Tanjice reci nam imaš li ti oca? Izvini ako je pitanje previše lično. Ako imaš idi kod njega i reci mu u kakvom si problemu. Ako nemaš ne traži ga kroz seksualne odnose.
Pa ja bas imam lepo detinjstvo....nisam ja kao moje drugarice...ali sta da se radi...svako ima neke uvrnute dogadjaje i tako to....hvala vam...na savetima.....Eh da,ovaj stariji...rekla sam da necu mnoogo tu da ga "eksponiram",stariji dooosta jeste ne bitno koliko.......i rekao mi je da ce me uvek cekati....mnooogo je dobar prema meni....!!Za ovog mladjeg sto je '91 njega cu sigurno da izbrisem iz mog mozgica,ali tesko da cu zaboraviti ovog starijeg....ako je stariji nije on tako los...naprotiv kada mi samo spomene ime sva zadrhtim,kada mu dotaknem ruku odletim na sedmo nebo, a jos kada ga pogledam u oci...e to je neopisiv osecaj...ima zeelene prozirno zelene oci......a ne mogu ja njega da zaboravim!!! Nisam ja sa njim bas u vezi...vise se druzimo,upoznajemo,ali oboje smo svesni nasih osecanja....on je zaljubljen u mene i voli me (to mi je dokazao),a volim i ja njega!! Ti dokazi nisu ono sto svi misle!!On mene nikad ne bi naterao na nesto sto ja ne zelim.....znam i sama da se detinjstvo ne vraca nikad... i ja nista nisam upropastila u svom zivotu da bih se kajala....Mislim da svaku temu koju sam postavila koja je tako malo....to su sve tinejdzerski problemi....to je sve deo odrastanja i zaista vam hvala na savetima!!!
ajd sad rec sta ti ocekujesh od ovog starijeg da ce te cekat dok napunish 18 i svi cete bit sretni - neide tako devojko - ona ko je 7 godina stariji od tebe verovatno i studira i zajebava se a tebe drzi na uzdi.
veruj mi najlakse je cure davat obecanja i prichat price
otkaci obojicu
netreba ti to - kao shto je neko rekao, mlada si idi se zabavljaj s drustvom
pa svi ti ovde kazu isto, on se za razliku od tebe nazvio u tvojim godinama, i ti njemu dajesh da on to tvoje pravo tebi oduzme....
mani se toga uzmi vremena i saberi se, proce te to
Pa ja bas imam lepo detinjstvo....nisam ja kao moje drugarice...ali sta da se radi...svako ima neke uvrnute dogadjaje i tako to....hvala vam...na savetima.....Eh da,ovaj stariji...rekla sam da necu mnoogo tu da ga "eksponiram",stariji dooosta jeste ne bitno koliko.......i rekao mi je da ce me uvek cekati....mnooogo je dobar prema meni....!!Za ovog mladjeg sto je '91 njega cu sigurno da izbrisem iz mog mozgica,ali tesko da cu zaboraviti ovog starijeg....ako je stariji nije on tako los...naprotiv kada mi samo spomene ime sva zadrhtim,kada mu dotaknem ruku odletim na sedmo nebo, a jos kada ga pogledam u oci...e to je neopisiv osecaj...ima zeelene prozirno zelene oci......a ne mogu ja njega da zaboravim!!! Nisam ja sa njim bas u vezi...vise se druzimo,upoznajemo,ali oboje smo svesni nasih osecanja....on je zaljubljen u mene i voli me (to mi je dokazao),a volim i ja njega!! Ti dokazi nisu ono sto svi misle!!On mene nikad ne bi naterao na nesto sto ja ne zelim.....znam i sama da se detinjstvo ne vraca nikad... i ja nista nisam upropastila u svom zivotu da bih se kajala....Mislim da svaku temu koju sam postavila koja je tako malo....to su sve tinejdzerski problemi....to je sve deo odrastanja i zaista vam hvala na savetima!!!
Taj fazon... ajd sad lepo sa mamom pod ruku pa u shoping, solarijum, podelite jedan banana split u omiljenom trznom centru i siguran sam da cete naci pravo resenje, izvinite me idem da se igram sa lopticom
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...