Ovako.....nesto posebno i ne dolazim na Burek jer sam nacisto rastrojena. Za svoje godine imam i previse problema...pa posto ne mogu sama da resim neke od njih moram da postavim temu iako mnogi misle da to radim da bi tema bila jelte aktuelna. Sada je ovo pak ljubavni problem. Inace nemam naviku da pisem o tome jer ovde ima toliko i dobrih ali i losih komentara,ali na neki nacn sama sam sebe naterala na ovakav korak a da vidim malo i tudja misljenja ...Da ne duzim...ovako... Par puta sam navodila daaa sam u vezi sa jednim starijim,ali sada se tu pojavio i mladji! Taj mladji je 91 godiste...a godine ovog drugog ne zelim da navedem. Sa tim starijim sam u kontaktu vec godinu dana i dva tri meseca. On me voli kako kaze (to mi i dokazuje lepim gestovima,tepanjima,lepim recima...... e sad ne znam da li sam napravila gresku to sto sam se smuvala sa jednim '91! To sam uradila iz razloga sto sa ovim starijim ne mogu da budem predugo na bilo kom javnom mestu,a meni sve to nedostaje....a iz prethodno postavljene teme kao sto znate u konfliktu sam sa jednim devojkama iz odeljenja pa je mozda jos jedan razlog zasto sam se smuvala sa deckom '91!....verovatno misleci da ce on da im pokaze gde im je mesto,ali sam se zesce zeznula...on od mene trazi tajnu vezu,a meni je toga preko glave! Tako neto vec imam i to mi je sa tim starijim slatko jer taj stariji zna da se ophodi veoma lepo prema meni za razliku od ovog mladjeg ! Cini mi se da je ovaj madji jako bezobrazan prema meni....iako sam da kazem sa njim u vezi malo vise od nedlju dana uopste se ne osecam zauzeto,a ovamo me nesto muci kad krenem da se dopisujem sa nekim drugim!!!Ne znam ni sama zasto je sve tako... i sta sam zapravo uradila....zato ako ovde ima nekog dooobrog psihologa neka mi malo pomogne da slozim misli i da vidim sta da uradim! Unapred zahvalna
neeeee nije ozenjen...pa ne znam ni sama gde je problem,jednostavno sam morala da se olaksam i da napisem....mislim da je problem ovaj mladji...da nisam trebala sa njim da se smuvam.....bas je bezobrazan prema meni,a ne znam kako da mu kazem da sa njim ne zelim nista....sto je jos gore nimalo ga ne volim ...mozda mi je malo drag i sladak,ali je brate bezobrazan....
.. pa ostavi tog mladica ... mada ti nije fazon da nekog zavlacis ... al aj sad da tu nesto ne moralisem ... ... a mozda da ostavis obojcu .. i lepo nadjes mladica ... koji vise odgovara tvom uzrastu ... a i koji cete voleti ... ... mislim da si se umorila i od tog starijeg ....
Мислим да би требала да се манеш и једног и другог, да будеш неко време сама са собом, да се посветиш учењу, породици...повери се мајци...а кад се мало средиш и кад прође неко време, видећеш да те твоје емоције и нису биле толико јаке.