.. anea ... molim te ... .. hm ... cika sa slike je matori dzedaj koji je savetovao i ucio mladog dzedaja .. luka skaj vokera ... a posle ovaj ubio oca svoga ... .. elem ... toliko o primanju saveta od starijih ... zajsta mislim da razlika u godinama ne bi trebala biti veca od 5-6 godina ... ... a takodje mislim da obratis paznju ... na tipove koji su manje "dobra prilika" ... jer od njih uvek mozes da ocekujes vise ... nego od umisljenih kretena ...
--------------------------
... ko zna ces ...
pa dobro godine manje vise..i majka mi je rekla da je taj stariji mator za mene...ali ja se njemu svidjam,a boga mi svidja se i on meni....a za ovog mladjeg sad me kao nesto cima! A sto su vama toliko godine bitne...dobro svakako da jesu,ali ne znam...ako se dvoje vole valjda je to sasvim nebitno???
.. anea ... molim te ... .. hm ... cika sa slike je matori dzedaj koji je savetovao i ucio mladog dzedaja .. luka skaj vokera ... a posle ovaj ubio oca svoga ...
bas je bezobrazan prema meni,a ne znam kako da mu kazem da sa njim ne zelim nista....sto je jos gore nimalo ga ne volim ...mozda mi je malo drag i sladak,ali je brate bezobrazan....
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
bas je bezobrazan prema meni,a ne znam kako da mu kazem da sa njim ne zelim nista....sto je jos gore nimalo ga ne volim ...mozda mi je malo drag i sladak,ali je brate bezobrazan....
Sta treba da ti se objasni? Sve sama znas...
Pa ne znam kako da mu kazem da necu da budem sa njim zato so je bezobrazan prema meni!! Ne znam kako ce da reaguje....ja sam njega pitala da mu olaksam da budemo prijatelji posto mi je rekao da nije do sada imao devojku 94....ali on mi je napisao u poruci "Nemoj ti meni nista da olaksavas,ja znam kada hocu,a kada necu da budem sa nekom u vezi"...to sam vec navela Nije meni toliko stalo do njega da li ce da bude povredjen,verujem da nece jer se ne bi ponasao prema meni kako se ponasa,mene brine njegova reakcija....ne poznajem ga dugo da bih mogla da budem sigurna da ce ovako ili ovako da odreaguje.....cak sta vise i one koje poznajemo godinama pogresimo i u vezi sa njima....ako ima neko neki dobar predlog...a to sto sam postavila temu vec sam mislion puta rekla da je greska ...jer sam od samo starta znala da niko nece da mi veruje,ali dobro...sta je tu je
imam problem...mada me niko ne shvata...niko mi ne veruje,a kad taj neko drugi ima problem ja se zalazem i trudim se da isteram svoje makar bilo pogresno,mada uglavnom moji saveti su i bili dosta puta lepo prihvaceni!! Mnooogo sam pogresila sto sam se smuvala sa tim...mnooogo se kajem,ne znam sta mi je......ne moras ni ti da mi verujes,sve ovo je jedna veeeelika greska,a najveca je sto sam postavila temu