Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 19:01:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oluja, 12 godina posle  (Pročitano 60126 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 546
Zastava Pula, Istra, Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat: bambyle
1. ко се курчи? Србија се курчила? Грешиш сине, силно грешиш....! Да се Србија стварно курчила (а није) и да ви нисте имали помоћ запада (коју ја нисам спомињао) сада бисмо пили кафу у Српском Загребу! (ја се лично никад нисам и не залажем се за то, немој ме погрешно схватити)! Будимо реални

Andersen i braća Grim sa svojim bajkama su goli  ku..ac  za srpske mitove  i legende    Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
не ... ја само кажем да лупаш глупости када говориш тако нешто, нисмо најјачи на свету, далеко од тога, али смо (чак и овако ослабљени) од вас, муслимана на Балкану и Словенаца дакако ! то није курчење то је факат!

Fakat koji nema uporišta u apsolutno ničemu što se dogodilo u prošlosti...

Naravno - krivi su neki drugi, neke velike sile, male sile, kozmičke sile... Jel' tako?

па само је у Параћину прошле године експлодирало муниције у магацину колико се испуцало за 2 године рата у СФРЈ на свим странама, а то  је била 1/7 магацина (само у Параћину) ... зато ти кажем да баљезгаш! што је Фрањо све урадио само да зајебе Слобу и Караџића да не уђу у сукобе ни по коју цену! Размисли мало .... 8 000 000 Срба са ове стране Дрине + 1 600 000 са оне стране дрине  једнако  ФРКА и ПАНИКА!

Ma to je to... najbolji ste, imate najviše oružja, najjači ste, nitko u okolini vam nije ni do koljena...

ma najjači ste u vasioni!!!

I to je fakat   Smile Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
факат ...

као што рекох, можемо овако у недоглед ...

ми смо најјачи, ви само што нисте окупирали цео СССР у 2 св, рату ... освајате напуштене градове ... Хрватска до Земуна ...
а имате и будала који вас толико јаке подржавају широм бивше СФРЈ!  Smile

ма најјачи сте..:!!!   Smile

п.с. него сад озбиљно, знаш ли ти да нам Европа неће трпети било каква препуцавања сутра када будемо сви у ЕУ! јебаће нас у дупе због сваког гафа и национализма!
« Poslednja izmena: 10. Avg 2007, 16:13:45 od bambyle »
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
Ali ja nigdje nisam pravdao hrvatske neuspjehe - koji je bilo, naravno... ja to ne poričem.

Ja nigdje nisam napisao da je nama nešto "oteto", "prodano"... da smo mi "izdani" ili "prevareni"...

Ja nigdje nisam napisao da smo mi mogli pit kafu u "hrvatskom Zemunu"

Ja ne kukam i ne plačem o "izdaji "krajine"" i o sličnim bedastoćama...

Takve gluposti čujem samo od Srba.

P.S. ne vjerujem... u EU je bitno da sve radiš fino i kulturno... ako se budemo nacionalistički prepucavali na fin, kulturan, uljuđen europski način, EU nam neće ni riječ kazat...
« Poslednja izmena: 10. Avg 2007, 16:18:40 od st_faca »
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
ја сам то само теоретски рекао а ти се ухвати тога као пијан плота!
ја само рекао да Србија и Хрватска нису водиле рат 1992-1995 и ја сам рекао да нисте победили Србију већ Србе у Крајини, јер да сте победили Србију сад бисмо пили кафу у Хрватском Земуну ... кужиш?

нећу да ме прљава антисрпска ХДЗ кампања ставља у исти кош са Слобом и Мартићем са којима нисам имао никакве везе, против тог истог Слобе сам се борио и гутао сузавце а моји добијали батине у Београду ... као што рекох - не знате ви шта је диктатура! Брига мене за РСК као тебе за КиМ, мени је жао оних цивила који су остали тамо а које је ХВ стрељала као пашчиће!ни криве ни дужне! За Р.Срспку је већ друга прича али то није ова тема ...
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
ја сам то само теоретски рекао а ти се ухвати тога као пијан плота!
ја само рекао да Србија и Хрватска нису водиле рат 1992-1995 и ја сам рекао да нисте победили Србију већ Србе у Крајини, јер да сте победили Србију сад бисмо пили кафу у Хрватском Земуну ... кужиш?

Kužim. Nisam te razumio odmah... Sorry!  Smile

нећу да ме прљава антисрпска ХДЗ кампања ставља у исти кош са Слобом и Мартићем са којима нисам имао никакве везе, против тог истог Слобе сам се борио и гутао сузавце а моји добијали батине у Београду ... као што рекох - не знате ви шта је диктатура! Брига мене за РСК као тебе за КиМ, мени је жао оних цивила који су остали тамо а које је ХВ стрељала као пашчиће!ни криве ни дужне! За Р.Срспку је већ друга прича али то није ова тема ...

OK. Ajde da se barem djelomice složimo...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Citat
Kužim. Nisam te razumio odmah... Sorry!  Smile
напокон! ок ...  Smile

Citat
OK. Ajde da se barem djelomice složimo...
ајде ... али џаба , сад ће да се јави неки острашћени који ће све погрешно схватити и све опет  Smile
« Poslednja izmena: 10. Avg 2007, 16:31:11 od bambyle »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
a jebi ga...

Znaš kako se kaže (mislim da sam to vidio u potpisu jednog forumaša ovdje na Bureku) - "što je glava praznija, ona je bezobraznija"
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia E50
Sta sve napisaste za dva dana ljudi,svaka vam cast...dogurali i do probave,i smirgle...al,ajde,Bamby i Faca drze neki nivo i to je za pohvalu.

@weedsmoker

Imas javnu opomenu zbog recnika kojim si se sluzio... Smile
Ako samo pokusas dalje sa takvim ponasanjem,neces jos dugo na forumu... Smile
Pamet u glavu,SerbianFighter te lepo opomenuo,ti nastavio po svom,nemoj da ti posle neko drugi bude kriv.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson k800i i D820
Tako je ljudi...evo kao Niko sto je rekao pa dajte da se neprepucavamo i nepricamo uvrede nego pokazivamo nase stajaliste jednom drugome,da pricamo o tematici o temi... eto Bambyle i Faca to cine, i jos neki drugi forumasi...i to svaka cast...nemoj te uzeti odma ako se javi neki Hrvat ovdje da zelimo da se ismijavamo ili slicno tome,ja to barem nezelim,hocu da pricamo otvoreno...eto ja zastupam taj stav da je Oluja nama vratila dio nase teritorije, Srbi ce reci da je to vase i ok, samo nemoj da odma pucamo glupostima jedni na druge...eto ajde da uzmemo strane izlagace i sto su oni pricali,da uzmemo sve strane ovoga svijeta i nemoj da pricamo o izdajama,zavjerom i tim stvarima...

Svi ce te se vi sloziti samnom ja mislim da Srpska vlast nije krajem 95 postupila kako je trebala,da je ostavila Hrvatske Srbe na cijedilu i da je se povukla kao munja iz Hrvatske i ostavila civile na cijedilu....ja mislim da je najveca greska Srba u Hrvatskoj sto nisu prihvatili kada im je Svijet davao Z4 Plan kada su rusi savjetovali Slobu da prihvati taj plan ili u drugome slucaju nikako nece biti povoljno za Srbe u hrvatskoj,i eto ludi Martic nije htio takvo sto da prizna iako je 18 puta upozoren od Francuske i Njemacke da ce usljediti Oluja... evo sada toliko godina poslje ratova na Ex Yu prostoru neki Srbi u eksilu zahtjevaju taj plan koji im daje siroku autonomiju....

Sigurno je isto da Hrvati nisu zeljeli Z4 plan i da je to za nas nesto najgore bilo jer je to znacilo isto ono sto bi za vas znacila jedna siroka i jaka autonomija Albancima na Kosmetu....ali morali smo da cutimo i da prihvatimo sve ono sto nam pruza svijet,Franjo nije imao toliko zraka da moze da se prkoci Svijetu...zato bi Hrvati sa sigurnoscu i prihvatili Autonomiju Srbima u HR....

Eto a ja idem sada da pajkim,bilo mi ljepo danas chatovati sa jednom damom pa idem da spavam...  Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 19:01:35
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.