Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 01:37:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oluja, 12 godina posle  (Pročitano 60208 puta)
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
ма можете ви славити шта хоћете, и требате да славите што сте зајебали Србе, али не можете причати о некаквој силној победи хрватске армије која је тријумфално умарширала у већ пусте Крајишке градове и села, то је апсурд... а то што сте државу како ви кажете "очистили" од Срба и требате да славите, и ја бих славио ако би успели као ви да побијемо, протерамо и уведемо у православље све што је несрпско у Србији (а има га доста) и да све националне мањине сведемо на збирно 3%! а да притом не добијемо ни дана санкција!  Smile (нисам ироничан, стварно мислим тако)!

Хрватска је политички победила Србе у Крајини и Милошевића који је водио неке приче за себе и у своје име, нас више од 50% је тада било против њега, али ви не знате шта је то диктатура, за њега јесте 90 гласало 60% Србије али већ после 4 године је тај број драстично опао! Хрватска никада није званично водила рат против Србије те не видим никакву "победу" и слављење некакве "победе" над Србијом, то је апсурд! Ви сте стрељали ВАШЕ становништво које је остало у Крајини и које је хтело да призна државу Хрватску (чим је остало ту) а ви сте их стрељали по усташком рецепту, то је ваша срамота и ваша робија, а наша је срамота што смо допустили 90 те да дође Слоба на власт!
« Poslednja izmena: 10. Avg 2007, 14:41:20 od bambyle »
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia E
Citat
mi slavimo pobjedu nad Slobom...I eto vidis sam priznajes da je Sloba najvise kriv,hvala ti na tome! To smo mi vec 95 shvatili i sa takvim ludjakom posla nismo htjeli imati... nazalost vi ste ga morali trpiti i ostavio vam je samo zalost a ne uspijeh...
Sloba je najvise kriv za stradanje Srpskog naroda jer je radio sve vama u korist zato ga ja krivim, nemoj da se nadas da saosecam sa pavelicevim potomcima!
'95 ste shvatili da... ma necu da se raspravljam vise nemam snage a ni zivaca sta god ja procao niko od vas nece promeniti misljenje! Genocida u Srebrenici nije bilo jer nije ni bilo 8000 streljanih ljudi sto ce se i pokazati u buducnosti dotle samo vi slavite etnicka ciscenja, klanja, spaljivanje pravoslavnih crkava i tako dalje u svom domu mozete d aradite sta hocete to je de facto!
Nemoj da mi dajes te linkove jer ja tebi mogu dati 10 koji govore suprotno i tako mozemo u nedogled...
Citat
I da sjecas se odlicno Mesicevih izjava, i sta to on nije bio u pravu kada kaze da Srbije je sada na pokretu da ucini isto sa njenim optuzenim...iako imate jos 5 ljudi koji bjeze od Haaga ne jednog kao mi sto smo imali nego 5 . Pa
Nisam ja rekao da on nije u pravu nego da ga pitaju jedno a on odgovara drugo, cim ne zna sta da kaze on napada Srbiju, Milosevica i ko zna jos kog Srbina!
Citat
ti se ipak ponosis sto djelomicno znas i turski
Znam Turski odlicno ja se ne stidim sto je moja zemlja bila 500 godina u ropstvu pod turcima kojeg se oslobodila! Ja bih se stideo da je moj narod ceo zivot bili sluge i Becki konjusari i da su se klanjali i smacinjali gace kad god bi neko jaci teo da ih pocepa!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson k800i i D820
Citat
mi slavimo pobjedu nad Slobom...I eto vidis sam priznajes da je Sloba najvise kriv,hvala ti na tome! To smo mi vec 95 shvatili i sa takvim ludjakom posla nismo htjeli imati... nazalost vi ste ga morali trpiti i ostavio vam je samo zalost a ne uspijeh...
Sloba je najvise kriv za stradanje Srpskog naroda jer je radio sve vama u korist zato ga ja krivim, nemoj da se nadas da saosecam sa pavelicevim potomcima!
'95 ste shvatili da... ma necu da se raspravljam vise nemam snage a ni zivaca sta god ja procao niko od vas nece promeniti misljenje! Genocida u Srebrenici nije bilo jer nije ni bilo 8000 streljanih ljudi sto ce se i pokazati u buducnosti dotle samo vi slavite etnicka ciscenja, klanja, spaljivanje pravoslavnih crkava i tako dalje u svom domu mozete d aradite sta hocete to je de facto!
Nemoj da mi dajes te linkove jer ja tebi mogu dati 10 koji govore suprotno i tako mozemo u nedogled...
Citat
I da sjecas se odlicno Mesicevih izjava, i sta to on nije bio u pravu kada kaze da Srbije je sada na pokretu da ucini isto sa njenim optuzenim...iako imate jos 5 ljudi koji bjeze od Haaga ne jednog kao mi sto smo imali nego 5 . Pa
Nisam ja rekao da on nije u pravu nego da ga pitaju jedno a on odgovara drugo, cim ne zna sta da kaze on napada Srbiju, Milosevica i ko zna jos kog Srbina!
Citat
ti se ipak ponosis sto djelomicno znas i turski
Znam Turski odlicno ja se ne stidim sto je moja zemlja bila 500 godina u ropstvu pod turcima kojeg se oslobodila! Ja bih se stideo da je moj narod ceo zivot bili sluge i Becki konjusari i da su se klanjali i smacinjali gace kad god bi neko jaci teo da ih pocepa!

Heheheheeeeee da da sigurno eto mi bili konjusari a vi pod turcima vladari i elita (500 godina!!!)! jok bre, meni draze biti pod civilizacijom konjusar nego pod turcima elita!! Ja sam tebi dao sve izvore od presude,znaci sud je rekao svoje daj ti meni ijedan izvor gdje medjunarodni sud ili tome slicno govori da se nije desilo,nemoj mi vaditi neke mutne povjesnicare/istoricare nego cisto sudski proces sto ide u knjige!! I molim te nemoj da gatas sta ce u buducnosti biti,to samo babe vole da cuju i penzioneri... pa naravno dominick kada necija glupost ide u nekome u korist onda je ona strana ljuta koja ima ludog vodju.... naprimjer Njemci su imali ludog vodju pa im je zemlja bila porusena do temelja, mi Hrvati smo imali ludog vodju Pavelica pa smo dobili ono sto smo zasluzili,ali rodio se i Tito koji je bio koliko toliko prava faca!...pogledaj novu grobnicu kod maribora 20.000 Ustasa pokopano...opa!

I to oko Mesica,vadis iz konteksta njegove rijeci druze,on je rekao da je HR zavrsila zadatak sa Haagom sto i jesmo, sada je na Srbiji red da to isto ucini! Ako je tome nesto lose onda stvarno neznam..

Opet ti kazem da ste bili pametniji pa da niste davali Slobi 95% glasova na izborima dva puta zaredom svi bi bili sretni,ali tako to ide u zivotu..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia E
Sto se tice vas konjusara i nas turaka hteo sam samo da kazem da je moj narod nepokoran i da se nikada nece pkoravati i ljubiti cizme evropskim konjusarima na to sam milsio ipak mi Srbi znamo za stvari koji se skuplje od glave i zivota, valjda smo zato uvek na tapetu!
Ne gatam o buducnosti samo sam rekao da ce buducnost pokazati kakva je Srebrenica bila medijska laz i manipulacija, u smilslu kao najvece prevare i obmane covecanstva jedno poglavlje ce biti Srebrenica!!!
Ta grobnica kod maribira je nezgodna stvar i treba to istraziti, pa i ako je 20000 ustasa streljano ja ne vidim da je neko pravio frku kada je streljano na stotine hiljada nacista i fasista sto mu valjda dodje isto u pitanju je WW2 a i da su streljani straljali su ih komunisti i crvenoarmejci kao sto su streljali i desetine hiljada Ravnogoraca po Srbiji pa nikom nista ni dan danas nikom ne pada da te grobnice trazi i otvara!
Citat
Opet ti kazem da ste bili pametniji pa da niste davali Slobi 95% glasova na izborima dva puta zaredom svi bi bili sretni,ali tako to ide u zivotu..
U to vreme bi on pobedio pa i da je glasalo samo 5% za njega, ne znam da li ti to mozes da razumes uopste!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
морам се самореплицирати!

Citat
ма можете ви славити шта хоћете, и требате да славите што сте зајебали Србе, али не можете причати о некаквој силној победи хрватске армије која је тријумфално умарширала у већ пусте Крајишке градове и села, то је апсурд... а то што сте државу како ви кажете "очистили" од Срба и требате да славите, и ја бих славио ако би успели као ви да побијемо, протерамо и уведемо у православље све што је несрпско у Србији (а има га доста) и да све националне мањине сведемо на збирно 3%! а да притом не добијемо ни дана санкција!  Smile (нисам ироничан, стварно мислим тако)!

Хрватска је политички победила Србе у Крајини и Милошевића који је водио неке приче за себе и у своје име, нас више од 50% је тада било против њега, али ви не знате шта је то диктатура, за њега јесте 1990 гласало 60% Србије али већ после 4 године је тај број драстично опао! Хрватска никада није званично водила рат против Србије те не видим никакву "победу" и слављење некакве "победе" над Србијом, то је апсурд! Ви сте стрељали ВАШЕ становништво које је остало у Крајини и које је хтело да призна државу Хрватску (чим је остало ту) а ви сте их стрељали по усташком рецепту, то је ваша срамота и ваша робија, а наша је срамота што смо допустили 90 те да дође Слоба на власт!
« Poslednja izmena: 10. Avg 2007, 15:39:59 od bambyle »
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

i would like to welcome the newest NoLimit Soldier

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2072
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG m4410
морам се самореплицирати!

Citat
ма можете ви славити шта хоћете, и требате да славите што сте зајебали Србе, али не можете причати о некаквој силној победи хрватске армије која је тријумфално умарширала у већ пусте Крајишке градове и села, то је апсурд... а то што сте државу како ви кажете "очистили" од Срба и требате да славите, и ја бих славио ако би успели као ви да побијемо, протерамо и уведемо у православље све што је несрпско у Србији (а има га доста) и да све националне мањине сведемо на збирно 3%! а да притом не добијемо ни дана санкција! Smile (нисам ироничан, стварно мислим тако)!

Хрватска је политички победила Србе у Крајини и Милошевића који је водио неке приче за себе и у своје име, нас више од 50% је тада било против њега, али ви не знате шта је то диктатура, за њега јесте 1990 гласало 60% Србије али већ после 4 године је тај број драстично опао! Хрватска никада није званично водила рат против Србије те не видим никакву "победу" и слављење некакве "победе" над Србијом, то је апсурд! Ви сте стрељали ВАШЕ становништво које је остало у Крајини и које је хтело да призна државу Хрватску (чим је остало ту) а ви сте их стрељали по усташком рецепту, то је ваша срамота и ваша робија, а наша је срамота што смо допустили 90 те да дође Слоба на власт!

evo i ja cu da te citiram
IP sačuvana
social share
.                   Welcome to my world nigga and its V.I.P
                      And the bitches and the bud for free
                                 In G-O-D we trust
             That's why ya'll suckers can't "Touch us, Touch us"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
E Bamby, Bamby...

Pa tvoji su postovi idealna potvrda one moje (u biti nije moja, nego općepoznata) teorije o Srbima i njihovim ratnim "podvizima"

1. prvo se kurče
2. zatim popuše
3. onda im je netko drugi kriv - politika, zavjera, izdaja, strana intervencija, strana neintervencija, Rusija, NATO, CENTO, SEATO, zapad, istok. Turci, Nijemci, ovi, oni... lista je beskrajna jer svi drugi mogu bit krivi osim njih samih...

Zaista interesantan fenomen kakav se ne može pronaći nigdje drugo nego kod Srba...

Da nije tužno, bilo bi smiješno  Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
1. ко се курчи? Србија се курчила? Грешиш сине, силно грешиш....! Да се Србија стварно курчила (а није) и да ви нисте имали помоћ запада (коју ја нисам спомињао) сада бисмо пили кафу у Српском Загребу! (ја се лично никад нисам и не залажем се за то, немој ме погрешно схватити)! Будимо реални, Срби у Крајини су га испљугали са свих страна па и од Караџића! Каква бре победа, какав бој ... пали!

2.само Срби у Крајини, не видим да сте дошли до Земуна  Smile, као што рекох Србија и Хрватска никада нису биле у рату, ви сте били у рату само против свог становништва који су били Срби! а то се зове грађански рат!

3.Криви смо сами себи ... Фрањо је само то мудро искористио- српску неслогу!
« Poslednja izmena: 10. Avg 2007, 15:55:29 od bambyle »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
1. ко се курчи? Србија се курчила? Грешиш сине, силно грешиш....! Да се Србија стварно курчила (а није) и да ви нисте имали помоћ запада (коју ја нисам спомињао) сада бисмо пили кафу у Српском Загребу! (ја се лично никад нисам и не залажем се за то, немој ме погрешно схватити)! Будимо реални, Срби у Крајини су га испљугали са свих страна па и од Караџића! Каква бре победа, какав бој ... пали!

A šta je ovo nego kurčenje?

Vi najjači, vi najluđi, vi najveći ratnici, vi nepobjedivi, vi ovo vi ono...

Da se posluižim tvojim riječima: ma pali...  Smile

IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
не ... ја само кажем да лупаш глупости када говориш тако нешто, нисмо најјачи на свету, далеко од тога, али смо (чак и овако ослабљени) од вас, муслимана на Балкану и Словенаца дакако ! то није курчење то је факат!

па само је у Параћину прошле године експлодирало муниције у магацину колико се испуцало за 2 године рата у СФРЈ на свим странама, а то  је била 1/7 магацина (само у Параћину) ... зато ти кажем да баљезгаш! што је Фрањо све урадио само да зајебе Слобу и Караџића да не уђу у сукобе ни по коју цену! Размисли мало .... 8 000 000 Срба са ове стране Дрине + 1 600 000 са оне стране дрине  једнако  ФРКА и ПАНИКА!
« Poslednja izmena: 10. Avg 2007, 16:04:44 od bambyle »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 01:37:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.38 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.