosexualci, mislila sam na muskarce/zene koji i pored svoje sklonosti stupaju u brak sa suprotnim polom i na taj nacin radjaju/prave decu!

Pravo da ti kazem uopste me ne zanima sta je on tebi napisao. Mislim da uopste nisi relevantan ni za sta, a sad odjebi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 12:51:49
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.