Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 19:18:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oluja, 12 godina posle  (Pročitano 60129 puta)
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Stradanje civila treba osuditi i nadam se ja,kao i ti da ce biti osudjena Smile Smile
Meni je sama vojna operacija uspjeh i od tad mi je drzava slobodna  Smile
« Poslednja izmena: 07. Avg 2007, 18:51:50 od dado81 »
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Citat
Meni je sama vojna operacija uspjeh i od tad mi je drzava slobodna
као војна операција и није била нека јер је било чисто иживљавање над српском имовином и цивилима (и то оним цивилима који су хтели да остану у ХР), сукоба малтене није ни било јер је ЈНА увелико била у повлачењу и није пружала никакав отпор , осим што је бранила цивиле који су бежали под налетом новоусташког ножа ... Држава ти је тада постала слободна од Срба који су били конститутиван народ у Хрватској ... свака част ... браво ... када бисмо ми могли тако "почистити" КиМ и мирно га реинтегрисати  у Србију ...

Вас је као и нас била окупирала СФРЈ коју су тада на жалост водили неки људи који су се декларисали као Срби а били су Југословени (будале) ... Србија је добила своју слободу прошле године, након раздруживања са ЦГ ...
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Iz tog razloga sto je sve bilo kako je bilo,ja sam apsolutno "protiv" odvajanja Kosova od Srbije  Smile Smile
JNA nije bila u povlacenju prije oluje nego se krenula povlacit-bjezat kad je ista pocela  Smile Smile
Civila mi je iskreno zao ali nisu trebali slusat Martica i Milosevica i dizat pusku na drzavu  kojoj su kako kazes pripadali  Smile
Ja sam takodje bio civil 91-95 u Karlovcu pa se JNA nije obazirala na to  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 07. Avg 2007, 19:06:37 od dado81 »
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Citat
Iz tog razloga sto je sve bilo kako je bilo,ja sam apsolutno "protiv" odvajanja Kosova od Srbije
у нечему с ебар делимично слажемо!
Citat
JNA nije bila u povlacenju prije oluje nego se krenula povlacit-bjezat kad je ista pocela 
ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ајде ако ти тако кажеш, нек ти буде, и ми смо победили Турке 1389 ... ма дај ...
Citat
Civila mi je iskreno zao ali nisu trebali slusat Martica i Milosevica i dizat pusku na drzavu  kojoj su kako kazes pripadali
па они који су остали сигурно нису дизали пушку на државу ... чим су одлучили да остану а ЈНА се повлачи ... стрељали сте своју историју
Citat
Ja sam takodje bio civil 91-95 u Karlovcu pa se JNA nije obazirala na to
јеби га ... шта да ти кажем, онда би ти најбоље требао разумети те јадне људе!
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5054
Zastava http://forum.burek.co.yu/Themes/default/images/flags/cs.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bravo za njega Smile....Tako taj dogadjaj/e tumaci 99,9% Hrvata i 99% ostalog svijeta Smile
Verovatno i ti deliš većinsko, eto sada i "naučno" verifikovano, mišljenje u Hrvatskoj !!!

A, šta je bilo sa onim Srbima koji nisu otišli "svojom voljom" !?!

Zverski su mučeni, ubijani, imovina im paljena i kradena ...

A, za to niko nije odgovarao, niti je to okarakterisano kao ratni zločin !!!

Uostalom, šta se sada dogadja retkim povratnicima !!!

Oni se zaista sada vraćaju "svojom voljom", verujući obećanjima hrvatskih zvaničnika !!! A kada se vrate - biju ih, kolju, prete ... i nikom ništa !!!

Sramota !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Citat
Iz tog razloga sto je sve bilo kako je bilo,ja sam apsolutno "protiv" odvajanja Kosova od Srbije
у нечему с ебар делимично слажемо!
Citat
JNA nije bila u povlacenju prije oluje nego se krenula povlacit-bjezat kad je ista pocela
ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ајде ако ти тако кажеш, нек ти буде, и ми смо победили Турке 1389 ... ма дај ...
Citat
Civila mi je iskreno zao ali nisu trebali slusat Martica i Milosevica i dizat pusku na drzavu kojoj su kako kazes pripadali
па они који су остали сигурно нису дизали пушку на државу ... чим су одлучили да остану а ЈНА се повлачи ... стрељали сте своју историју
Citat
Ja sam takodje bio civil 91-95 u Karlovcu pa se JNA nije obazirala na to
јеби га ... шта да ти кажем, онда би ти најбоље требао разумети те јадне људе!

Ne volim se igrati sa brojkama jer vecinom ne budu tocne,no mislim da su civili u glavnom poginuli od neprestanaog granatiranja krajine tih dana,a ne od streljanja kako ti kazes  Smile Smile....Necu pobiti da se to pojedinacno desavalo jer nisam bio tamo,zao mi je sto su se nasli pijani "junaci"-stoka koji su isli cistit teren i tim isprljali cijelu operaciju. Nadam se  da su svi zatvoreni a ako nisu stici ce ih Bozja kazna  Smile

Bravo za njega Smile....Tako taj dogadjaj/e tumaci 99,9% Hrvata i 99% ostalog svijeta Smile
Verovatno i ti deliš većinsko, eto sada i "naučno" verifikovano, mišljenje u Hrvatskoj !!!

A, šta je bilo sa onim Srbima koji nisu otišli "svojom voljom" !?!

Zverski su mučeni, ubijani, imovina im paljena i kradena ...

A, za to niko nije odgovarao, niti je to okarakterisano kao ratni zločin !!!

Uostalom, šta se sada dogadja retkim povratnicima !!!

Oni se zaista sada vraćaju "svojom voljom", verujući obećanjima hrvatskih zvaničnika !!! A kada se vrate - biju ih, kolju, prete ... i nikom ništa !!!

Sramota !!!

Bre,brijes.......Nitko nije zaklan i mucen  Smile Smile
A za ove sad LAZES jer se danas nitko ne muci niti kolje a svako vrijedjanje i prijetnja na nacionalnoj osnovi se sankcionira i kaznjava u koliko bude prijavljeno policiji  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 07. Avg 2007, 19:25:30 od dado81 »
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
Ma odakle vi izvlačite ove informacije...

Recimo, ti "Breee!!!", ti mrtav-'ladan izvališ da se danas u Hrvatskoj kolju Srbi povratnici... Otkud ti to? Tko ti je to rekao? Gdje si to čuo?

Mislim, malo preuveličavanja postoji u svakoj diskusiji, ali svaki jebeni put kad krene priča o Srbima u Hrvatskoj, bilo gdje i bilo kad, najčešće ponavljana riječ je "kolju, klanje, zaklali, poklali"...

Smile Smile

Dajte, ljudi, urazumite se, što je vama?
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5054
Zastava http://forum.burek.co.yu/Themes/default/images/flags/cs.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da, razumem te poptuno ...

Ali, da se vratimo pitanju kako problem prevazići !?!

U uslovima kada se progon stotina hiljada Srba slavi kao nacionalni praznik, sve jedno pod kojim izgovorom i nazivom, zar zaista misliš da je to dobro i da podstiče Srbe iz Hrvatske da se vbrate u svoju državu !?!

Nadam se da još uvek imaju pravo da je smatraju svojom, makar zbog emotivnih veza za radnim krajem i imovinom !?!

Kako obezbediti da Hrvatska ponovo bude i njihova država ?!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
zar zaista misliš da je to dobro i da podstiče Srbe iz Hrvatske da se vbrate u svoju državu !?!

Nadam se da još uvek imaju pravo da je smatraju svojom, makar zbog emotivnih veza za radnim krajem i imovinom !?!

Kako obezbediti da Hrvatska ponovo bude i njihova država ?!?

Mnogi se ne vraćaju i zbog takvih idiotskih laži, kakve ti pričaš i tebi slični !
... propaganda čuda čini
Idealno nije, problema ima - ali svakim danom sve manje.  Ide na bolje - to čak vidim i na vašim TV
Ko želi da mu Hrvatska ponovo bude država ... neka poštuje njene zakone i zaboravi da može raditi sranja kao '91   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Koliko je meni poznato većina onih koji se ne vraćaju je ostala bez svojih stanarskih prava, imovina im je uništena, penzije se ne isplaćuju i veoma je teško ostvariti pravo na staž i penziju. Ali važno je da majmunoliki ima šta da kaže, prećutkujući pri tome da je lično on prekinuo pregovore o razdruživanju Jugoslavije i izazvao celu katastrofu.

Još me više nervira kad čujem Sanadera kako su mu i za požare u Dalmaciji krivi Srbi iz Hercegovine, a ne to što je svu policiju odvukao u Knin da ga čuva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 19:18:45
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.