Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Олуја" - удружени злочиначки подухват 1995 - 2006  (Pročitano 25645 puta)
Zvezda u usponu

Хрїстóсъ воскрéсе! Воистину воскресе!

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Ти си први помињао мог ћаћу,не разумем што ми сад говориш то што говориш...?

А што се тиче тога да је у Србији друга ствар,ставио сам смајлија који се кикоће,ал' ниси изгледа схватио...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
He he broj Chetnika u Srbiji veliki......pogledaj koliko ljudi ode na Ravnu goru pa pricaj.
A Vi ste svi ustase takav vam nazalost horoskop i tu ljagu nikada necete skinuti sa sebe. Chetnici su za ustase bili gospoda i ljudi......a ustase su jedna stoka koja je samo znala da ubija.
Nego ti si Bosanski ustasa.....tako da  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 71
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ти си први помињао мог ћаћу,не разумем што ми сад говориш то што говориш...?

А што се тиче тога да је у Србији друга ствар,ставио сам смајлија који се кикоће,ал' ниси изгледа схватио...

Ti si prvi spomenuo NDH koja nema veze s topicom (znaci ides u oftopic), a sto ne razumijes, procitaj vise puza, mozda razumis.  Smile

Vidio sam smajlija, napisao sam to zbog drugih koji mozda nisu skuzili.

He he broj Chetnika u Srbiji veliki......pogledaj koliko ljudi ode na Ravnu goru pa pricaj.
A Vi ste svi ustase takav vam nazalost horoskop i tu ljagu nikada necete skinuti sa sebe. Chetnici su za ustase bili gospoda i ljudi......a ustase su jedna stoka koja je samo znala da ubija.
Nego ti si Bosanski ustasa.....tako da  Smile Smile

Dobro da priznas da ima puno Cetnika u Srbiji  Smile

U Hrvatskoj nema Ustasa ili ima vrlo malo. Iz tvojih postova vidim da ne razumijes pojam Ustase pa bi te malio da se samoeduciras  Smile Cetnici za Ustase nisu bili nikakva gospoda, jedino mentori koji su im pokazali koljacke zanate. I druga je razlika sto su manje-vise sve Ustase pobijene na kraju 2. svjetskog rata pa ih vise nema, za razliku od ovih drugih Smile

Ovo "Bosanski Ustasa" bi trebala bit uverda?!? Ako da  Smile Smile Smile Smile. Lose brate, lose. Smile
IP sačuvana
social share
[edit by admin: maksimalna velicina slike u potpisu 60x468px i 20kb]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Хрїстóсъ воскрéсе! Воистину воскресе!

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Ti si prvi spomenuo NDH koja nema veze s topicom (znaci ides u oftopic), a sto ne razumijes, procitaj vise puza, mozda razumis.  Smile

Проч'то ја више пута,и опет ниш' не разумим...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Za mene su ustase, cetnici, ovi oni svi isti....ne mrzim nikoga. Gadim se ratova i ratnih desavanja.
Ustase su svoje lice pokazali u starijoj istoriji jer su uradili najveci genocid na balkanu.
Edukovao sam se dovoljno i mislim da ne zelim vise od toga da znam i o jednima i drugima jer me apsolutno ne interesuje proslost vec buducnost, mene i moje zemlje. To sto vecina vas ovdje ispravlja neke krive drine pokusavajuci da opravda ovo ili ono je za mene smijesno. Bilo sta je bilo idemo dalje, vi ste pravili sranja, mi smo pravili sranja....samo mi ponesto i priznamo a vi nista. Tu je ona mala razlika izmedju nas i vas. Sto se vi drzite jedne te iste price iako je ta prica 50% laz.
A ono nije bila uvreda....
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 71
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Za mene su ustase, cetnici, ovi oni svi isti....ne mrzim nikoga. Gadim se ratova i ratnih desavanja.
Ustase su svoje lice pokazali u starijoj istoriji jer su uradili najveci genocid na balkanu.
Edukovao sam se dovoljno i mislim da ne zelim vise od toga da znam i o jednima i drugima jer me apsolutno ne interesuje proslost vec buducnost, mene i moje zemlje. To sto vecina vas ovdje ispravlja neke krive drine pokusavajuci da opravda ovo ili ono je za mene smijesno. Bilo sta je bilo idemo dalje, vi ste pravili sranja, mi smo pravili sranja....samo mi ponesto i priznamo a vi nista. Tu je ona mala razlika izmedju nas i vas. Sto se vi drzite jedne te iste price iako je ta prica 50% laz.
A ono nije bila uvreda....

Djelomicno se slazem, ali samo djelomicno. I za mene su i Ustase i Cetnici "lowlife". Kazes da ih ne mrzis, ja cu jos dodat da ih ni ne volim. Takodjer se gadim ratova i ratnih desavnanja (jer sam i na kozi osjetio zadnji rat). Da su ustase uradili najveci genocid na Balkanu ne bih se slozio, da su cinili velike zlocine se svakako slazem (sve i da se ne slazem povijest tako kaze). Takodjer mi je buducnos zemlje i ljudi na prvom mjestu, sto je bilo se ne moze se promijenit, ali se ne smije zaboravit. Zna se sto se moze opravdat, sto ne... Ovo o priznanju sranja ne stoji. Nije istina da mi nista ne priznamo. Au cotraire my friend (kako bi rekao Delboy iz Mucki). Moja (nasa) prica nije nikakva laz. Hrvatska je priznala (i ja priznam) ustaske zlocine i zlocine u Oluji. I za njih su ljudi odgovarali ili odgovaraju. Ali zato imas stotine sprskih zlocinaca koji i danas slobodno setaju po Balkanu... Ali zlocini u Oluji su neusporedivi s vasim te je ona i dalje legitimno-legalna akcija HV-a! Dok kod vas misao Velike Srbije i dalje zivi punom parom = znaci "drzite se jedne te iste price", kako ti kazes. I dalje ste uvjereni da ste vi zrtva, da se svijet udruzio protiv vas, da su Hrvati genocidan narod itd. itd. I ja bi u to povjerova da citam i gledam vase medije. Kolika je tu postotna laz??? To je ta "mala" razlika, a ne ono sto ti govoris.
I da za tzv. uvredu. Nisam ustasa, Bosanac i jesam i nisam ovisno o tome sto definiras pod Bosanac... Sto se mene tice ja sam Hrvat rodjen u BiH, isto kao sto Hrvat moze bit rodjen u Hrvatskoj, Svicarskoj ili bilo kojoj zemlji. Mozda tebe nervira sto "glupi Bosanac" tako zna dobro replicirat. Smile
IP sačuvana
social share
[edit by admin: maksimalna velicina slike u potpisu 60x468px i 20kb]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Stotine Srpskih zlocinaca.....ajde ih nabroj. Svi koji su na optuznici Haskog tribunala su predati osim dvojice koji se skrivaju, ili ih nasi cuvaju, niti znam niti me interesuje. Ako ides logikom da su nasi pravili zlocine kao pojedinci dolazimo i do toga da ima i jedno dve stitine Hrvata koji su zlocinci. Zlocin je zapaliti kucu, ukrasti, ubiti, protjerati itd.
Nego dobro nas zlocini su veliki okej, ali vas zlocin zvan Oluja i dalje traje....to sto 99% Hrvata misli da citava Srbija zivi u ideoloskom tripu radikala o Velikoj Srbiji je smejurija. Jer to nije ostvarivo tako da mogu da potpisem da sjutra kad bi sproveli anketu dobio vrlo ciste rezultate da je to samo glupost radikala i nista vise.
Mozda mi svi zbog istorijskih cinjenica u svojoj podsvjesti imamo staru Srbiju koja je bila velika, ali da bi mi sada isli u pohode i vracanje tih granica to nikako.
Ne znam za ostatak ljudi ali ne smatram da smo mi zrtve, niti da ste vi genocidan narod. Prije bi se reklo da vi stalno prizivate neke duhove proslosti i da samo o tome razglabate. Mislim barem na televiziji jer vi pljujete po RTS-u a HRT nije nista bolji. Doduse ti si u Bosni ne znam koliko gledas HRT al ja gledam dovoljno tako da ponesto znam. Za razliku od HRT na RTS se ne prikazuju neki dokumentarci o ratu....dok HRT barem jednom mjesecno ima neku pricu o ratu.
Sto se mene tice mozes da budes i iz plemena Apaca zabole me, a to dal ti dobro repliciras il ne me takodje ne interesuje jer na forumu radim i pokusavam da zakopam ratne sekire ali zbog takvih kao ti, Dahija i ostala kompanija to se vrlo tesko moze uraditi. Nije ni nasa strana bolja.....ali ipak smo tolerantniji prema vama.
Sam ovaj forum vam dozvoljava mnoge stvari, a ti se registruj na neki hrvatski i pocni neku raspravu protiv Hrvata iako je to mozda 100% istina ima da popijes ban kao dobar dan.
Velika je razlika izmedju nas i vas......velika.
Toliko o tome.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 148
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Za razliku od HRT na RTS se ne prikazuju neki dokumentarci o ratu....dok HRT barem jednom mjesecno ima neku pricu o ratu.

Za razliku od Srbije, u Hrvatskoj se vodio rat, razarana su sela i gradovi, etnički je bila očišćena i 5 godina okupirana trećina teritorije.. Rat je ostavio strašne posljedice, od materijalnih, pa do svih ostalih. Vjerojatno bismo sada svi trebali pasti u kolektivnu amneziju, i šutjeti o tome, kao i HTV..

U jednom trenutku, Hrvatska je zbrinjavala 800.000 prognanika i izbjeglica! Ukupna bilanca rata u Hr izgleda ovako: 22.000 poginulih, 55.000 ranjenih, 3000 nestalih. Samo u Vukovaru ubijeno je 1700 ljudi, većinom civila.

Hrvatska je do sada registrirala 120 masovnih grobnica u kojima je do danas nađeno 2989 posmrtnih ostataka. Razrušeno je ili uništeno 1821 kulturnih spomenika. Čak 590 gradova i sela pretrpjelo je štete, a .35 ih je sravnjeno sa zemljom.

Uništeno je 171.000 stambenih jedinica, razrušeno 450 katoličkih crkava.  To je danas »inventura« ratnog i poratnog jada i čemera, »vrijednog« 27 milijardi dolara, što je upućena izravno u Haag
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Apple 15
Citat
Za razliku od Srbije, u Hrvatskoj se vodio rat, razarana su sela i gradovi, etnički je bila očišćena i 5 godina okupirana trećina teritorije..

pa... i sad je..  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
 Smile Smile Smile
da nisi ti Stipe Mesic???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.