Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 21:46:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oluja, 12 godina posle  (Pročitano 60059 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1826
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple k750i
 Smile Ovi Hrvati se definitivno ludi prave Smile
« Poslednja izmena: 12. Avg 2007, 01:08:29 od milelc »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Jos ga Srbi i branili... Smile

Ovo me podseti na "Delije na Bihacu" Branka Copica...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia E50
Jos ga Srbi i branili... Smile

Ovo me podseti na "Delije na Bihacu" Branka Copica...  Smile
... Smile Pa sad...malko me pamcenje slabije sluzi u vezi sa pomenutim stivom(jbg.omatorilo se)ali stoji cinjenica 1/1...
Bivsi centar JSO-a u Kuli je nosio ime po njihovom coveku,koji dade svoj zivot za odbranu "Babine Krajine"...
Valjda je taj covek bio faca i zasluzio da se to po njemu zove,ili oni nisu imali konkretniji primer svog cuvenog doprinosa i nenadjebivosti kad je Srpstvo u pitanju,pa je bilo daj sta das... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Delije su jedan tragi-komican osvrt na osvajanje Bihaca za vreme WWII... i zlopacenje srpskog naroda iz Podgrmecja  Smile

Elem... posto je tema Krajina... jos jedno predvidjanje iz pera Copica:

Citat
Basta sljezove boje
(Posveta)
Knjizevniku ZIJI DIZDAREVICU
ubijen u logoru Jasenovac 1942.

Dragi moj Zijo,
Znam da pisem pismo koje ne moze stici svom adresantu, ali se tjesim time da ce ga procitati bar onaj koji voli nas obojicu.
Kasna je noc i meni se ne spava. U ovo gluvo doba razgovara se samo s duhovima i uspomenama, a ja, evo, razmisljam o zlatnoj paucini i srebrnoj magli tvojih prica, i o strasnom kraju koji te je zadesio u logoru Jasenovac.
Pisem, dragi Zijo, a nisam siguran da i mene, jednom, ne ceka slicam kraj u ovome svijetu po kome jos putuje kuga s kosom.
....
Tih istih godina, ja sam, slucajem, izbjegao tvoju sudbinu, ali, evo, ima neko doba kako me, za mojim radnim stolom, osvoji crna slutnja: vidim neku noc, prohladnu, sa zvijezdama od leda, kroz koju me odvode neznano kud. Ko su ti tamni dzelati u ljudskom liku? Jesu li slicni onima koji su tebe odveli? Ili braca onih pred kojima je otisao Goran? Zar to nisu tamne Kikiceve ubice?
...
Umnozavaju se po svijetu crni konji i crni konjanici, nocni i dnevni vampiri, a ja sjedim nad svojim rukopisima i pricam o jednoj basti sljezove boje, o dobrim starcima i zanesenim djecacima.....Prije nego me odvedu zurim da ispricam zlatnu bajku o ljudima.Njeno du mi sjeme posijali u srce jos u djetinjstvu i ono bez prestanka nice, cvjeta i obnavlja se.
....
Eto, o tome bih, Zijo, da sapucem i pisem svoju bajku. Ti bi najbolje znao da nista nisam izmislio i da se u ovome poslu ne moze izmisljati, a pogotovu ne dobri ljudi i sveti bojovnici.
Na zalost,ni one druge nisam izmastao, mrke ubice s ljudskim licem. O njima ne mogu i ne volim da pricam. Osjecam samo kako se umnozavaju i rote u ovome stijesnjenom svijetu, slutim ih po hladnoj jezi, koja im je prethodnica, i jos malo, cini se, pa ce zakucati na vrata.
Neka, Zijo... Svak se brani svojim oruzjem, a jos uvijek nije iskovana sablja koja moze sjeci nase mjesecine, nasmijane zore i tuzne sutone.
Zbogom, dragi moj. Mozda je nekom smijesna moja starinska odora, pradjedovsko koplje i ubogo kljuse, koje ne obecava bogzna kakvu trku. Jah, sta ces...

Branko Copic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Lepo je naucio propagandu HRT.
Naravno da ce da pricaju o slobodi kad su u getou, na okupiranoj svetoj zemlji.
Dosta je bilo vasih lazi o lijepoj vasoj, o Srbima zlocincima, a vi ste najveci monstrumi i zlikovci. Dosta vise lazi o Srebrenici a govoriti da je najveci masakr u 90 im  u Oluji, bio legitimna vojna akcija. Smesni ste i jadni do bola! Al svi cete pred Boga (toliko se kunete u njega, razne mise, tolika opcinjenost religijom, a svakim danom postupcima samo pljujete po njemu - smejurija)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
HRVATSKA ŠIKANIRA SRBE POVRATNIKE

BEOGRAD - Direktor dokumentacionog centra "Veritas" Savo Štrbac tvrdi da je u Hrvatskoj ove godine intenziviran talas mržnje i nasilja prema Srbima povratnicima, navodeći kao noviji primer grafite "Srbe na vrbe" koji su ispisivani na povratničkim kućama u selu Islam Grčki.

"Hrvatska, i pored deklarativnih izjava najviših zvaničnika, u stvarnosti i dalje sistematski onemogućava organizovani povratak izbeglih Srba, ponovo se širi talas mržnje prema Srbima i pojavljuju se grafiti s pretećim sadržajem", istakao je Štrbac u izjavi za Međunarodni radio Srbija.

(TANJUG)
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson k800i i D820
Citat
Neshvatam evo Anea je bila na odmoru u HR ili neodmoru kako god,samo sta to sve ima sa Olujom.

Anea nije bila na odmoru, vec je bila kod svoje kuce... tj. u poseti rodbini.
Neki od nas i imaju kucu ili stan u Hrvatskoj, iako nisu Hrvati...

Citat
glup ili blentav narod kakvi god da smo mi smo takvi.....

I meni je jako drago sto ste s one strane granice... jos sad kad ste doveli Hercegovce i Bosance... uhuhuhu... pogranicne bosanske opstine cvetaju, hrvatske umiru... bila u bar 2... Wink

Citat
Anea evo bio sam u Srbiji i veoma cesto sam tamo,imam RTS ovdje u kuci ....nigdje ama bas nigdje nisam vidio toliko plakanje kao na RTSu dovode djecu (sa Kosova,samo Srbe) u studije i onda ih voditeljka pita sta zelite najvise u zivotu,a oni svi Slobodu, djeca sa 12 i 15 godina vise pricaju o Slobodi nego bilo sta drugo...pa onda prikazivanje izbjeglica iz HR,iz Bosne sa Kosova sve jadni sve to susjedi ih protjerali tek tako a oni neznaju zasto? Dodjem u Beograd,vidim na plakatima Heroj Mladic, i vidim nadpise 1386 ili koja vec godina i pise Kosovo je Srbija, Seselj Heroj,tabla gdje je oznacen put ka Zagrebu isprejano sa crnom bojom.... i to ti je to...ali sta mene boli briga kako je u Srbiji, ja se opet osijecam dobro jer nedolazim tamo da gledam RTS, i seljake po ulici,cigise golisave koji pjevaju pjesme u trolejima...

Znaci, ti prosle nedelje nisi bio dobar Hrvat... nisi isao na misu i nisi gledao dvodnevni specijal o Oluji... Smile
Tvoj zupnik ce biti veoma tuzan sto mu nova obnovljena crkva zvrlji prazna...

Inace.. onaj post se odnosio i na Srbe i Hrvate... nema ljudi... oni koji su dosli, nemaju bas posla... ali, vazno je da je crkva obnovljena... koga brig za pucanstvo.. Smiley

Anea dobro eto bila si kod kuce, fino za tebe.. eto mi doveli Hercegovce i Bosance a vi Srpske Bosance u Srbiju pa pljujete po njima samo tako!

Ja neidem na mise, to mi nije ni potrebno a i umara me to... samo eto sta to ima sada sa Olujom i time slicno.... Crkve se grade po Srbiji i nicu kao gljive u vlaznoj sumi,isto tako Dzamije i Crkve po Bosni...nista narocito... i neznam kako ima jedna gradnja Crvke sa nezaposljenosti u zemlji ili u pokrajinama...  Smile

@Dominick ja neznam ali vidim da su tebi kao strani programi samo CNN i BBC poznati,vidis ja imam i mnogo vise programa, i to njemackih,austrijiskih, francuskih,Srpskih,Hrvatskih ma svega...i vjeruj mi malo pogledaj te druge programe ili citaj strane novine vidjeti ces da ce ti se horicont razmisljanja i znanja malo povecati...

@Floydian znam ja da je tebi to neshvatljivo ali tako ti je to...u Srbiji ima jos oko 80.000 izbjeglica iz Hrvatske po tome ti sam racunaj na prste,upotrijebi comp kako god hoces...

Evo ti malo citaj: http://www.b92.net/srbija2020/vesti/srbija.php?yyyy=2007&mm=08&dd=02&nav_id=257836

@Niko... taj Savo Strbac lupeta i lupetace dok je ziv, Human Rights i Amnesty International su u godinu za godinu uvijek pricaju po poboljsanju Hrvatske i godina 2007 je zadnja godina gdje ce strani posmatraci jos nadzirati Hrvatsku Vladu kako i sta radi oko manjina i povratka istih,jer su uvjereni da je Hrvatska sada u stanju da se sama o tome brine...to ti je pisalo prije mjesec dana u vijestima...

OESS: Hrvatska ostvarila značajan napredak, gašenje Misije do kraja godine
Voditelj Misije OESS-a u Hrvatskoj veleposlanik Jorge Fuentes

Hrvatska je postigla značajan napredak u ispunjavanju obveza obuhvaćenih mandatom Misije OEES-a, pa će se ona najvjerojatnije zaključiti do kraja godine, izjavio je u petak u Zagrebu voditelj Misije OESS-a u Hrvatskoj veleposlanik Jorge Fuentes.

Fuentes je na konferenciji za novinare ponovio najavu predsjedavajućeg OESS-a, španjolskog ministra vanjskih poslova Miguela Angela Moratinosa koji je nedavno u Dubrovniku rekao da će Stalnom vijeću OESS-a u studenome predložiti gašenje misije nakon 11 godina.

"Svih 56 članica Stalnog vijeća poštuju i vole Hrvatsku. Neki od njih to žele pokazati gašenjem Misije, a neki nastavkom pomoći Hrvatskoj", rekao je Fuentes izrazivši nadu da će se postići "pozitivan konsenzus za Hrvatsku".

Fuentes je novinarima predstavio Izvješće o napretku Hrvatske od lipnja 2006. godine u kojem stoji da je uspostavljeno bolje demokratsko ozračje, veća otvorenost društva, a aktivnosti državnih tijela su transparentnije, s čime će se nastaviti kako se Hrvatska bude približavala članstvu u EU-u i NATO-u.

Dva pitanja na koja će se Misija usredotočiti do svoga gašenja su povratak izbjeglica i nadzor suđenja za ratne zločine u Hrvatskoj.

Fuentes je rekao kako postoji nekoliko mogućnosti nadzora sudskih procesa koje je Haški sud prepustio Hrvatskoj - iz Ureda u Hrvatskoj, Ureda izvan Hrvatske ili će se osoblje OESS-a priključiti Uredu Haškog suda u Zagrebu.

Vezano za povratak izbjeglica, voditelj Misije OESS-a je kao nerješena pitanja istaknuo plaćanje naknade bivšim nositeljima stanarskih prava koji žive u Srbiji i BiH, a koji se ne žele vratiti u Hrvatsku kao i pitanje konvalidacije radnog staža stečenog na bivšim okupiranim područjima Hrvatske.

Voditelj Misije OESS-a osudio je napad na oca i sina Mirka i Dobrivoja Bogojevića u povratničkom selu Gornji Vrhovci na Papuku, koje su nakon brutalnog premlaćivanja napadači zaključali u kupaonicu te zapalili dnevni boravak i kuhinju.

"Osuđujemo taj događaj koji ne doprinosi pomirenju.... OESS će pomoći da se počinitelji što prije pronađu", rekao je Fuentes.

(Hina)
« Poslednja izmena: 12. Avg 2007, 12:23:18 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610

B O L E S N O

Hrvatski mediji puni komentara građana koji izražavaju radost zbog tragedije srpskih putnika u nesreći kod Karlovca!!! "Samo dvoje mrtvih - šteta" i "Trebali su ostati na Adi Ciganliji", samo su neki od skandaloznih komentara na TV "Nova" i na sajtu "Jutarnjeg lista"

Pojedini građani Hrvatske se na sav glas raduju tragediji putnika iz autobusa Beograd-Split, koji su kod Karlovca doživeli tešku saobraćajnu nesreću?! Naime, dva dana posle udesa u kome su poginule Jelka Damjanović (66) iz Obrenovca i Kata Šimulija (48) iz Novog Sada, a 45 putnika autobusa povređeno, forumi hrvatskih medija prepuni su komentara u kojima "patriote" izražavaju neskrivenu radost zbog tragedije Srba!!!

Koliko ljudska glupost i bezosećajnost nemaju granica videlo se po sadržaju brojnih SMS-ova, koji su pušteni na hrvatskoj komercijalnoj televiziji "Nova", a u kojima su gledaoci izražavali žaljenje zbog samo dvoje mrtvih Srba!!!

Građani Hrvatske su u brojnim porukama "pozdravljali" agenciju koja je organizovala ovo putovanje, ali i ispisivali skandalozne poruke tipa: "Samo dvoje mrtvih - šteta", "Ubice i kasapi su ponovo krenuli u pohod na Hrvatsku", "Iskreno se nadam da će Srbi izgubiti volju za povratak u Hrvatsku"...

Slični skandalozni komentari mogu da se pročitaju i na forumu tiražnog zagrebačkog "Jutarnjeg lista" - "Autobus bratstva i jedinstva za Beograd", "Vidiš da ih neće more"...

Šta reći o komentaru "Jelka Damjanović je majka poginulog srbskog dragovoljca, koja je išla na godišnjicu smrti svog palog srbskog borca", a koji se odnosi na ženu koja je u nesreći kod Karlovca poginula?! Srbima se na kraju prosto poručuje "Trebali su ostati na Adi Ciganliji"! Sasvim je interesantno da su moderatori na sajtu "Jutarnjeg lista" jedan komentar izbrisali jer je bio pisan velikim slovima, dok su komentari prepuni mržnje objavljeni bez problema?!

Istina, na forumima ima i mnogo poruka u kojima normalni građani Hrvatske kažu da ih je "stid i sram" što žive u zemlji u kojoj je bilo ko sposoban da se raduje tuđoj smrti. "Kad čitam vaše komentare, stidim se što živim u ovoj državi", piše u jednoj poruci na forumu "Jutarnjeg", dok jedna čitateljka pita sugrađane: "Bi li tako komentirali da su vam roditelji i sestre bili u tome busu?".

Pupovac: Odgovorni mediji

Milorad Pupovac, poslanik Samostalne demokratske srpske stranke u Saboru, kaže da je žalosno da se i u ovakvim situacijama mogu videti komentari koji odišu govorom mržnje. On je naveo da TV "Nova" spada u medije koji šire govor mržnje.

- Odgovornost za sadržaj tih poruka snose i mediji koji su dali svoj prostor za to. Mi smo pokrenuli inicijativu da se mediji koji objavljuju ovakav govor mržnje kažnjavaju. Jasno je da postoje zakonski osnovi da se zabrane forumi na kojima su se pojavili ovakvi komentari - rekao je Pupovac.

Krunoslav Borovec, portparol direktora hrvatske policije, kaže za Press da će policija pregledati sve objavljene poruke kako bi utvrdila da li u njima ima elemenata krivičnog dela.

- Nakon što pregledamo sve poruke, konsultovaćemo se sa državnim tužiocem da li u njima ima elemenata krivičnog dela širenja nacionalne, rasne i verske mržnje - rekao je Borovec.Na naše pitanje da li će zbog poruka biti sankcionisani i mediji koji su ih objavili, Borovec kaže:

- Pitanje je u kojoj meri televizija može uticati na komentare koji se objavljuju. Cilj televizije, verovatno, nije bio širenje mržnje, nego pokazivanje javnosti da još postoje ljudi koji podstiču nacionalnu mržnju. U svakom slučaju odgovornost je na onima koji su pisali takve poruke, a u dosta slučajeva je teško utvrditi njihov identitet, jer su poruke slali sa mobilnih telefona - rekao je Borovec.

S druge strane, Daniel Ivin iz hrvatskog Helsinškog komiteta kaže za Press da je ovakav govor mržnje za svaku osudu i zgražavanje.- Mediji koji puštaju takve kolaže komentara moraju biti sankcionisani, jer oni direktno snose odgovornost za to - rekao je Ivin.

11.08.2007, BEOGRAD
Izvor: PRESS
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Равна Гора победити мора!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 708
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Ма,ми смо блесав народ-од Хрвата очекујемо разумевање и хуманост!? Постави једног усташу поред себе за трпезу,а једног испод стола,оба ће ти мислити исто! Smile
IP sačuvana
social share
Нек се сваки Србин напије воде са чесме хајдучке,нека узме сабљу Милоша Обилића и топуз Краљевића Марка,па ће опет настати царство Душаново!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
Raso nismo srebrnicu priredili ustasama nego poturicama, i to nismo mi nego "bosanski Srbi"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 21:46:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.