Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Оли Рен : ''У Е.У. тек када признате Космет''  (Pročitano 8835 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Alcatel 
@3dogy  Priča ti je lepa, ali slabo realna. Činimi se da ni radikali ni demokrate ne vode realnu politiku. Jedni su veoma tvrdi , a drugi suviše popustljivi. Na žalaost nema ljudi koji žive u realnom vremenu. Ulaskom u Eu neće se rešiti problem Kosova, ali neće se rešiti ni neulaskom u Eu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Gambino kao i uvek falsifikuje izjave i prilagođava ih svojim političkim viđenjima.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Mislim,ljudi budimo realni!
I vi radikali i vi sps-ovci i vi dss-ovci znate da mi ako pokrenemo rat zbog Kosova da nema sanse da posle toga kao drzava postojimo!Niko od vas ne zeli ponovo bombardovanje,ponovo sankcije,ali bojim se da vasa politika moze da izazove rat!!Jel vi toliko zelite rat? Pa idite u Irak onda!Ocigledno da je ljudima koji zele rat potreban

Ja nisam ni jedno, ni drugo, ni trece...niti zelim rat, ali da je politika tih stranaka jednakost ratu, je glupost koju su rezisirale demokrate.
Nego da ne ulazim u dubioze...i Canak je u vanrednoj sednici skupstine pozvao na rat i ispunjenje ustavne obaveze zar ne?

Citat
Ajmo sad realno...Jel smo KIna pa da imamo milijardu i 300 miliona stanovnika pa da motikama i vilama krenemo na Siptare i Ameriku da ih pobedimo?Jel smo Rusija pa da imamo nuklearke?Nismo brate...Mi vojno ne mozemo da se obracunamo ni sa Bugarskom...pa sta cemo onda?

Nista uvalimo dupe u svoje fotelje gledamo neku tekmu i pijuckamo pivo jer od nekakvnog novog rata nema nista!

Citat
Politika LDP-a i evropskog bloka(Ds,G 17+ ,LSV,SPo...) je:
Udjemo u Eu,ojacamo...Evropa poove Kosovo da udje u Eu,KOsovo udje...I sta onda? Pa granice izmedju Kosova i Srbije se brisu!!! Znaci,nas narod sme slobodno da zivi dole,jer Eu nikada ne bi dozvolila sirenje terorizma na njenoj teritoriji...Znam sta ce radikali sad da kazu ,,KAko nece da dozvoli kad Evropa mrzi Srbiju'' -mislim,gomila gluposti...NEmacka,Francuska i Engleska ratovale ceo milenijum,a gledaj sada...Sta uradila Irska,rekli su ,,ok,Evropska unija,ali ne priznajemo Severnu Irsku''
I sta bilo,nista...Lepo zive,puni para i boli ih briga...

Prvo kada cemo uci u EU, i dal cemo uopste uci u EU.
Mislim da ce prvo da pozove Kosovo da udje u EU a tek onda Srbiju, a i to ce ubrzo da se desi pa posle sumiraj neke stvari ako mozes da steknes neki zakljucak iz toga ako ne sta da ti radim.
He he zanimljivo...sta mislis koliko ima aktivnih terorista na KiM?
Mislis da ce ijedan Albanac dozvoliti da kupujes u istoj prodavnici gde i on...hm poznavajuci iste te Albance znam da je to nemoguce pa bili zajedno i na Marsu...
Ne dozvoljavaju sirenje terorizma ali ni ne preduzimaju nesto protiv njega...zar IRA i ETA ne postoje??? Mani me te patetike.
Ovaj rat milenijumima ne bih da komentarisem jer ocigledno nisi svestan koliku si glupost izvalio...

`````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

A da rascistimo, svako ko misli da ce KiM biti nase grdno se vara, toga su svesne i ptice na grani.
Postavlja se pitanje ko ce biti taj koji ce priznati nezavisno Kosovo, i dal ce smeti to uraditi. Zasto?
Zato jer velika vecina Srba KiM dozivljava kao deo tela...
Niko ne osporava da bi nam kvalitet zivota bio bolji u EU ali pitanje je kada bi mi mogli uci u EU...
Mislim da su i gradjani za ulazak u EU, ali jednostavno mi EU nismo trenutno u planu.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Qtek 小米
Ма чак да и врбујете Тому заједно са Путином и да они почну да се залажу за улазак у Е.У. и нато, ја нећу пристати.

Будите срећни и са оваквим Радикалима, да се ја питам ковао бих осветничке терористичке планове уз распиривање анти-европског расположења код народа.
Ми Срби имамо право на то.
Како би се свако од вас осећао када би га неко на улици опљачкао и пребио, а да уместо помоћи надлежних органа добијете одговор да морате да се извините лопову и силеџији и да још наставите са плаћањем рекета.
Па узећете правду у своје руке.
Понашате се као жена која жели да се врати свом мужу пијанцу, без обзира што је редовно добијала батине.

А ја све што могу да урадим је да гласам против вас и ваших.
« Poslednja izmena: 23. Apr 2008, 23:05:01 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Alcatel 
Gambino , koliko se sežam tuklo se i za vreme radikala i SPS-a. Ne vidim razliku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 6300
A da li iko zna koliko je Srbija blizu EU? Mi bi smo mogli sad da priznamo Kosovo kao državu, ali opet bi nam trebalo još 4 godine da postanemo članice EU, jer tu u pitanju nije samo politika u državi već još mnogo toga... Zato bolje mi prvo da dostignemo nivo država EU pa onda da vidimo šta možemo da uradimo na političkom pogledu. Uporedite Srbiju sada i Češku godinu dana pre nego što je primlejna u EU.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
Понашате се као жена која жели да се врати свом мужу пијанцу, без обзира што је редовно добијала батине.

Ti imaš nešto protiv žena, ahhha ! Jel te mama previše tukla dok si bio mali ?
Ili imaš neke frojdovske komplekse ?

Probaj da upoznaš neku devojku, videćeš fine su one ... a ne kao tvoja mama

Citat
Zato bolje mi prvo da dostignemo nivo država EU pa onda da vidimo šta možemo da uradimo na političkom pogledu. Uporedite Srbiju sada i Češku godinu dana pre nego što je primlejna u EU.

Neće moći bez pomoći zemalja EU. U Češkoj je daleko bolje nego u Srbiji.
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ма чак да и врбујете Тому заједно са Путином и да они почну да се залажу за улазак у Е.У. и нато, ја нећу пристати.

Sto je vrlo bitno Smile

да се ја питам ковао бих осветничке терористичке планове уз распиривање анти-европског расположења код народа.
Како би се свако од вас осећао када би га неко на улици опљачкао и пребио, а да уместо помоћи надлежних органа добијете одговор да морате да се извините лопову и силеџији и да још наставите са плаћањем рекета.

Iz ovog posta se najbolje vidi mrznja prema sopstvenom narodu.

Otkud ta potreba da se problem teritorije poistovecuje sa problemom zena, dece tj da se svodi na nivo jedne osobe?  Smile

Sto se ostalog dela tice, posebnu paznju mi privlaci ovaj deo "o terorizmu" Smile ... zaboravio si da kazes "U INAT" Smile... Gambi, see a shrink  Smile
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 6300
Citat

Ti imaš nešto protiv žena, ahhha ! Jel te mama previše tukla dok si bio mali ?
Ili imaš neke frojdovske komplekse ?

Probaj da upoznaš neku devojku, videćeš fine su one ... a ne kao tvoja mama

Citat
Zato bolje mi prvo da dostignemo nivo država EU pa onda da vidimo šta možemo da uradimo na političkom pogledu. Uporedite Srbiju sada i Češku godinu dana pre nego što je primlejna u EU.

Neće moći bez pomoći zemalja EU. U Češkoj je daleko bolje nego u Srbiji.

A ko kaže da ako ne priznamo Kosovo države EU neće pomagati Srbiju? Naravno pod uslovom da se diplomatija vrati u normalu. Pitanej je bilo kako je bilo u Češkoj godinu dve pred prijem u EU.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 249
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14

Будите срећни и са оваквим Радикалима, да се ја питам ковао бих осветничке терористичке планове уз распиривање анти-европског расположења код народа.

I sta bi time postigao  Smile ?

Narod bi osecao mrznju prema Evropi .... i onda .... ?

Ti ces i dalje ovde bedno ziveti , trazice ti bele vaske pre vize za bilo koju zemlju u Evropi , a Kosovo sigurno necesh vratiti , jer da bi ga vratio morash prvo da pobedis NATO :-) i to u ratu :-)
IP sačuvana
social share
Nisu krivci depresivci , lude i psihopate
sto su rusili pa sada nama nude lopate .

Krivi smo mi !

Nisu krivi sedativi sto ih nisu sputali ,
sorry , matori , krivi smo mi koji smo cutali !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: pruska
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.