evo jedan scenarij za tebe likove cemo zvat ON i ONA
on> jao lepa sve mi znachis
ona> jao nemoj zarumenit cu se
on> ozbiljno u vatru bi skocio za teb
ona> ma sad me samo zezash
on> ne ozbiljno, nebih dao svojoj princezi da je iko povredi
ona> ma daj
on> slushaj ljubavi stvarno probudila si u meni osecaje kao niko do sad, nemogu da se kontrolishem u tvom prisustvu
ona> jao stvarno, ma nije valjda
on> natjerala si me da se osjecam posebnom
ona> shta oces da kazes?
on> pa volim te srecice
ona> volish me! vau super ocemo li do grada
on> pa nebih znash nasha ljubav treba da se razvije i zato nas nesmeju vidjat zajedno u javnosti, ali kazem ti samo ti me dovodish do ludila
ona> jao pa ako je tako onda je u redu
on> jeste sreco
ona> cekace me kad napunim 18
on>cekao bi te i na kraju sveta
ona> i ja tebe volim
zar tebi nije neshto u redu s ovom slikom?
hahha e ne zameri mi molim te sto se malo semjem,ali nije tako!!To sto si naveo super je....bas si talenat za filmove,ali nije bas tako kao sto si naveo....dosta je drugacije!!Shvatam da ti pokusavas da mi na neki nacin otvoris oci i da me ubedis da on zeli da me iskoristi tako sto mi se uvlaci pricajuci da me voli da ce me cekati do kraja......shvatam sta zelis da kazes,ali u mom slucaju situacija nije takva...
hahha e ne zameri mi molim te sto se malo semjem,ali nije tako!!To sto si naveo super je....bas si talenat za filmove,ali nije bas tako kao sto si naveo....dosta je drugacije!!Shvatam da ti pokusavas da mi na neki nacin otvoris oci i da me ubedis da on zeli da me iskoristi tako sto mi se uvlaci pricajuci da me voli da ce me cekati do kraja......shvatam sta zelis da kazes,ali u mom slucaju situacija nije takva...
pa ono misli, svi cekamo da nam kazes gde i po cemu je tvoja situacija drugacija
I nadam se da cu dobiti odgovor od tebe na makar ovaj post, no ne ocekujem nesto posebno...
« Poslednja izmena: 25. Sep 2008, 16:43:00 od vaterpolista »
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.
Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.
idemo polako- sta ti govori da situacija nije takva, to shto se on ponasha tako, sto ti pricha lepe priche, kredibilno nema shta?
pa ono misli, svi cekamo da nam kazes gde i po cemu je tvoja situacija drugacija
I nadam se da cu dobiti odgovor od tebe na makar ovaj post, no ne ocekujem nesto posebno...
Ovako dzuksi se trudio da sto boljom slikom docara slicnu situaciju mislecu da je takva kod mene!!! U pravu si nemam nijeda konkretan dokaz da kazem da je bas drugacije,ali nas dvoje smo se u pocetku dosta svadjali...odnosno ja sam psovala njega u stilu kako moze covek njegovih godina da se zagleda u klinku...sta to ja imam sto nemaju druge itd...evo malo opsirnije da kazem...ja uopste njega u pocetku nisam ni znala,osudjivala sam ga na nevidjeno.. Posto sam resila da ga upoznam...upoznali smo se...dosao je kolima ....ja sam bila sokirana...to je za mene bilo strasno...ja sam tad pocela da placem... koliko sam mogla da procenim on je bio u gorem soku od mene..a posle mi je to i rekao!! on me je tad zagrlio i tako sam ja plakala jedno 10 tak minuta...nisam mogla da verujem svojim ocima...kako to bas ja...zar se sve ovo meni desava....??? Ali sam se pomiria sa tom situacijom i sve gledam drugacijim ocima...a sta te jos zanima koliko ima godina??Jel to???
Ček', ček'... ti si plakala jer je on došao kolima?
ne znam bas zasto sam plakala....sve me to potreslo......bila sam u soku tako da tog dana nisam otisla na nastavu
ah daaa zaboravila sam da kazem koliko ima godina...e to sto me je najvise potreslo...necu da citiram da li ima ispod ili vise....ali recimo oko 30godina
« Poslednja izmena: 25. Sep 2008, 17:09:09 od tanjica2 »