Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Олуја" - удружени злочиначки подухват 1995 - 2006  (Pročitano 25843 puta)
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson k750i
prvo, sve vase stranke su puno konzervativnije od nasih, drugo pogledaj postotak na izborima  koliko dobiju procetnicke stranke...
Mislis na SPO i SDPO? Dobijaju oko 2% glasova(zajedno).
I ko je uopste naseo na ovu pricu izjednacavanja ustasa i cetnika??
« Poslednja izmena: 10. Avg 2006, 11:18:17 od Henri19 »
IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Хрїстóсъ воскрéсе! Воистину воскресе!

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Нико,али је се држе они којима она одговара,да би умањили бестијалност предака због које,ипак,осећају грижу савести,па им,у неку руку,не треба ни замерити...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple 15
Kao sto rekoh na drugoj temi.. sad se poteze pitanje penzija koje cetnici dobijaju, iako se zaboravlja da su (bivse?!) ustase bili ugledni gradjani i primali penziju\platu\regularne olaksice  za vreme SFRJ...
I zbog toga se izjednacavaju ustase i cetnici, iako su ovi drugi bili manje brojni i gerila...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Хрїстóсъ воскрéсе! Воистину воскресе!

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Па јашта...грехови компартије примањем усташа у своје редове и страх да би могло да се сазна(а сазнаје се у све већој мери)да није постојао само један покрет који се борио за ослобођење је и условио да сви заједно учимо то што смо учили...slowly but surely идемо ка откривању историје,односно,ка скидању тамног вела који је прекривао историју једних,и повијест других...Циљ није,наравно,набацивање кривице било коме,већ отрежњење Србину који,као мамуран,бауља између занемаривања сопствених жртава и спирања крви са руку злочинаца...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

----- Whiro -----

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1848
Zastava Šabac, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Citat
tih 250000 je direktno ili indirektno podrzavalo tzv. RSK koja je nastala na zlocinu, a da ne spominjem 20000 ubijenih Hrvata u domovinskom ratu i STOTINE TISUCA protjeranih, a nesmijem ni pomislit koliko je jos Hrvata ubijeno i protjerano BiH.
dalje, status Srba u danas u Hrvatskoj je prilicno dobar za razliku od Hrvata u Srbiji koji nesmiju ni rec da su Hrvati (samo cu ti dat prrimjer da u mojoj ulici ima dosta Srba, nikad ih nitko nije dirao i imaju kuce na po tri kata, aute i sl.)
Ja ovo stvarno ne mogu da verujem. Trudim se da budem realan i za mene nisu Srbi-uvek dobri ni Hrvati-uvek loši, ali ovo što si ti napisao je Smile :blah: . Neću sad o tome ko je koga i koliko ubijao i proterivao, pošto se po tom pitanju ne možemo složiti, ali tvrditi da je Srbima u Hrvatskoj bolje nego Hrvatima u Srbiji  Smile Smile Smile .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 71
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
neko konzervativniji od HDZ i HSP... buahaha...

i kakve su to procetnice stranke... to je neki novi termin..  Smile

HDZ konzervativan, daj molim teeeeeee...... Smile, pa upravo su u koaliciji sa strankom srpske manjine u hrvatskoj  Smile

prvo, sve vase stranke su puno konzervativnije od nasih, drugo pogledaj postotak na izborima  koliko dobiju procetnicke stranke...
Mislis na SPO i SDPO? Dobijaju oko 2% glasova(zajedno).

Mislim na radikale, pa Miloseviceve socijaliste, a ni Kostunica nije daleko! Smile

Kao sto rekoh na drugoj temi.. sad se poteze pitanje penzija koje cetnici dobijaju, iako se zaboravlja da su (bivse?!) ustase bili ugledni gradjani i primali penziju\platu\regularne olaksice  za vreme SFRJ...
I zbog toga se izjednacavaju ustase i cetnici, iako su ovi drugi bili manje brojni i gerila...

ti nisi normalna, tako nest rec! pa znas ti koliko hrvata poginulo (cca 200000) nakon 2. svjetskog rata na kriznom putu i Blaiburgu, a madju njima i manje-vise sve ustase, ostale poslali u zatvore i sto ti ja znam kuda. penzije su primali cetnici koji "kao" presli u partizane zadnjih dana rata

Citat
tih 250000 je direktno ili indirektno podrzavalo tzv. RSK koja je nastala na zlocinu, a da ne spominjem 20000 ubijenih Hrvata u domovinskom ratu i STOTINE TISUCA protjeranih, a nesmijem ni pomislit koliko je jos Hrvata ubijeno i protjerano BiH.
dalje, status Srba u danas u Hrvatskoj je prilicno dobar za razliku od Hrvata u Srbiji koji nesmiju ni rec da su Hrvati (samo cu ti dat prrimjer da u mojoj ulici ima dosta Srba, nikad ih nitko nije dirao i imaju kuce na po tri kata, aute i sl.)
Ja ovo stvarno ne mogu da verujem. Trudim se da budem realan i za mene nisu Srbi-uvek dobri ni Hrvati-uvek loši, ali ovo što si ti napisao je Smile :blah: . Neću sad o tome ko je koga i koliko ubijao i proterivao, pošto se po tom pitanju ne možemo složiti, ali tvrditi da je Srbima u Hrvatskoj bolje nego Hrvatima u Srbiji  Smile Smile Smile .

ja se ispricavam ako si iz toga iscitao sa da sam rekao da su svi srbi losi. niposto to ne mislim, cak imam i prijatelja srba tako da to ne stoji. naprotiv cak vam i zavidim na vasoj sloznosti!
IP sačuvana
social share
[edit by admin: maksimalna velicina slike u potpisu 60x468px i 20kb]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson k750i
Prouci pojmove cetnik i konzervativno; ovako nema smisla...
IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54

Kao sto rekoh na drugoj temi.. sad se poteze pitanje penzija koje cetnici dobijaju, iako se zaboravlja da su (bivse?!) ustase bili ugledni gradjani i primali penziju\platu\regularne olaksice  za vreme SFRJ...

Koji su to ljudi daj reci konkretno,jer ja ne razumijem šta ti hoćeš reći.Koji su to ljudi?
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nemoguce je otkriti sta je nemoguce

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 278
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E, pa da ponovim: fuzija, mnogo si napaljen, a argumenti su ti kao iz crtanog filma. Sranje je u "vašoj lijepoj" počelo kad ste od srba napravili ne-narod, a oni su to u istoriji ne tako davnoj, već doživeli i nekako preživeli sa vama. Dok ste se vi besomučno naoružavali pred nosom Titine vojske i raznih DB službi, narod je dohvatio da se brani onim čim je raspolagao: balvanima i starim M-48. Pošto je izraz vaših "povijesnih težnji" 1/3/3/3, a još ste u vreme bana Jelačića (koji je interesantno rođen u Glini, a setimo se glinske crkve 41. i ko je u njoj spaljen i čija je bila) tražili od Franje I da "dokine"?! Vojnu krajinu.
Moj otac je 41. pobegao sa klanja sa jame Bezdanke u koju su mu bačeni otac, stric i dva brata od strica, a tada je poklano 32. srbina iz okoline Gospića. Bezdanka je pedesetih, u duhu bratstva-jedinstva zabetonirana inače bi verovatno ponovo radila. Pa nisu tu jamu i ostale po Hrvatskoj i BiH punili srbima marsovci ili ili jupiterijanci već vaša "povijesna težnja" i težnja da imate "lijepu samo vašu". Što je niste oteli od Austro-ugara, nego ste uvek udarali srbima sa leđa kad god su se pobunili protiv tuđinske vlasti? Čije su satnije bile pred Staljingradom i čije Handžar divizije. Ali, poglavnik je rekao da su muslimani "hrvatsko cvijeće", naročito kad treba da ginu za hrvatsku stvar. Ovo ne znači da sve vas smatram ustašama, ali NDH nije kažnjena kao Nemačka posle izgubljenog rata i zato je bila u mogućnosti da se povampiri. Prvi ste vi, pravi hrvati, trebali da joj zabijete glogov kolac u srce i da napravite državu građana, a ne državu hrvata. Mi smo bar pokušali 9. marta da skinemo Slobu, a vi ste vašu ajkulu digli do nebesa. Prolazio sam kroz Gorski Kotar pred vaše slobodne izbore, svako drvo sa leve i desne strane puta je bilo okićeno Njofrinom slikom, od Karlovca do Rijeke. U 90% srpskom kraju. Posle objavljivanja "Bespuća povijesne zbiljnosti". (Šta li mu ovo znači?) Trebalo je da zveknemo onaj aviončić kojim su Sloba, Njofra, Aljo i ostali kružili po Jugi i razjebavali je, pa bi već sad svi bili u Evropi(Europi). Ovako, stidim se što sam nemoćni učesnik ovakve istorije i političkih igara, što je bilo ko iz mog naroda zaklao bilo kog iz bilo kog drugog naroda, što je uopšte u  bilo kog pucao oružjem umesto razumom i argumentom, ali mislim da za vas i nas ipak ima nade, jer ovako misli i moj prijatelj iz Rijeke, onaj što je tisućučetiristotinehiljada godina hrvat.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple 15
Citat
HDZ konzervativan, daj molim teeet, pa upravo su u koaliciji sa strankom srpske manjine u hrvatskoj  

pa... to samo znaci da ostvaruju latinski princip... divide et impera...
ako je to dokaz nekonzervativnosti, onda je tvoje vidjenje sveta u najmanju ruku iscaseno.. Smiley

Citat
nisi normalna, tako nest rec! pa znas ti koliko hrvata poginulo (cca 200000) nakon 2. svjetskog rata na kriznom putu i Blaiburgu, a madju njima i manje-vise sve ustase, ostale poslali u zatvore i sto ti ja znam kuda. penzije su primali cetnici koji "kao" presli u partizane zadnjih dana rataeeee......

kada bi se vodili tim ciframa, ispalo bi da je populacija hrvata u hrvatskoj 0
takodje... u mestu odakle potice moja majka te nevine ustase su godinama posle rata slobodno setkale po gradu, zasticeni k'o beli medvedi iako su ljude ubijali, palili, silovali, vezivali za most i "hranili" slamom...
sto se, pak, cetnika tice... to stoji.. bilo je prebega... ali u daleko manjem broju jer ih je i bilo manje..
s druge strane, imenom "cetnik" zigosani su mnogi srbi komunisticki neistomisljenici koji su po kratkom postupku i bez sudjenja pogubljeni u raznim posleratnim kazamatima i na golom otoku..
npr. moj pradeda... niti su mu sudili, niti su imali za sta da mu sude posto tesko da je bio cetnik, ubili su ga ko poslednje pseto metkom u celo u zoru u pozarevcu... njegov grob nikada nismo saznali... naravno sva imovina je konfiskovana i predata u ruke siptarima...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.