Pa ako nisi lagala na drugoj temi, taj tvoj "decko" ima preko 30godina.... tako da je odgovor na tvoje pitanje
Citat
dnosno ja sam psovala njega u stilu kako moze covek njegovih godina da se zagleda u klinku...sta to ja imam sto nemaju druge itd..
Nevinost!
Da l' stvarno verujes da covek u njegovim godinama i tolikim iskustvom u tim stvarima, moze da se zaljubi u dete od 14 godina i da se sa njim samo 'drzi za ruku' i to krisom! Sve i da moze - zar ti to ne deluje bolesno!!! A da se opet vratim na njegovo iskustvo i godine....ti imas 14god i o zivotu ne znas ama bas nista - on ima preko 30godina i namazan je svim bojama. Zar stvarno mislis da te takav covek ne bi mogo ubediti da u Dunavu ima Nilskih konja, a kamoli u to da te voli i da mu znacis? U tako nesto je moguce ubediti mnooooogo iskusnije i starije devojke od tebe i to od strane mnoogoo mladjih i neiskusnijih momaka od njega!
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.
Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.
Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.
Savet: Otkaci onog balavca sto je skot prema tebi Otkaci (uz pretnju policijom i naravno nasiljem ) onog matorca Nabaci osmeh na lice, glavu gore i nadji nekog normalnog decka slicnih godina
Rano ti je bre za te gluposti, sada moras da se usredsredis na uchenje, da razmisljas o tome koju ces srednju, da se igras klikera sa dechacima u blatu, da pises dnevnike i da citas to sa najboljim ortakinjama A ako te bas svrbi da budes sa nekim ''u vezi'' onda nadji nekog ko ti je generacijski blizak