Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Олуја" - удружени злочиначки подухват 1995 - 2006  (Pročitano 25986 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Људи немојте да ја подвучем црту на ову тему.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Konkretno se raspravlja samo što ja kao gost iz Hr valjda moram da se osjećam manje vrijedan ne bi smio imat svoje mišljenje,pa Henry misli da je frajer jer je na srpskom sajtu. Smile
Drugih problema nema.  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Samsung Note 10+
Ti kazi svoje misljenje samo nemoj da vredjas i nipodastavas nase zrtve,niti da velicas ustasku drzavu.
A vidi se i cuje kako prolaze povratnici,sa sve kamenovanjem i silovanjem staraca
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Ti kazi svoje misljenje samo nemoj da vredjas i nipodastavas nase zrtve,niti da velicas ustasku drzavu.
A vidi se i cuje kako prolaze povratnici,sa sve kamenovanjem i silovanjem staraca
Ima seljačina koji su u tuđoj kući pa mu smeta što se neko vraća jer nemože da grabi tuđe,ali nije to slika hrvatske.
Moje mišljenje si mogao pročitat sto puta,ja sam po tom pitanju skroz otvoren.Brđana ima ali ispuhali su svoje ,ističe im rok trajanja.

Eto budi moj gost pa ćemo po Zagrebu uzduž i poprijeko napijat se do zore ako te neko krivo pogleda ti mene pljuni.

U provincijama ima provokacija ne kažem da je idealno ali ide na bolje a i težak je put do potpune normalizacije , to je proces koji traje ali od njega ne treba odustajat jer bi to bila nagrada za one koji nevaljaju.Uglavnom nije sve bajkovito ali nije brate ni ustašistan.
pa ja sam ovo ljeto na Braču i u Splitu vidio auta iz Srbije koliko hoćeš,nema nikakvih nadrkavanja,svi ti silni su svjesni da je odmah u zatvor i u svim novinama i tv-u.
« Poslednja izmena: 11. Avg 2006, 01:39:57 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson k750i
Konkretno se raspravlja samo što ja kao gost iz Hr valjda moram da se osjećam manje vrijedan ne bi smio imat svoje mišljenje,pa Henry misli da je frajer jer je na srpskom sajtu. Smile
Drugih problema nema.  Smile
??? ok je da imas svoje misljenje ,ok je da volis svoju drzavu,ok je da imas razlicito misljenje od mene o ratu, al da ne zelite da priznate da je Oluja bila zlocin nad srpskim narodom i da na sve nacine pokusavas da osporis taj zlocin ,e to nije nimalo ok
IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Samsung Note 10+
Prihvatam poziv,moze,moze  Smile

@Henri19
Pa kad imaju medijsku blokadu,ljudi nemaju pravi protok informacija,vec godinama im na medijima pici tudjmanova propaganda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ima seljačina koji su u tuđoj kući pa mu smeta što se neko vraća jer nemože da grabi tuđe,ali nije to slika hrvatske.
Moje mišljenje si mogao pročitat sto puta,ja sam po tom pitanju skroz otvoren.Brđana ima ali ispuhali su svoje ,ističe im rok trajanja.

Eto budi moj gost pa ćemo po Zagrebu uzduž i poprijeko napijat se do zore ako te neko krivo pogleda ti mene pljuni.

U provincijama ima provokacija ne kažem da je idealno ali ide na bolje a i težak je put do potpune normalizacije , to je proces koji traje ali od njega ne treba odustajat jer bi to bila nagrada za one koji nevaljaju.Uglavnom nije sve bajkovito ali nije brate ni ustašistan.
pa ja sam ovo ljeto na Braču i u Splitu vidio auta iz Srbije koliko hoćeš,nema nikakvih nadrkavanja,svi ti silni su svjesni da je odmah u zatvor i u svim novinama i tv-u.

И то је твоја визија НЕусташке хрватске, да Србе 24 сата чува полиција... јел то слободна и демократска земља.. и кажеш неће им нико ништа зато јер ће зарадити робије. И то је теби уреду.
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson k750i
Prihvatam poziv,moze,moze  Smile

@Henri19
Pa kad imaju medijsku blokadu,ljudi nemaju pravi protok informacija,vec godinama im na medijima pici tudjmanova propaganda
Ma sve je to ok,al ja pokusavam da zamislim sebe kako na nekom forumu ,gde je tema Zlocin u Srebrenici objasnjavam nekim Muslimanima kojima su najblizi pobijeni u Srebrenici kako to nije bio zlocin ,nego legitimna akcija vojske RS u oslobadjanju teritorije iste,a recimo jedan od argumenata za to je da Bosnjake u Novom Pazaru niko ne dira,i da po Bg mogu da bleje kolko ih volja... Ne mogu da se zamislim u toj prici
« Poslednja izmena: 11. Avg 2006, 02:06:56 od Henri19 »
IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
И то је твоја визија НЕусташке хрватске, да Србе 24 сата чува полиција... јел то слободна и демократска земља.. и кажеш неће им нико ништа зато јер ће зарадити робије. И то је теби уреду.

Pa normalno da nije u redu ali ja još od tebe nisam čuo da li je u redu da 4 godine bude zablokiran dio države i proglasi se RSK i da ta ista RSK danas ima Vladu u Zemunu?
Zar očekuješ da nakon svih neslaganja  i rata odjednom sve bude rosna livada i ptice cvrkuću - demokracija miriši na sve strane.
Dok god postoji kritična masa sa jedne i druge strane to će ići sporo ali mora ići,ne može se ne radit na tome,a ja ti kažem da hrvatska radi.I naravno da je bitno da se političari slože a ne da se ljube na autoputu na otvorenju Bajakova a onda se nakon par dana gađaju izjavama i nabijaju pritisak narodu.

@Dutch
Ti ćeš bit moj gost i nema da brineš za ništa.Ja kad dođem u N.Sad javit ću se pa ti pucaj ili ugosti ,kako te volja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Prihvatam poziv,moze,moze  Smile

@Henri19
Ma sve je to ok,al ja pokusavam da zamislim sebe kako na nekom forumu ,gde je tema Zlocin u Srebrenici objasnjavam nekim Muslimanima kojima su najblizi pobijeni u Srebrenici kako to nije bio zlocin ,nego legitimna akcija vojske RS u oslobadjanju teritorije iste,a recimo jedan od argumenata za to je da Bosnjake u Novom Pazaru niko ne dira,i da po Bg mogu da bleje kolko ih volja... Ne mogu dase zamislim u toj prici

čovječe pa mora se komunicirat,ja radim sa firmama u Srbiji i kad dođem pričamo i o politici i svemu pa nije problem ni svađa.Treba da se ljudi druže i izmjenjuju mišljenja,neću ja da mrzim tebe zato što je u Škabrnji zaklano 30 ljudi,neću da budem bolestan od te bolesti.shvaćaš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.