Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Олуја" - удружени злочиначки подухват 1995 - 2006  (Pročitano 25887 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nikada se ne smemo odreci Krajine, NIKADA!!!
Doci ce i taj dan, nikakve granice nisu konacne i uvek su se menjale i uvek ce se menjati.. to je pokazala istorija!!!
Ustasama cemo se osvetiti kad tad.. a onda nema vise izvini, samo brutalno s njima.. Nikada oprostiti i Nikada zaboraviti!!! i svakom prilikom im to pokazati!
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
@ bokiPFC
Jesi brutalan smrzo sam se  Smile

uvek se prilagodjavam sagovorniku.. sta cu..
nekima ni nacrtano objasnjenje nista ne znaci...

Smile  svi su glupi,svi  Smile
« Poslednja izmena: 10. Avg 2006, 19:50:34 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 71
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
E, pa da ponovim: fuzija, mnogo si napaljen, a argumenti su ti kao iz crtanog filma. Sranje je u "vašoj lijepoj" počelo kad ste od srba napravili ne-narod, a oni su to u istoriji ne tako davnoj, već doživeli i nekako preživeli sa vama. Dok ste se vi besomučno naoružavali pred nosom Titine vojske i raznih DB službi, narod je dohvatio da se brani onim čim je raspolagao: balvanima i starim M-48. Pošto je izraz vaših "povijesnih težnji" 1/3/3/3, a još ste u vreme bana Jelačića (koji je interesantno rođen u Glini, a setimo se glinske crkve 41. i ko je u njoj spaljen i čija je bila) tražili od Franje I da "dokine"?! Vojnu krajinu.
Moj otac je 41. pobegao sa klanja sa jame Bezdanke u koju su mu bačeni otac, stric i dva brata od strica, a tada je poklano 32. srbina iz okoline Gospića. Bezdanka je pedesetih, u duhu bratstva-jedinstva zabetonirana inače bi verovatno ponovo radila. Pa nisu tu jamu i ostale po Hrvatskoj i BiH punili srbima marsovci ili ili jupiterijanci već vaša "povijesna težnja" i težnja da imate "lijepu samo vašu". Što je niste oteli od Austro-ugara, nego ste uvek udarali srbima sa leđa kad god su se pobunili protiv tuđinske vlasti? Čije su satnije bile pred Staljingradom i čije Handžar divizije. Ali, poglavnik je rekao da su muslimani "hrvatsko cvijeće", naročito kad treba da ginu za hrvatsku stvar. Ovo ne znači da sve vas smatram ustašama, ali NDH nije kažnjena kao Nemačka posle izgubljenog rata i zato je bila u mogućnosti da se povampiri. Prvi ste vi, pravi hrvati, trebali da joj zabijete glogov kolac u srce i da napravite državu građana, a ne državu hrvata. Mi smo bar pokušali 9. marta da skinemo Slobu, a vi ste vašu ajkulu digli do nebesa. Prolazio sam kroz Gorski Kotar pred vaše slobodne izbore, svako drvo sa leve i desne strane puta je bilo okićeno Njofrinom slikom, od Karlovca do Rijeke. U 90% srpskom kraju. Posle objavljivanja "Bespuća povijesne zbiljnosti". (Šta li mu ovo znači?) Trebalo je da zveknemo onaj aviončić kojim su Sloba, Njofra, Aljo i ostali kružili po Jugi i razjebavali je, pa bi već sad svi bili u Evropi(Europi). Ovako, stidim se što sam nemoćni učesnik ovakve istorije i političkih igara, što je bilo ko iz mog naroda zaklao bilo kog iz bilo kog drugog naroda, što je uopšte u  bilo kog pucao oružjem umesto razumom i argumentom, ali mislim da za vas i nas ipak ima nade, jer ovako misli i moj prijatelj iz Rijeke, onaj što je tisućučetiristotinehiljada godina hrvat.

Ici cu redom pratit tvoj tekst i replicirat.
Ako su moji argumenti kao iz crtanog filma, ti ih ni nemas! Dalje, Srbi su se u Hrvatskoj doselili za vrijeme vojne krajine tako da nisu neki "historijski narod", niti smo se mi naoruzavali jer nismo smjeli (embargo na uvoz oruzja), a tek neko naoruzanje je pocinjalo kad je JNA oduzela svo oruzje od Teritorijalne Obrane koja je imala lako oruzje po Ustavu iz 74. i evakuirala sve vojarne i svo oruzje odvela u Srbiju! Dok Srbin kad se rodi, dobije za poklon pistolj... Tito vam je sve dao (vecina dohotka  u iz Hrvatske isla je u Srbiju za gradnje toboze "nerazvijenih podrucja" tako da ne pricaj o vasem podredjenom poluzaju u SFRJ, a da ne govorim i o vasim ugnjetavanjima nesrba u Kraljevini Jugoslaviji (atentat na Radica, razne zabrane hrvatskog imena, pjesmi, kulture, vjere, progoni, ubijanja...). Kakave veze ima da je ban Jelacici rodjen u Glini, da ne aludiras da je tim Srbin, odnosno time priznas da ste napravili jos u 19. stoljecu etnicko ciscenje?!? Ne spominji mi stradanja u 2. svjetskom ratu jer kad bih sad krenuo nabrajit komi je stradao od bilo koje strane ne bih zavrsio nikad... Sve nasu manjine su "nas cvijece", bilo i ostalo. NDH je kaznjena na Blaiburgu i time sto je SR Hrvatska u AVNOJ-skom zasjedanju u Jajcu dobila 1/4 povrsine NDH-a.Franjo Tudman nije dignut do nebesa nego najomrazeniji pokojni politicar. Prestani govorit termin "srpski kraj" tamo gdje je i nije jer ne bi po tome bilo 550 000 prognanika za vrijeme RSK, a i zvuci kao teznja prema nasem teritoriju. Po tome je Vojvodina hrvatski kraj i trebali su napravit tamo svoju para drzava i napravait sto su srbi napravili tu. A nisu, i nece. Slazem se da je gore spomenuti trojac napravio sranja... I da ne bih sad tko je prvi digao oruzje, zna se sto mislim.
IP sačuvana
social share
[edit by admin: maksimalna velicina slike u potpisu 60x468px i 20kb]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Хрїстóсъ воскрéсе! Воистину воскресе!

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Е ово је заиста беспуће повијесне збиљности...  :[135]:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple 15
pa, sto ste tako zli... decko hoce da nam otvori trece oko...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson k750i
E, pa da ponovim: fuzija, mnogo si napaljen, a argumenti su ti kao iz crtanog filma. Sranje je u "vašoj lijepoj" počelo kad ste od srba napravili ne-narod, a oni su to u istoriji ne tako davnoj, već doživeli i nekako preživeli sa vama. Dok ste se vi besomučno naoružavali pred nosom Titine vojske i raznih DB službi, narod je dohvatio da se brani onim čim je raspolagao: balvanima i starim M-48. Pošto je izraz vaših "povijesnih težnji" 1/3/3/3, a još ste u vreme bana Jelačića (koji je interesantno rođen u Glini, a setimo se glinske crkve 41. i ko je u njoj spaljen i čija je bila) tražili od Franje I da "dokine"?! Vojnu krajinu.
Moj otac je 41. pobegao sa klanja sa jame Bezdanke u koju su mu bačeni otac, stric i dva brata od strica, a tada je poklano 32. srbina iz okoline Gospića. Bezdanka je pedesetih, u duhu bratstva-jedinstva zabetonirana inače bi verovatno ponovo radila. Pa nisu tu jamu i ostale po Hrvatskoj i BiH punili srbima marsovci ili ili jupiterijanci već vaša "povijesna težnja" i težnja da imate "lijepu samo vašu". Što je niste oteli od Austro-ugara, nego ste uvek udarali srbima sa leđa kad god su se pobunili protiv tuđinske vlasti? Čije su satnije bile pred Staljingradom i čije Handžar divizije. Ali, poglavnik je rekao da su muslimani "hrvatsko cvijeće", naročito kad treba da ginu za hrvatsku stvar. Ovo ne znači da sve vas smatram ustašama, ali NDH nije kažnjena kao Nemačka posle izgubljenog rata i zato je bila u mogućnosti da se povampiri. Prvi ste vi, pravi hrvati, trebali da joj zabijete glogov kolac u srce i da napravite državu građana, a ne državu hrvata. Mi smo bar pokušali 9. marta da skinemo Slobu, a vi ste vašu ajkulu digli do nebesa. Prolazio sam kroz Gorski Kotar pred vaše slobodne izbore, svako drvo sa leve i desne strane puta je bilo okićeno Njofrinom slikom, od Karlovca do Rijeke. U 90% srpskom kraju. Posle objavljivanja "Bespuća povijesne zbiljnosti". (Šta li mu ovo znači?) Trebalo je da zveknemo onaj aviončić kojim su Sloba, Njofra, Aljo i ostali kružili po Jugi i razjebavali je, pa bi već sad svi bili u Evropi(Europi). Ovako, stidim se što sam nemoćni učesnik ovakve istorije i političkih igara, što je bilo ko iz mog naroda zaklao bilo kog iz bilo kog drugog naroda, što je uopšte u  bilo kog pucao oružjem umesto razumom i argumentom, ali mislim da za vas i nas ipak ima nade, jer ovako misli i moj prijatelj iz Rijeke, onaj što je tisućučetiristotinehiljada godina hrvat.

Ici cu redom pratit tvoj tekst i replicirat.
Ako su moji argumenti kao iz crtanog filma, ti ih ni nemas! Dalje, Srbi su se u Hrvatskoj doselili za vrijeme vojne krajine tako da nisu neki "historijski narod", niti smo se mi naoruzavali jer nismo smjeli (embargo na uvoz oruzja), a tek neko naoruzanje je pocinjalo kad je JNA oduzela svo oruzje od Teritorijalne Obrane koja je imala lako oruzje po Ustavu iz 74. i evakuirala sve vojarne i svo oruzje odvela u Srbiju! Dok Srbin kad se rodi, dobije za poklon pistolj... Tito vam je sve dao (vecina dohotka  u iz Hrvatske isla je u Srbiju za gradnje toboze "nerazvijenih podrucja" tako da ne pricaj o vasem podredjenom poluzaju u SFRJ, a da ne govorim i o vasim ugnjetavanjima nesrba u Kraljevini Jugoslaviji (atentat na Radica, razne zabrane hrvatskog imena, pjesmi, kulture, vjere, progoni, ubijanja...). Kakave veze ima da je ban Jelacici rodjen u Glini, da ne aludiras da je tim Srbin, odnosno time priznas da ste napravili jos u 19. stoljecu etnicko ciscenje?!? Ne spominji mi stradanja u 2. svjetskom ratu jer kad bih sad krenuo nabrajit komi je stradao od bilo koje strane ne bih zavrsio nikad... Sve nasu manjine su "nas cvijece", bilo i ostalo. NDH je kaznjena na Blaiburgu i time sto je SR Hrvatska u AVNOJ-skom zasjedanju u Jajcu dobila 1/4 povrsine NDH-a.Franjo Tudman nije dignut do nebesa nego najomrazeniji pokojni politicar. Prestani govorit termin "srpski kraj" tamo gdje je i nije jer ne bi po tome bilo 550 000 prognanika za vrijeme RSK, a i zvuci kao teznja prema nasem teritoriju. Po tome je Vojvodina hrvatski kraj i trebali su napravit tamo svoju para drzava i napravait sto su srbi napravili tu. A nisu, i nece. Slazem se da je gore spomenuti trojac napravio sranja... I da ne bih sad tko je prvi digao oruzje, zna se sto mislim.
Ovaj tvoj komentar je tako glup da je to strasno.
A ja se jos pitam sto vi ne uzivate u "legitimnoj najvecoj ikad vidjenom vojnom akcijom u povijesti" nego se ovde svadjate sa primitivnim Srbima oko iste. Izgleda da vas boli to sto imate samo 1/4 teritorije NDH u svojoj drzavi? Ma polako vreme radi za vas... Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Хрїстóсъ воскрéсе! Воистину воскресе!

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
pa, sto ste tako zli... decko hoce da nam otvori trece oko...  Smile
Знаш шта,у праву си...да и ми прогледамо...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Да су се хрвати за 2% те НДХ сами изборили па ја им неби ништа приговорио... али нема коме нису дупе лизали и за ово данас што имају, али нестаће једном и вама подршке.
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 71
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Да су се хрвати за 2% те НДХ сами изборили па ја им неби ништа приговорио... али нема коме нису дупе лизали и за ово данас што имају, али нестаће једном и вама подршке.

vi bi se uvijek borili i ratovali. koja podrska nama, pa vi vec 100 godina mazete oci svijetu... za svako izrucenje ratnog zlocinca dobijete para i para. nemate sta pametno rec pa se uhvatili ndh, jebo ja ndh, vazna mi je ko proslogodisnji mraz
IP sačuvana
social share
[edit by admin: maksimalna velicina slike u potpisu 60x468px i 20kb]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.