mislim da je taj stariji punoletan, sto ga dovodi u situaciju da odgovara za svoje postupke, sto dalje inicira da je inteligentan (koliko toliko) sto ne zeli vasu situaciju da prikazuje javno, ali to dalje implicira da nije bas bog zna koliko pametan, cim sebe dovodi u takvu situaciju, sto dalje implicira.....
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.
Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.
ajd sad rec sta ti ocekujesh od ovog starijeg da ce te cekat dok napunish 18 i svi cete bit sretni - neide tako devojko - ona ko je 7 godina stariji od tebe verovatno i studira i zajebava se a tebe drzi na uzdi.
veruj mi najlakse je cure davat obecanja i prichat price
otkaci obojicu
netreba ti to - kao shto je neko rekao, mlada si idi se zabavljaj s drustvom
pa svi ti ovde kazu isto, on se za razliku od tebe nazvio u tvojim godinama, i ti njemu dajesh da on to tvoje pravo tebi oduzme....
mani se toga uzmi vremena i saberi se, proce te to
E moram da priznam....najbolji si...das mi uvek extra savet....pa on je rekao da ce da me saceka...kaze "nikud ne zuri"...ja ne zurim...sta fali u tome samo da ga volim?????Ja se i time zadovoljim jer sam svesna koliko imam godina!
cure vide lika - jao stariji,iskusniji,pametniji, i zaljube se u njega u nadi da ce to i njih ucinit takvim, i tako svoje vrshnjake tretiraju kao nizu klasu
i sve i jednoj se to odbilo od glavu - chitaj postale su kurve
e tu moram da stavim flaster na usta..ne smem reci koliko je stariji
Ne možeš očekivati kompetentan savet ako nemamo uvida u sve detalje.
u pravu je, trazila si pomoc, dobijash je
al nam treba kompletna slika
ako cemo realno, niko te ovde nepoznaje u javnosti, i niko ne zna shta radish, niko te nema razloga ogovarati zbog ovog jer neznamo ko si, kako ja vidim - nemash sta da izgubish.....osim nevinosti i ponosa ako tako nastavish
« Poslednja izmena: 25. Sep 2008, 15:14:32 od Dzuksi »
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.
Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.
e tu moram da stavim flaster na usta..ne smem reci koliko je stariji
Ne možeš očekivati kompetentan savet ako nemamo uvida u sve detalje.
u pravu je, trazila si pomoc, dobijash je
al nam treba kompletna slika
ako cemo realno, niko te ovde nepoznaje u javnosti, i niko ne zna shta radish, niko te nema razloga ogovarati zbog ovog jer neznamo ko si, kako ja vidim - nemash sta da izgubish.....osim nevinosti i ponosa ako tako nastavish
Ja cu vam reci...ali vi cete pomisliti svasta o meni...sto nije tacno!!Ja sam veoma razumna i pametna ali morate shvatiti i zaljubljena!!! nisam kurva i svako ko me cak i kroz salu tako nazove sa tom osobom ne diskutujem!Kurva je ona koja radi za pare!!! Naravno necu da poricem,opsednuta sam sexom,ali to ne znaci da cu to i da uradim!!Ako to uradim uradicu sa nekim ko me obozava i koga obozaavam, uradicu to iz ljubavi a ne samo zato sto on tako hoce ili samo zato sto to moje drustvo uveliko radi!!Znam da posle nema natrag!!