Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 06:57:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oluja, 12 godina posle  (Pročitano 59971 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22

@Floydian znam ja da je tebi to neshvatljivo ali tako ti je to...u Srbiji ima jos oko 80.000 izbjeglica iz Hrvatske po tome ti sam racunaj na prste,upotrijebi comp kako god hoces...

Јеси ли их ти бројао!? Smile

Опет причаш глупопсти!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Citat
Anea dobro eto bila si kod kuce, fino za tebe.. eto mi doveli Hercegovce i Bosance a vi Srpske Bosance u Srbiju pa pljujete po njima samo tako!

Ko pljuje?  Smile
Ponovo si cuo u kaficu... Smile
I opet ti pridevi...tz...tz..tz.. Smiley

Citat
Ja neidem na mise, to mi nije ni potrebno a i umara me to... samo eto sta to ima sada sa Olujom i time slicno.... Crkve se grade po Srbiji i nicu kao gljive u vlaznoj sumi,isto tako Dzamije i Crkve po Bosni...nista narocito... i neznam kako ima jedna gradnja Crvke sa nezaposljenosti u zemlji ili u pokrajinama...

Sedi dole 1... kakav si ti to Hrvat? Smile
Crkve se ne nicu po Srbiji kao pecurke, posto je vecina Srba pravoslavne veroispovesti, tako da hramovi vec postoji... eventualno se obnavljaju.
Ako si ti iz mog pisanja izvukao da izmedju gradnje crkve i nezaposlenosti postoji uzrocno-posledicna veza, onda svaka cast... pravi si prvak u pogresnom tumacenju...
A i to nije nesto novo...

Citat
Floydian znam ja da je tebi to neshvatljivo ali tako ti je to...u Srbiji ima jos oko 80.000 izbjeglica iz Hrvatske po tome ti sam racunaj na prste,upotrijebi comp kako god hoces.

Znaci.. jos uvek 80.000 Srba iz Hrvatske nije dobilo drzavljanstvo, pa se vode kao izbeglice...to dalje vodi do toga da je samo 80.000 Srba pobeglo iz Hrvatske...
Dodje mi da plazem ... majke mi...  Smile
« Poslednja izmena: 12. Avg 2007, 14:11:47 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Gondore, ja poredim samo ustasko pisanje i zamenu teza, gde jednu legitimnu vojnu akciju kao Srebrenica koja je namestena i rezirana da izgleda kao neki masakr, tako i karakterisu, a masakr u Oluji karakterisu kao vojnu akciju. Malo perfidno i bolesno!
Za komentare mogu samo reci - ocekivano! Toliko bolestan narod, kome je u genima da samo mrze sve sto je srpsko iz ciste pakosti i ljubomore, jer Srbi imaju sve ono sto oni nemaju niti su ikad imali, niti ce imati - cast, obraz, istoriju, drzavu, SVE!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson k800i i D820
Citat
Anea dobro eto bila si kod kuce, fino za tebe.. eto mi doveli Hercegovce i Bosance a vi Srpske Bosance u Srbiju pa pljujete po njima samo tako!

Ko pljuje?  Smile

Citat
Ja neidem na mise, to mi nije ni potrebno a i umara me to... samo eto sta to ima sada sa Olujom i time slicno.... Crkve se grade po Srbiji i nicu kao gljive u vlaznoj sumi,isto tako Dzamije i Crkve po Bosni...nista narocito... i neznam kako ima jedna gradnja Crvke sa nezaposljenosti u zemlji ili u pokrajinama...

Crkve se ne nicu po Srbiji kao pecurke, posto je vecina Srba pravoslavne veroispovesti, tako da hramovi vec postoji... eventualno se obnavljaju.
Ako si ti iz mog pisanja izvukao da izmedju gradnje crkve i nezaposlenosti postoji uzrocno-posledicna veza, onda svaka cast... pravi si prvak u pogresnom tumacenju...

Citat
Floydian znam ja da je tebi to neshvatljivo ali tako ti je to...u Srbiji ima jos oko 80.000 izbjeglica iz Hrvatske po tome ti sam racunaj na prste,upotrijebi comp kako god hoces.

Znaci.. jos uvek 80.000 Srba iz Hrvatske nije dobilo drzavljanstvo, pa se vode kao izbeglice...to dalje vodi do toga da je samo 80.000 Srba pobeglo iz Hrvatske...

Pa da ti nepljujes jer si sama izbjeglica,ili koferas...isto ti je..dobro ne nicu Crkve nego Hramovi,ima jedna u NBG onda ima jedna gore sto se pravi u Miljakovcu...to je sada sto su mi pale na pamet sto su se napravile...

Tumacenje kakvo god neznam sta onda ti u ovoj temi spominjes gradnju Crkava u HR...i jos uz to odma poredis jos kako ljudi nemaju posla....sta to ima sa Olujom?!

Rasha znaci Srebrenica je namjestena i medjunarodni sud osudio kao genocid,a Oluja je po tebi nenamjestena akcija i genocid,etnicko ciscenje...aj aj aj!

« Poslednja izmena: 12. Avg 2007, 16:42:16 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Nista aj, aj, aj!
Upravo tako. Naravno da je "medjunarodni sud", pod patronatom USA,  doneo takvu presudu jer morao je da opravda agresiju nad Srbima, sve zlocine i stvaranje balijske drzave. A Oluju nece da osude, jer su i Ameri u tome ucestvovali, pa nece valjda sami sebe da osudjuju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
Citat

Ko pljuje?  Smile

Citat

Citat

Pa da ti nepljujes jer si sama izbjeglica,ili koferas...isto ti je..dobro ne nicu Crkve nego Hramovi,ima jedna u NBG onda ima jedna gore sto se pravi u Miljakovcu...to je sada sto su mi pale na pamet sto su se napravile...

Tumacenje kakvo god neznam sta onda ti u ovoj temi spominjes gradnju Crkava u HR...i jos uz to odma poredis jos kako ljudi nemaju posla....sta to ima sa Olujom?!

Rasha znaci Srebrenica je namjestena i medjunarodni sud osudio kao genocid,a Oluja je po tebi nenamjestena akcija i genocid,etnicko ciscenje...aj aj aj!

Informisi se malo, imas i na samom forumu nesto o ovome, pre nego sto pocnes da lupas gluposti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Citat
Pa da ti nepljujes jer si sama izbjeglica,ili koferas...isto ti je

Jos jedan pogled mladjanog Trigera na srpsko pitanje... sve to iz dobro informisanih kafanskih krugova...
Koferas... kako to rasisticki zvuci... Smile

Citat
dobro ne nicu Crkve nego Hramovi,ima jedna u NBG onda ima jedna gore sto se pravi u Miljakovcu...to je sada sto su mi pale na pamet sto su se napravile...

Beograd je grad od skoro dva milona stanovnika. U centru se nalazi mozda 5 crkava.
Mislim da ne postoji crkva u svakom naselju, a njih je vise o Miljakovca i Novog Beograda...
Takodje, tvoja je tvrdnja da po Srbiji (Republika Srbija, teritorija: 88,361 km², stanovnistvo: 10,147,398 ) nicu crkve kao pecurke, a ti navodis Beograd... i to samo delove Beograda koje si video...
Jos jednom si dokazao da ti je informisanje jaca strana.
Sticajem okolnosti, letovala sam u Grckoj... u centru Soluna nalazi se po jedna crkva na svakih 50 metara...
Takodje, ponovo si promasio poentu... Nije stvar u tome sto se crkve grade i obravljaju, vec sto se to forsira kao najveci problem... Prvo crkva, pa kuce za ljude... Ludo i naopako... made in Croatia...

Citat

Ti ili si lud ili zbunjen... ili jednostavno bezobrazan...
Kakve veze ima oluja sa nezaposlenoscu?  Smile
Pa, kako ono ide... zli decaci Srbi okupirali su teritoriju bivse vojne krajine, isterali neduzna Hrvate i napravili dzumbus... u medjusobnom nadpucavanju stradala je infrastruktura, rasturene su fabrike...Hrvate je sve to po povratku docekalo, a drzava je pocela da obnavlja crkve, umesto da svoje gradjane ne-srpske nacionalnosti obezbedi po pitanju kuca i posle... Proslo je 10 godina... i dalje postoje podrucja posebne drzavne skrbi... ti delovi su mrtvi...
Da paradoks bude i veci, cak i oni koji su izbegli u velike gradove, a cije su kuce obnovljene, ne zele da se vrate u njih posto u mestima iz kojih su dosli nemaju bilo kakvu perspektivu...
Da li sad shvatas?!.... Ne mogu da crtam...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.22
mob
SonyEricsson G 502
,

A vidi Veselina Jevrosimovića kako uživa na ustaškom moru u svojoj novoj jahti" Baksheesh" kupljenoj u ustaškoj firmi u Splitu"Spectator Solis"....Sram ga može biti... Smile Smile

A ti Anea kao uvažena mrziteljica svega što ima veze sa Hrvatskom mogla bi organizirati bojkot njegove tvrtke"Com Trade"...
Čudo da ga ustaška mornarica još nije potopila... Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
LG Nexus 5
,

A vidi Veselina Jevrosimovića kako uživa na ustaškom moru u svojoj novoj jahti" Baksheesh" kupljenoj u ustaškoj firmi u Splitu"Spectator Solis"....Sram ga može biti... Smile Smile

A ti Anea kao uvažena mrziteljica svega što ima veze sa Hrvatskom mogla bi organizirati bojkot njegove tvrtke"Com Trade"...
Čudo da ga ustaška mornarica još nije potopila... Smile

Pa normalno kada maze guzu kunama i eurima hrvatski vladajuci vrh. Sem toga, kakve ovo veze ima sa temom?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Jedan je Djokovic Nole, jebte se uje, jedan je Nole, crknite od muke!
Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 06:57:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.