Ovako to sto razmisljam o sex-u je normalno...bas sam se raspitala o tome! Taj muskarac je stariji od mene i to bas stariji!!
Ne, Tanjice, nije normalno, ni jedno ni drugo od ovog citiranog...
Uostalom, ako je on stariji toooliko od tebe, šta radi sa tobom? Koliko sam ja jednom tamo negde čula, muškarci praktikuju seks sa svojim devojkama/ženama/ljubavnicama, i to vrlo rado.
Bas sam cekala ovakav jedan post Pa ovako...nisam ga ja zavolela samo zbog izgleda vec i zbog njegovog ophodjenja prema meni!!! Kao sto si rekla muskarci praktikuju sex sa svojim tamo zenama...medjutim on ima postovanja prema meni i na tome ne insistira!!Ponasa se prema meni kao prema princezi...
E ovako!! tebe nisam uvredila niti na bilo koji nacin nesto isprovocirala da se nerviras! Ti mi mozda dajes slicne savete kao drugi medjutim,drugacije ih formulises! bas onako lepo sastavis,lepo shvatim...e sad....hvala ti na savetima kao i ostalim clanovima!! Imam nesto da kazem pa posle nesto da te ptam...sve vas!! Ovako to sto razmisljam o sex-u je normalno...bas sam se raspitala o tome! Taj muskarac je stariji od mene i to bas stariji!!Ja sam sama sebi onako puno puta rekla da se nikada necu zagledati u nekog starijeg,a vidi me sad!Dobro tad kada sam to rekla bila sam mala! To je vec stvar ukusa,da li ti se svidi stariji tip/devojka ili mladji!! Ja opet kazem svesna sam svega...i uvek ono sto kazem stojim iza toga ...i kad sagledavam situaciju uvek,ali uvek sagledavam posledice!DA je on do sada hteo da me iskoristi ili da sam ja bila lakomislena ja bi do sada spavala sa nuim!Medjutim ...posledice su posledie i o tome uvek razmisljam!!Naravno ja sam rekla majci jer nisam vise mogla da izdrzim...nesto mi je govorilo da joj kazem! Znam da se svi cudite sto imam 14 ipo godina...ali ima mnooogo gorih slucajeva koji prolaze da ne kazem kao sta....ja sam bar trazila savete i naravno citam ih...to da li ih prihvatam ili ne to je samo moja stvar....a ja vam ipak zahvaljujem bilo da su losi ili dobri!! A sad pitanje....sta fali da ja sa njim nemam apsolutno nista a da ga volim??Samo da ga volim???
u tome jest fazon, ti njega volish, TI volish njega - da li je obostrano to je diskutabilno, al sudeci po godinama, verujem da je on iskusan i zna shta radi
ti njemu nemash nista novo da ponudish osim nevinosti
nisi me uvredila, vec me malo nervira tvoja naivnost
Bas sam cekala ovakav jedan post Pa ovako...nisam ga ja zavolela samo zbog izgleda vec i zbog njegovog ophodjenja prema meni!!! Kao sto si rekla muskarci praktikuju sex sa svojim tamo zenama...medjutim on ima postovanja prema meni i na tome ne insistira!!Ponasa se prema meni kao prema princezi...
da on ima postovanja prema tebi ne bi tajio tu vezu
izvini ina zbog duplog posta
edit by B@mbin@:fixed
« Poslednja izmena: 25. Sep 2008, 16:06:50 od B@mbin@ »
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
da on ima postovanja prema tebi ne bi tajio tu vezu
izvini ina zbog duplog posta
pa znas kako...ne bi bas bilo prijatno ni njemu ni meni da smo zajedno na javnom mestu..razlika je vidljiva....a on bi zavrsio lepo u zatvor!! A ja to necu
A to sto sam naivna...pa za neke stvari jesam,sta ces neiskusna
ajde posto ti imas onako dosta iskustva i stariji si da te lepo pitam!! Ali lepo i da mi odgovoris
Kako muskarac dokazuje devojci da je voli,na koji nacin,a da nije u pitanju krevet???
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.
Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.
Kako muskarac dokazuje devojci da je voli,na koji nacin,a da nije u pitanju krevet???
To bi ti nama trebala da objasniš...
Naravno da nije sve u seksu, ali dosta toga i jeste.
Pa ovako...upravu si...ali ja smatram da za tako nesto nisam spremna psihicki!! On meni stalno prica da me voli...dobro ne bas stalno...ali dovoljno da ja to osetim...kada se vidimo ponasa se prema meni kao prema kraljici,stalno mi tepa,ne primorava me ninasta...drzi me kao da sam od stakla...zar je to mali dokaz??
btw neko me je bese pitao kakva sam ucenica,pa evo da odgovorim odlicna ali nemam petice jedino iz matisa,hemije i fizike
« Poslednja izmena: 25. Sep 2008, 16:26:29 od tanjica2 »