Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Олуја" - удружени злочиначки подухват 1995 - 2006  (Pročitano 26023 puta)
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson k750i
Prihvatam poziv,moze,moze  Smile

@Henri19
Pa kad imaju medijsku blokadu,ljudi nemaju pravi protok informacija,vec godinama im na medijima pici tudjmanova propaganda
Ma sve je to ok,al ja pokusavam da zamislim sebe kako na nekom forumu ,gde je tema Zlocin u Srebrenici objasnjavam nekim Muslimanima kojima su najblizi pobijeni u Srebrenici kako to nije bio zlocin ,nego legitimna akcija vojske RS u oslobadjanju teritorije iste,a recimo jedan od argumenata za to je da Bosnjake u Novom Pazaru niko ne dira,i da po Bg mogu da bleje kolko ih volja... Ne mogu dase zamislim u toj prici

čovječe pa mora se komunicirat,ja radim sa firmama u Srbiji i kad dođem pričamo i o politici i svemu pa nije problem ni svađa.Treba da se ljudi druže i izmjenjuju mišljenja,neću ja da mrzim tebe zato što je u Škabrnji zaklano 30 ljudi,neću da budem bolestan od te bolesti.shvaćaš.
Ma sve je to ok,al ja pokusavam da zamislim sebe kako na nekom forumu ,gde je tema Zlocin u Srebrenici objasnjavam nekim Muslimanima kojima su najblizi pobijeni u Srebrenici kako to nije bio zlocin ,nego legitimna akcija vojske RS u oslobadjanju teritorije iste,a recimo jedan od argumenata za to je da Bosnjake u Novom Pazaru niko ne dira,i da po Bg mogu da bleje kolko ih volja... Ne mogu da se zamislim u toj prici
IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Nisi mi rekao šta misliš o 4 godišnjoj okupaciji teritorija i proglašenju RSK kao države koju btw niko na svijetu nije priznao.Kako se to trebalo rješit nego vojno.Zašto je odbijen Z4 od strane Martića.Civilne žrtve rata su imale obe strane,kroz cijeli rat to nije nikakva nepoznanica.Obe strane dan danas nisu pronašle sve mrtve,mislim to je katastrofa uopće mjerit ko je kome više nastradao.
Zar ti ne priznaš da je Milošević izdao "svoj" narod i naredio evakuaciju za Srbiju.
« Poslednja izmena: 11. Avg 2006, 02:22:35 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson k750i
Sta mislim o Milosevicu i tzv.vladi RSK uprogonstvu sam vec rekao nebrojeno puta,al evo jos jednom i za tebe : Milosevic i njegovi sateliti su najgore sto je moglo da se desi srpskom(a i ne samo srpskom) narodu u datom trenutku.Za mene su oni isto sto i ustase,odnosno najveci protivnici moga naroda.O Sekiju i njegovim junacima ne mislim nista bolje,sem sto su imali manji uticaj u partiji koja je odigrana.
A, o okupiranom podrucju Krajine koje je sad u sastavu Hrvatske,mislim sve najlepse jer sam se tamo rodio i odrastao i kao i vecina ljudi na zemaljskoj kugli,imam posebne emocije vezane za to mesto
IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Pa eto razloga da se ispeče janje i da se normalno razgovara  Smile
I to u tvom rodnom kraju,ja ću da vozim,ti budi vođa puta a Dutch naš gost i prijatelj.
Ja mislim da tome ništa ne fali i da nema ama baš ni jednog razloga zašto da ne.Ako ti treba neka pomoć,ako negdje nešto zapinje slobodno se javi na pp.  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple 15
Citat
Anea pošto si ti Hr državljanka ne trebaš domovinu voljeti, dovoljno je da ne pljujuješ po njoj. 

To nije zabranjeno ustavom i zakonima... Smile
Tj. to spada pod domen stavke: "sloboda govora i misljenja"  Smile

Tako da... ako mogu da pljujem po politicarima i politici druge zemlje u kojoj zivim, ni Hrvatska od koje nisam dobila nikad nista, cak ni zastitu... svakako nije sveta krava...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 71
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ma sad vam ne trebaju ni NDH-a,ni Pavelic,ni Tudjman... zavrsili ste posao.
Ili niste...?

Kad bi ja krenuo kroz vasu povijest nasao bi puno vise od tri imena... Ilija Garasanin, kralje Petar, kralj Aleksandar, Draza Mihalovic, Slobodan Milosevic, vojvoda Seselj, Arkan, Karadzic, Mladic, Martic, Babic i sto ti ja znam!

Konkretno se raspravlja samo što ja kao gost iz Hr valjda moram da se osjećam manje vrijedan ne bi smio imat svoje mišljenje,pa Henry misli da je frajer jer je na srpskom sajtu. Smile
Drugih problema nema.  Smile

da, da :peace: hoce da izvrse psiholoski pressing

Ti kazi svoje misljenje samo nemoj da vredjas i nipodastavas nase zrtve,niti da velicas ustasku drzavu.
A vidi se i cuje kako prolaze povratnici,sa sve kamenovanjem i silovanjem staraca

prestani s tim o ustaskoj drzavi, sta su onda Srbija i RS... "demokratski ustrojene drzave"?!? barem se vracaja, a to sto jednog kamenuju svakako nije za pohvalu alo ako nam je to grijeh, pogledaj sta su nam te "komsije" radili. A Hrvata povratnika u Srbiju i RS ni nema jer ne smiju doc... Smile

Ti kazi svoje misljenje samo nemoj da vredjas i nipodastavas nase zrtve,niti da velicas ustasku drzavu.
A vidi se i cuje kako prolaze povratnici,sa sve kamenovanjem i silovanjem staraca
Ima seljačina koji su u tuđoj kući pa mu smeta što se neko vraća jer nemože da grabi tuđe,ali nije to slika hrvatske.
Moje mišljenje si mogao pročitat sto puta,ja sam po tom pitanju skroz otvoren.Brđana ima ali ispuhali su svoje ,ističe im rok trajanja.

Eto budi moj gost pa ćemo po Zagrebu uzduž i poprijeko napijat se do zore ako te neko krivo pogleda ti mene pljuni.

U provincijama ima provokacija ne kažem da je idealno ali ide na bolje a i težak je put do potpune normalizacije , to je proces koji traje ali od njega ne treba odustajat jer bi to bila nagrada za one koji nevaljaju.Uglavnom nije sve bajkovito ali nije brate ni ustašistan.
pa ja sam ovo ljeto na Braču i u Splitu vidio auta iz Srbije koliko hoćeš,nema nikakvih nadrkavanja,svi ti silni su svjesni da je odmah u zatvor i u svim novinama i tv-u.

И то је твоја визија НЕусташке хрватске, да Србе 24 сата чува полиција... јел то слободна и демократска земља.. и кажеш неће им нико ништа зато јер ће зарадити робије. И то је теби уреду.

ma ocem ti pricas, pa samo u mojoj ulici imas 15 kuca (lazem, kucerina) od Srba, nije im dlaka pala s glave, voze po 3 auta o obitelji dok ja nemam niti jedan, rade na raznim visoko pozicioniranim poslovima i nitko ih ne dira

Prihvatam poziv,moze,moze  Smile

@Henri19
Pa kad imaju medijsku blokadu,ljudi nemaju pravi protok informacija,vec godinama im na medijima pici tudjmanova propaganda
Ma sve je to ok,al ja pokusavam da zamislim sebe kako na nekom forumu ,gde je tema Zlocin u Srebrenici objasnjavam nekim Muslimanima kojima su najblizi pobijeni u Srebrenici kako to nije bio zlocin ,nego legitimna akcija vojske RS u oslobadjanju teritorije iste,a recimo jedan od argumenata za to je da Bosnjake u Novom Pazaru niko ne dira,i da po Bg mogu da bleje kolko ih volja... Ne mogu da se zamislim u toj prici

ti vuces paralelu (kad je netko od vas spominjao te paralele) izmedju izmedju Srebrenice i Oluje, da nije zalosno bilo bi smijesno, a jako je zalosno. Oluja je legitimna akcija za oslobadjanje medjunarodno priznatog teritorija dok je Srebrenica genocid, a da ne spominjem sad razlike u motivu, broja poginulih i strukturi poginulih.
okanite se ideja "velike srbije", bit ce svima lakse
IP sačuvana
social share
[edit by admin: maksimalna velicina slike u potpisu 60x468px i 20kb]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nemoguce je otkriti sta je nemoguce

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 278
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Anea, svaka čast. Sad ćemo tek da vidimo svi mi u ex Jugi šta je zapadna demo(no)krat(c)ija i da se pitamo gde nam je bila pamet i šta nam je falilo pre. Pa nije zapad razbio Jugu da nama bude dobro, već da izvuku iz slamarica, procena je, nekih dvadesetak i kusur milijardi DM i US$ i da im se sad svi, ovako ojađeni prodamo za klikere.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 278
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A bre, fuzija, daj upotrebi malo zdravog razuma i nemoj više da lupetaš po bureku. Sa ovakvim stavovima bićeš veoma dobrodošao na nekom hr forumu na koje mi ne možemo ni da privirimo a kamoli da postujemo. Srbi došli iz Srbije i okupirali "hr teritorij" i nazvali ga RSK pa ste onda vi jadni morali da ih pobijete i proterate, jer su oni prethodno pobili i proterali sve hrvate sa tog "teritorija"! Pa to se graniči sa imbecilnošću. Kako ste junački oslobodili svoje okupirane kuće, sela i gradove, uz malu pomoć, ne Boga, nego amera, sa neba. Jedini je problem što su srbi tamo došli i pre nego što je Kolu(o)mbo otkrio Ameriku, jbm ga radoznala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 278
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E, pa da ponovim: fuzija, mnogo si napaljen, a argumenti su ti kao iz crtanog filma. Sranje je u "vašoj lijepoj" počelo kad ste od srba napravili ne-narod, a oni su to u istoriji ne tako davnoj, već doživeli i nekako preživeli sa vama. Dok ste se vi besomučno naoružavali pred nosom Titine vojske i raznih DB službi, narod je dohvatio da se brani onim čim je raspolagao: balvanima i starim M-48. Pošto je izraz vaših "povijesnih težnji" 1/3/3/3, a još ste u vreme bana Jelačića (koji je interesantno rođen u Glini, a setimo se glinske crkve 41. i ko je u njoj spaljen i čija je bila) tražili od Franje I da "dokine"?! Vojnu krajinu.
Moj otac je 41. pobegao sa klanja sa jame Bezdanke u koju su mu bačeni otac, stric i dva brata od strica, a tada je poklano 32. srbina iz okoline Gospića. Bezdanka je pedesetih, u duhu bratstva-jedinstva zabetonirana inače bi verovatno ponovo radila. Pa nisu tu jamu i ostale po Hrvatskoj i BiH punili srbima marsovci ili ili jupiterijanci već vaša "povijesna težnja" i težnja da imate "lijepu samo vašu". Što je niste oteli od Austro-ugara, nego ste uvek udarali srbima sa leđa kad god su se pobunili protiv tuđinske vlasti? Čije su satnije bile pred Staljingradom i čije Handžar divizije. Ali, poglavnik je rekao da su muslimani "hrvatsko cvijeće", naročito kad treba da ginu za hrvatsku stvar. Ovo ne znači da sve vas smatram ustašama, ali NDH nije kažnjena kao Nemačka posle izgubljenog rata i zato je bila u mogućnosti da se povampiri. Prvi ste vi, pravi hrvati, trebali da joj zabijete glogov kolac u srce i da napravite državu građana, a ne državu hrvata. Mi smo bar pokušali 9. marta da skinemo Slobu, a vi ste vašu ajkulu digli do nebesa. Prolazio sam kroz Gorski Kotar pred vaše slobodne izbore, svako drvo sa leve i desne strane puta je bilo okićeno Njofrinom slikom, od Karlovca do Rijeke. U 90% srpskom kraju. Posle objavljivanja "Bespuća povijesne zbiljnosti". (Šta li mu ovo znači?) Trebalo je da zveknemo onaj aviončić kojim su Sloba, Njofra, Aljo i ostali kružili po Jugi i razjebavali je, pa bi već sad svi bili u Evropi(Europi). Ovako, stidim se što sam nemoćni učesnik ovakve istorije i političkih igara, što je bilo ko iz mog naroda zaklao bilo kog iz bilo kog drugog naroda, što je uopšte u bilo kog pucao oružjem umesto razumom i argumentom, ali mislim da za vas i nas ipak ima nade, jer ovako misli i moj prijatelj iz Rijeke, onaj što je tisućučetiristotinehiljada godina hrvat.

Ici cu redom pratit tvoj tekst i replicirat.
Ako su moji argumenti kao iz crtanog filma, ti ih ni nemas! Dalje, Srbi su se u Hrvatskoj doselili za vrijeme vojne krajine tako da nisu neki "historijski narod", niti smo se mi naoruzavali jer nismo smjeli (embargo na uvoz oruzja), a tek neko naoruzanje je pocinjalo kad je JNA oduzela svo oruzje od Teritorijalne Obrane koja je imala lako oruzje po Ustavu iz 74. i evakuirala sve vojarne i svo oruzje odvela u Srbiju! Dok Srbin kad se rodi, dobije za poklon pistolj... Tito vam je sve dao (vecina dohotka u iz Hrvatske isla je u Srbiju za gradnje toboze "nerazvijenih podrucja" tako da ne pricaj o vasem podredjenom poluzaju u SFRJ, a da ne govorim i o vasim ugnjetavanjima nesrba u Kraljevini Jugoslaviji (atentat na Radica, razne zabrane hrvatskog imena, pjesmi, kulture, vjere, progoni, ubijanja...). Kakave veze ima da je ban Jelacici rodjen u Glini, da ne aludiras da je tim Srbin, odnosno time priznas da ste napravili jos u 19. stoljecu etnicko ciscenje?!? Ne spominji mi stradanja u 2. svjetskom ratu jer kad bih sad krenuo nabrajit komi je stradao od bilo koje strane ne bih zavrsio nikad... Sve nasu manjine su "nas cvijece", bilo i ostalo. NDH je kaznjena na Blaiburgu i time sto je SR Hrvatska u AVNOJ-skom zasjedanju u Jajcu dobila 1/4 povrsine NDH-a.Franjo Tudman nije dignut do nebesa nego najomrazeniji pokojni politicar. Prestani govorit termin "srpski kraj" tamo gdje je i nije jer ne bi po tome bilo 550 000 prognanika za vrijeme RSK, a i zvuci kao teznja prema nasem teritoriju. Po tome je Vojvodina hrvatski kraj i trebali su napravit tamo svoju para drzava i napravait sto su srbi napravili tu. A nisu, i nece. Slazem se da je gore spomenuti trojac napravio sranja... I da ne bih sad tko je prvi digao oruzje, zna se sto mislim.
Po ustavu iz 74. imali ste samo pravo opredeljenja do otcepljenja, a nikako i pravo na otcepljenje jer ste time ugrozili državu SFRJ, ali ti ni to, u svojoj nacionalističkoj zaslepljenosti ne vidiš, ne znaš ili ne želiš da razumeš, jer je SFRJ bila država sa svim njenim atributima (teritorija, narod, vlast, odbrana, zakoni i politički poredak), čime ni jedna republika nije u potpunosti raspolagala, tj. nije imala pravo na sopstvenu vojsku, jer bi time bila država u državi, iako je republikama ustavom iz 74. dato pravo čak i na sopstvene ustave. Ako ne znaš definicije koje su jedini pravi argumenti, pogledaj u Vujakliju, ako je preveden na novohrvatski. A to što pričaš o Jacu je još jedna ordinarna glupost, jer republičke granice nisu krojene ni na kojem AVNOJ-u, već komisijski 45. i 46. a na čelu te komisije je bio Đilas Milovan, koji je zarad dodeljivanja statusa naroda crnogorcima pristao na sve Kardeljeve, Krajačićeve i Titove ucene. Po tebi izgleda Jajce i nije daleko od pameti. A zarad istorijske istine treba reći da je Ajzenhauer tražio da se Hrvatskoj sudi u Nirnbergu, ali je na Titovu intervenciju preko Čerčila, odustao, i, nažalost ubrzo i umro. A u Blajburgu je suđeno onima po kratkom postupku koji su drugima isto tako sudili, samo su im izvršenja bila mnogo monstruoznija, (kama, malj, jama, kreč...) i nije ih bilo 700.000, već po ustaškim naduvanim ciframa oko 120.000.
Za tvoju informaciju evo ti izjava jedne meštanke Crikvenice koja drži turističku agenciju, pa je pretpostavljam bila dobro obaveštena o tome što je rekla:
Dok su bili komunisti, Beograd nam je uzimao 37 procenata od deviznih prihoda (dinarski deo je uzimala RH; moja primedba), ali je od toga 63 procenata vraćeno kroz izgradnju jadranske magistrale, vodovoda, elektro mreže i slično, a sad kad smo svoj na svome, HDZ-ova vlast nam uzima preko 70 procenata i niš ne vraća. I ovo što grade kod Rijeke, grade od kredita koji ćemo mi morat vraćat...I opet moram da citiram Mariju Tereziju: nisu hrvati strašni što se nikog ne boje, već što se ničeg ne stide. Nisi valjda i ti jedan od takvih?
« Poslednja izmena: 11. Avg 2006, 13:13:04 od radmil »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia N86
@ radmil
ne pisi poruke za redom, koristi opciju izmeni ako zelis nesto da dodas...
 Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.