pa ja ih ne drzim....ja sam namerno pocela od Kulina bana da pricam kako i sta da bi shvatili,ali nisam dovoljno navela.....on je mene pronasao i sada se eto kajem sto sam se smuvala sa njim...a volim drugog pa imam utisak da sam samu sebe povredila,da je osobi koja me voli krivo zbog mog postupka...a da ovom mladjem ne znam kako da kazem da me ne zanima.....meni on ako cemo posteno nije ruzan,sladak je...ali problem je u tome sto sam mislila da necemo da se krijemo...malo mi je to smesno pa ne igram se ja zmurke...mislim da necu nastaviti sa ovim mladjim....pa sta bude...mozda ostanemo prijatelji ako nista vise.
Igrala bi se ja lastiza....ali bi bila zesce izezana od strane drustva....da vidite sesti razred...bolje da vam ne pricam...to mi tek ne biste poverovali.....
Tanjice, ljubav za tebe jos uvek ... Moras shvatiti da je detinjstvo najlepsa stvar, a ti ga propustas ... Ne zuri da porastes, kajaces se ,doduse kad bude kasno. Nije najvaznija stvar biti odrasla, imati decka ... Docice i vreme za to ... Sacekaj jos koju godinu . Posveti se stvarima koje ti prilice ... Mene je bilo sramota da kazem da imam simpatiju u tvojim godinama.
E ljudi ja sam ozbiljna....i nisam bas u lakoj poziciji......mozda vama sve ovo zvuci glupo jer ovako nesto niste prozivljavali u vasim godinama,pa vam zvuci neobicno i mislite da vas podjebavam!! Ok mislite sta zelite....vas problem....znam da mi je savest cista i da sam u problemu!! Da nemam problem ne bih ni postavila temu,a vi se slobodno zezajte!! Temu sam postavila bas na Bureku jer u vas imam poverenja jer znam da ovde ima dosta clanova koji znaju da daju savet...ali ok resen problem ako necete da pomognete hvala na dosadasnjim savetima...i greska je sto sam uopste postavila temu
ocito ti savest nije chista kad si se u ovo uvalila - ajd sad rec sta ti ocekujesh od ovog starijeg da ce te cekat dok napunish 18 i svi cete bit sretni - neide tako devojko - ona ko je 7 godina stariji od tebe verovatno i studira i zajebava se a tebe drzi na uzdi.
veruj mi najlakse je cure davat obecanja i prichat price
otkaci obojicu
netreba ti to - kao shto je neko rekao, mlada si idi se zabavljaj s drustvom
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
Sta? 14 god? Ja nisam znao u tim godinama ni komp da upalim, a kamoli da znam gde sta ulazi i te igrice Roditelji me lozili da me donela roda. Ovi sad zive do daske. Trebao sam da budem odjen jedno 10 god kasnije
« Poslednja izmena: 25. Sep 2008, 14:49:10 od RaznosacPica »