Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Олуја" - удружени злочиначки подухват 1995 - 2006  (Pročitano 25620 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
INTERVJU: Mile Novaković
General Vojske Krajine
SVEDOK POKOLJA
Srbima sa Korduna i Banije za izvlačenje je ostavljen koridor Glina - Dvor na Uni, ali su muslimani na svoju ruku presekli kolonu i počinili zločine

BEOGRAD - Snimci ubistva Srba na Baniji avgusta 1995. godine potpuno su autentični, a u zverstvima jedinica Petog korpusa Armije BiH pod komandom Atifa Dudakovića posebno su se isticali pripadnici odreda "Hamze" i "Gazije" iz 505. bužimske brigade. Mnoge ubijene, zaklane i unakažene i sam sam video i o tome mogu da pričam iz prve ruke - kaže za Kurir general Mile Novaković, u to vreme zamenik komandanta nekadašnje Srpske vojske Krajine.

On ističe da postoje dva motiva zbog kojih su "Hamze" i "Gazije" počinile pokolj u izbegličkoj koloni koja se kretala prema Dvoru na Uni.
- Prvi je pljačka, a drugi je upravo ubijanje, jer su pripadnici Bužimske brigade i od ranije bili poznati po islamskom fundamentalizmu i mržnji prema Srbima. Bužimlije su 1994. godine na svirep način likvidirale 28 zarobljenih Banijaca - podseća Novaković.

Kako je došlo do toga da kolona ostane nezaštićena, da rukovodstvo i dobar deo vojske i komandnog kadra ode pre naroda?
- Ja sam iz Ženeve u Krajinu stigao tek petog avgusta, i zatekao haos. Kordun je specifičan, jer je to jedini deo Krajine koji nije imao naslon na Republiku Srpsku. Prema hrvatskom planu, nama je za izvlačenje ostavljen koridor Glina - Dvor na Uni, ali su muslimanske jedinice na svoju ruku presekle kolonu i počinile zločine.

I sami ste nešto ranije prošli istim putem. Postoji priča da ste čak na silu "razmakli" kolonu izbeglica kako biste brže prošli do Bosanskog Novog.
- Istina je da sam prošao kroz kolonu, jer sam žurio na sastanak s Mrkšićem i Mladićem. Trebalo je organizovati odbranu, pokušati izvući što više ljudi. Vi, verovatno, aludirate na priču da sam tenkovima sebi krčio prolaz kroz kolonu naroda. To nije tačno, to su izmišljotine koje plasira Hrvatska.

Borbe na Kordunu i Baniji vodile su se i nekoliko dana nakon što je većina Vojske RSK sa stanovništvom već napustila Krajinu.
- Kolonu su kod sela Maja presekle i jedinice hrvatske vojske, kojima je komandovao Petar Stipetić. Posle vesti o zločinima, naredio sam proboj po svaku cenu, a u borbama za deblokadu kolone učestvovao sam lično. Vojnici pod mojom komandom, i pored toga što su ostali u okruženju Hrvatske vojske i Armije BiH, uspeli su da spasu veći broj žena i dece i nanesu ogromne gubitke Petom korpusu.

Zašto je ostavljen pukovnik Čedomir Bulat, komandant kordunaškog korpusa? Posle predaje naoružanja Hrvatima, on i njegovi vojnici, ali i brojni Srbi iz kolone presretnute kod Žirovca, kasnije su uz pratnju Unprofora prebačeni u Srbiju?
- Bulat nije ostavljen. On, naprosto, nije mogao da se probije, jer je uz njega bilo i mnogo naroda. Naredba o predaji nije stigla iz Beograda, niti je to Bulat uradio na svoju ruku, kako se to misli. Odgovornost za predaju na sebe je preuzeo jedan od čelnih ljudi u Krajini, ali u ovom trenutku ne želim da kažem njegovo ime.

Pošto se svedok dešavanja i ubistava Srba u koloni, da li su s vama kontaktirali iz Haškog tribunala?
- Da, imao sam veoma iscrpan razgovor na tu temu s haškim istražiteljima. Predao sam im brdo papira i dokaza, ali do danas niko za te zločine nije odgovarao. Ne verujem da će i sada biti drugačije.

Da li je tačno da je trebalo da budete jedan od svedoka u odbrani Slobodana Miloševića?
- Da, stručni svedok, ali pošto je Milošević umro, moje svedočenje o dešavanjima u Krajini više nije aktuelno.

Pomenuli ste Petra Stipetića. Smatrate li da je on odgovoran za zločine nad Srbima?
- Ne, Stipetić nije znao za zločine, pogotovo ne za one koje su počinili pripadnici Bužimske brigade. On taj deo ratišta preuzeo nekoliko dana posle, odnosno kad je zbog velikih gubitaka kod Petrinje smenjen general Ivan Basarac. On je i zahtevao da se vojnici Petog korpusa povuku na svoju teritoriju.

Vaše poznanstvo datira još od pre rata. Da li iz perioda službe u JNA znate i Dudakovića?
- Stipetić je bio moj nadređeni u Zagrebu, ali su se 1991. naši putevi razišli. Sretali smo se na ratištima. Pobedio sam ga na Koridoru 1992, a on mene 1995. u "Oluji", samo, tada je bio mnogo jači. Dudakovića nikad nisam sreo.

Od Hrvata 60 godina robije!

Na makedonskoj granici, po Interpolovoj poternici iz Hrvatske, uhapšen je svojevremeno potpukovnik VSCG Mile Novaković. Javnost je u prvi mah pomislila da je reč o vama.
- Da, znam! Hrvatsko pravosuđe me je do sada, u odsustvu, tri puta osudilo, u Splitu, Zadru i Šibeniku, na po 20 godina zatvora. Zbog tih hrvatskih poternica kontaktirao sam s Hagom i lično od Karle del Ponte dobio uveravanje da se protiv mene ne vodi nikakva istraga.
"Ja sam jedini podstanar među srpskim generalima"

I dalje ste bez stana.
- Ja sam jedini od svih generala Vojske Srbije koji ni na koji način nema rešeno stambeno pitanje. Nekoliko puta bio sam prvi na rang-listi, ali mi to ništa nije značilo. Razgovarao sam o tome sa Stankovićem, nešto ranije i sa Davinićem. U međuvremenu je promenjen pravilnik o dodeli stanova i, kako sada stoje stvari, izgleda da stan neću dobiti.

Izvor: Kurir / M. ĆOPIĆ
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
TRGOVINA SNIMCIMA ZLOČINA
Snimatelj "Hamzi" pokušao da za 100.000 maraka proda snimke pokolja

BEOGRAD - Autor snimaka zločina nad Srbima u "Oluji", inače pripadnik zloglasnih "Hamzi", pokušao je te snimke da proda jednoj od srpskih obaveštajnih službi, tvrdi zagrebački Večernji list.
- Za njih je tražio 100.000 konvertibilnih maraka. No, Srbi su do materijala došli, ali traženi novac trgovcu nisu isplatili - navodi ovaj list. Upravo su te materijale, pored ostale dokumentacije, na nedavnom sastanku u Zagrebu razmenili državni tužioci Hrvatske Mladen Bajić, Srbije Vladimir Vukčević i Bosne i Hercegovine Marinko Jurčević.

U 48 minuta snimka prikazani su brutalni postupci zloglasnih "Hamzi", koji su, krećući se kroz napuštena srpska sela, ubijali preostalo stanovništvo i palili kuće. Svaku likvidaciju pratili su glasni povici "Allah-u-ekber!". Među najdramatičnijim kadrovima su ubistva srpskih vojnika koji su zaklon pred odmazdom "Hamzi" potražili u napuštenom i utvrđenom kontrolnom punktu i bunkeru UN.

Uz glasno veličanje Alaha, Hamze su izvukle muškarca ruku vezanih na leđima, u običnoj majici i maskirnim pantalonama. Nakon batina, hladno su ga ustrelili, a potom nogama šutirali njegovo mrtvo telo, puneći ga rafalima iz "kalašnjikova" i izvikujući:
- Idemo dalje! Allah-u-ekber!

Pobili su i ostale muškarce koje su zatekli na punktu, a u krupnim kadrovima vidljivi su leševi u lokvama krvi na podu. "Ovako radi vojska BiH", likovali su zadovoljno. Iznimno uzbuđenje "Hamzi" izazvalo je otkriće muškarca skrivenog ispod kontejnera.
- Čedo, oj, čedo! Izađi, nećemo ti ništa - dozivali su ga bezuspešno, a potom pokušali da ga isteraju dimom paleći papir. No, kako im to nije pošlo za rukom, u uski prolaz ispalili su desetke hitaca, psujući.

- U daljem pohodu "Hamzi" kroz Baniju zabeleženi su i kadrovi na kojima se vide kola koje vuku konji, a na kojima se nalaze deseci ubijenih civila i vojnika. "Hamzama" je, pokazuje snimka, posebno zadovoljstvo bilo ubijanje stoke koja je napuštena lutala dvorištima, a svinje su im bile posebna meta. Svemu tome prethodili su svakodnevni verski obredi kojima su "Hamze" prisustvovale nakon obrednog pranja u potoku, te klanjanje.

Izvor: Kurir / (R. K.)
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 148
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Smile Smile Smile
da nisi ti Stipe Mesic???

Ja nisam Stipe Mesić, ali polako dolazi vrijeme naplate računa! Što se pojelo i popilo, mora se i naplatit!

Isto tako, kada se ubija, razara i pali, etnički čisti i proganja stanovništvo, sve to jednom trebat će platit!

Ako netko drugačije ne može naučiti da je preskupo posezanje za tuđim teritorijima, možda je ovo jedan od načina savladavanja lekcije?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 71
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Stotine Srpskih zlocinaca.....ajde ih nabroj. Svi koji su na optuznici Haskog tribunala su predati osim dvojice koji se skrivaju, ili ih nasi cuvaju, niti znam niti me interesuje. Ako ides logikom da su nasi pravili zlocine kao pojedinci dolazimo i do toga da ima i jedno dve stitine Hrvata koji su zlocinci. Zlocin je zapaliti kucu, ukrasti, ubiti, protjerati itd.
Nego dobro nas zlocini su veliki okej, ali vas zlocin zvan Oluja i dalje traje....to sto 99% Hrvata misli da citava Srbija zivi u ideoloskom tripu radikala o Velikoj Srbiji je smejurija. Jer to nije ostvarivo tako da mogu da potpisem da sjutra kad bi sproveli anketu dobio vrlo ciste rezultate da je to samo glupost radikala i nista vise.
Mozda mi svi zbog istorijskih cinjenica u svojoj podsvjesti imamo staru Srbiju koja je bila velika, ali da bi mi sada isli u pohode i vracanje tih granica to nikako.
Ne znam za ostatak ljudi ali ne smatram da smo mi zrtve, niti da ste vi genocidan narod. Prije bi se reklo da vi stalno prizivate neke duhove proslosti i da samo o tome razglabate. Mislim barem na televiziji jer vi pljujete po RTS-u a HRT nije nista bolji. Doduse ti si u Bosni ne znam koliko gledas HRT al ja gledam dovoljno tako da ponesto znam. Za razliku od HRT na RTS se ne prikazuju neki dokumentarci o ratu....dok HRT barem jednom mjesecno ima neku pricu o ratu.
Sto se mene tice mozes da budes i iz plemena Apaca zabole me, a to dal ti dobro repliciras il ne me takodje ne interesuje jer na forumu radim i pokusavam da zakopam ratne sekire ali zbog takvih kao ti, Dahija i ostala kompanija to se vrlo tesko moze uraditi. Nije ni nasa strana bolja.....ali ipak smo tolerantniji prema vama.
Sam ovaj forum vam dozvoljava mnoge stvari, a ti se registruj na neki hrvatski i pocni neku raspravu protiv Hrvata iako je to mozda 100% istina ima da popijes ban kao dobar dan.
Velika je razlika izmedju nas i vas......velika.
Toliko o tome.

Da, stotine zlocinaca jer je Hrvatskoj donesen zakon o aboliciji i opcem oprostu lili tako nest (nisam siguran kako se zove). Haag je samo trazio "velike ribe" i naravno nije posten sud jer broj agresorskih optuzenika i zrtava optuzenika je vrlo neproporcionalan. Ta dva sto spominjes su najvaznija!!! U Hrvatskoj se vodi vise sudskih procesa protiv Hrvata nego protiv Srba: http://www.branimirglavas.com/index.php?option=com_content&task=view&id=68&Itemid=59
Kako "zlocin" Oluja i dalje traje kad je zavrsila prije 11 godina? Ideja Velike Srbije je mozda glupost radikala, al ne pricaj da je to "smejurija", samo pogledaj postotak glasova koji radikali dobivaju na izborima... Smile
Ako je stara Srbija bila velika pogledaj staru Hrvatsku, a nitko nije isao u vracanje tih granica:
HRT je imao i ima dosta emisija gdje je Hrvatska prikazana kao agresor  Smile, a najvise u Latinici. Ja ne zivim u Bosni jer sam prognan jos 95. tako da gledam HRT. HRT rijetko daje dokumentarce o ratu (eventualno kad je neki nacionalni praznik), a i kad da, kao sto sam vec napisao, znaju bit zamijenjene uloge... Ja nisam dosao ni vrijedjat ni izazivat samo vam, za promijenu, pokazat drugi stav. O tome tko je tolerantniji prema kome mi ne pricaj moli te. Jednostavno ne stoji. Ima koliko hoces hrvatskih foruma gdje i Srbi daju svoja misljenja i nikakav ban ne dobijaju. Cak imaju i potporu od Hrvata (jer smo po mentalitetu neslozan i tolerantniji narod). Dok ovdje jos niti jedan od vas nije potvrdio da bar 1% od ovog sto ja kazem stoji. Ako i trebam ovdje popit ban zbog toga sto govorim onda nek popijem, al to bi licilo na opcepozanto  :pistoles: icon_2gun :bat: icon_userfriendly [smilie=9.gif] [smilie=jesus.gif] Frisko107

Citat
Za razliku od Srbije, u Hrvatskoj se vodio rat, razarana su sela i gradovi, etnički je bila očišćena i 5 godina okupirana trećina teritorije..

pa... i sad je..  Smile

Ne bih rekao  Smile, vec sam o tome dosta rekao ranije.
« Poslednja izmena: 14. Avg 2006, 19:14:57 od fuzija_q3 »
IP sačuvana
social share
[edit by admin: maksimalna velicina slike u potpisu 60x468px i 20kb]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Па јесте смејурија јер радикали не добијају гласове због Велике Србије схвати то, већ због тога што је наша садашња власт врло сложна.
Опет ти кажем да сам сигуран да велики број људи ни не помишља на то, ал добро ако ти знаш боље окет.
Сајт је диван....и још пар појединих текстова, нема шта право Хрватско ремек дјело.
Ма нико не спори Велику Хрватску само ме мани да смо ми ишли у поход Велике Србије.
О ХРТ немам најеру да причам јер знам шта сам гледао све а понајмање тих емисија о томе како Срби имају неку корист. Латиница је једна изрежирана политичка емисија и ништа више.....
А ко је толернатнији према коме види се кад дође србин у ХР и Хрват у Србију тако да шшшшшш.
Хе хе знам колико сам ја попио банова због дужег језика нешто као твој па ме мани те теорије како нам још дајете повода да више причамо.....молим те.......
Бан нећеш попити донт вори би хепи.....постоје правила и док их се придржаваш имаћеш сва права.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 71
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Па јесте смејурија јер радикали не добијају гласове због Велике Србије схвати то, већ због тога што је наша садашња власт врло сложна.
Опет ти кажем да сам сигуран да велики број људи ни не помишља на то, ал добро ако ти знаш боље окет.
Сајт је диван....и још пар појединих текстова, нема шта право Хрватско ремек дјело.
Ма нико не спори Велику Хрватску само ме мани да смо ми ишли у поход Велике Србије.
О ХРТ немам најеру да причам јер знам шта сам гледао све а понајмање тих емисија о томе како Срби имају неку корист. Латиница је једна изрежирана политичка емисија и ништа више.....
А ко је толернатнији према коме види се кад дође србин у ХР и Хрват у Србију тако да шшшшшш.
Хе хе знам колико сам ја попио банова због дужег језика нешто као твој па ме мани те теорије како нам још дајете повода да више причамо.....молим те.......
Бан нећеш попити донт вори би хепи.....постоје правила и док их се придржаваш имаћеш сва права.

Ne slazem se s tvojim razmisljanjima, mislim da su kriva i pogresna, al svakako ne sporim pravo da ga imas i da ga izjasnis kao sto ja izjasnjavam svoje. Znao sam da ces prigovorit za site, ne moras vjerovat al moras priznat da je sumnjivo sto Ministarstvo pravosudja nece da se ocituje o nacionalnosti optuzenika... Dok i sam Pupovac kaze da je oko 1000 procesuiranih Srba... Btw, za zlocine u Oluji sluzbeno stoji ovo: "Na hrvatskim je sudovima optuženo 1949 prekršitelja hrvatske nacionalnosti, dok su osuđene 1492 osobe, od toga za ubojstvo 27 osoba (13 osoba na izdržavanje zatvorske kazne od 1 do 15 godina)." Stoga ne pricaj o zlocinu koji traje. Da mi je samo vidjet koji su to Ameri zavrsili na sudu zbog zlocina nad Njemcima...?

Sad cu ti ispricat vic o toleranciji koji nije daleko od istine: Kad Srbin dodje u Hrvatsku dobije batine i vrati se, kad Hrvat ode u Srbiju ne vrati se.

Nadam se da postujem pravila, ako krenem krsit, osjecaj se duznim upozoriti me jer nisam dosao trazit kavgu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Хрїстóсъ воскрéсе! Воистину воскресе!

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Citat
Sad cu ti ispricat vic o toleranciji koji nije daleko od istine: Kad Srbin dodje u Hrvatsku dobije batine i vrati se, kad Hrvat ode u Srbiju ne vrati se.
Ма дај не измишљај,шта се то овде дешава?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Apple 15
Pa.. nemoj tako iljusine... covek se ne vrati jer se ovde ozeni... Ako po nicemu drugom, Srpkinje su poznate po lepoti  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 71
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Pa.. nemoj tako iljusine... covek se ne vrati jer se ovde ozeni... Ako po nicemu drugom, Srpkinje su poznate po lepoti  Smile

Znas ti dobro sto se misli tu! A Hrvatice nisu poznate po ljepoti?!? A da odem malo oftopic, zena ne treba da pude preljepa, nego da zna kuhat, prat, da ti rodi djecu, a ljepe mozes imat sa strane...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Apple 15
O ukusima ne vredi raspravljati... Ali... znam da su mnogi usinuli vratove setajuci se po Beogradu Wink

Sto se druge recenice tice.. stvarno.. no comment...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.