Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Alcatel
@3dogy Priča ti je lepa, ali slabo realna. Činimi se da ni radikali ni demokrate ne vode realnu politiku. Jedni su veoma tvrdi , a drugi suviše popustljivi. Na žalaost nema ljudi koji žive u realnom vremenu. Ulaskom u Eu neće se rešiti problem Kosova, ali neće se rešiti ni neulaskom u Eu.
Mislim,ljudi budimo realni! I vi radikali i vi sps-ovci i vi dss-ovci znate da mi ako pokrenemo rat zbog Kosova da nema sanse da posle toga kao drzava postojimo!Niko od vas ne zeli ponovo bombardovanje,ponovo sankcije,ali bojim se da vasa politika moze da izazove rat!!Jel vi toliko zelite rat? Pa idite u Irak onda!Ocigledno da je ljudima koji zele rat potreban
Ja nisam ni jedno, ni drugo, ni trece...niti zelim rat, ali da je politika tih stranaka jednakost ratu, je glupost koju su rezisirale demokrate. Nego da ne ulazim u dubioze...i Canak je u vanrednoj sednici skupstine pozvao na rat i ispunjenje ustavne obaveze zar ne?
Citat
Ajmo sad realno...Jel smo KIna pa da imamo milijardu i 300 miliona stanovnika pa da motikama i vilama krenemo na Siptare i Ameriku da ih pobedimo?Jel smo Rusija pa da imamo nuklearke?Nismo brate...Mi vojno ne mozemo da se obracunamo ni sa Bugarskom...pa sta cemo onda?
Nista uvalimo dupe u svoje fotelje gledamo neku tekmu i pijuckamo pivo jer od nekakvnog novog rata nema nista!
Citat
Politika LDP-a i evropskog bloka(Ds,G 17+ ,LSV,SPo...) je: Udjemo u Eu,ojacamo...Evropa poove Kosovo da udje u Eu,KOsovo udje...I sta onda? Pa granice izmedju Kosova i Srbije se brisu!!! Znaci,nas narod sme slobodno da zivi dole,jer Eu nikada ne bi dozvolila sirenje terorizma na njenoj teritoriji...Znam sta ce radikali sad da kazu ,,KAko nece da dozvoli kad Evropa mrzi Srbiju'' -mislim,gomila gluposti...NEmacka,Francuska i Engleska ratovale ceo milenijum,a gledaj sada...Sta uradila Irska,rekli su ,,ok,Evropska unija,ali ne priznajemo Severnu Irsku'' I sta bilo,nista...Lepo zive,puni para i boli ih briga...
Prvo kada cemo uci u EU, i dal cemo uopste uci u EU. Mislim da ce prvo da pozove Kosovo da udje u EU a tek onda Srbiju, a i to ce ubrzo da se desi pa posle sumiraj neke stvari ako mozes da steknes neki zakljucak iz toga ako ne sta da ti radim. He he zanimljivo...sta mislis koliko ima aktivnih terorista na KiM? Mislis da ce ijedan Albanac dozvoliti da kupujes u istoj prodavnici gde i on...hm poznavajuci iste te Albance znam da je to nemoguce pa bili zajedno i na Marsu... Ne dozvoljavaju sirenje terorizma ali ni ne preduzimaju nesto protiv njega...zar IRA i ETA ne postoje??? Mani me te patetike. Ovaj rat milenijumima ne bih da komentarisem jer ocigledno nisi svestan koliku si glupost izvalio...
A da rascistimo, svako ko misli da ce KiM biti nase grdno se vara, toga su svesne i ptice na grani. Postavlja se pitanje ko ce biti taj koji ce priznati nezavisno Kosovo, i dal ce smeti to uraditi. Zasto? Zato jer velika vecina Srba KiM dozivljava kao deo tela... Niko ne osporava da bi nam kvalitet zivota bio bolji u EU ali pitanje je kada bi mi mogli uci u EU... Mislim da su i gradjani za ulazak u EU, ali jednostavno mi EU nismo trenutno u planu.
Ма чак да и врбујете Тому заједно са Путином и да они почну да се залажу за улазак у Е.У. и нато, ја нећу пристати.
Будите срећни и са оваквим Радикалима, да се ја питам ковао бих осветничке терористичке планове уз распиривање анти-европског расположења код народа. Ми Срби имамо право на то. Како би се свако од вас осећао када би га неко на улици опљачкао и пребио, а да уместо помоћи надлежних органа добијете одговор да морате да се извините лопову и силеџији и да још наставите са плаћањем рекета. Па узећете правду у своје руке. Понашате се као жена која жели да се врати свом мужу пијанцу, без обзира што је редовно добијала батине.
А ја све што могу да урадим је да гласам против вас и ваших.
« Poslednja izmena: 23. Apr 2008, 23:05:01 od Гамбино »
A da li iko zna koliko je Srbija blizu EU? Mi bi smo mogli sad da priznamo Kosovo kao državu, ali opet bi nam trebalo još 4 godine da postanemo članice EU, jer tu u pitanju nije samo politika u državi već još mnogo toga... Zato bolje mi prvo da dostignemo nivo država EU pa onda da vidimo šta možemo da uradimo na političkom pogledu. Uporedite Srbiju sada i Češku godinu dana pre nego što je primlejna u EU.
Па узећете правду у своје руке. Понашате се као жена која жели да се врати свом мужу пијанцу, без обзира што је редовно добијала батине.
Ti imaš nešto protiv žena, ahhha ! Jel te mama previše tukla dok si bio mali ? Ili imaš neke frojdovske komplekse ?
Probaj da upoznaš neku devojku, videćeš fine su one ... a ne kao tvoja mama
Citat
Zato bolje mi prvo da dostignemo nivo država EU pa onda da vidimo šta možemo da uradimo na političkom pogledu. Uporedite Srbiju sada i Češku godinu dana pre nego što je primlejna u EU.
Neće moći bez pomoći zemalja EU. U Češkoj je daleko bolje nego u Srbiji.
да се ја питам ковао бих осветничке терористичке планове уз распиривање анти-европског расположења код народа. Ми Срби имамо право на то. Како би се свако од вас осећао када би га неко на улици опљачкао и пребио, а да уместо помоћи надлежних органа добијете одговор да морате да се извините лопову и силеџији и да још наставите са плаћањем рекета. Па узећете правду у своје руке. Понашате се као жена која жели да се врати свом мужу пијанцу, без обзира што је редовно добијала батине.
Iz ovog posta se najbolje vidi mrznja prema sopstvenom narodu.
Otkud ta potreba da se problem teritorije poistovecuje sa problemom zena, dece tj da se svodi na nivo jedne osobe?
Sto se ostalog dela tice, posebnu paznju mi privlaci ovaj deo "o terorizmu" ... zaboravio si da kazes "U INAT" ... Gambi, see a shrink
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“ nidzo, svaka cast Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Па узећете правду у своје руке. Понашате се као жена која жели да се врати свом мужу пијанцу, без обзира што је редовно добијала батине.
Ti imaš nešto protiv žena, ahhha ! Jel te mama previše tukla dok si bio mali ? Ili imaš neke frojdovske komplekse ?
Probaj da upoznaš neku devojku, videćeš fine su one ... a ne kao tvoja mama
Citat
Zato bolje mi prvo da dostignemo nivo država EU pa onda da vidimo šta možemo da uradimo na političkom pogledu. Uporedite Srbiju sada i Češku godinu dana pre nego što je primlejna u EU.
Neće moći bez pomoći zemalja EU. U Češkoj je daleko bolje nego u Srbiji.
A ko kaže da ako ne priznamo Kosovo države EU neće pomagati Srbiju? Naravno pod uslovom da se diplomatija vrati u normalu. Pitanej je bilo kako je bilo u Češkoj godinu dve pred prijem u EU.
Ма чак да и врбујете Тому заједно са Путином и да они почну да се залажу за улазак у Е.У. и нато, ја нећу пристати.
Будите срећни и са оваквим Радикалима, да се ја питам ковао бих осветничке терористичке планове уз распиривање анти-европског расположења код народа. Ми Срби имамо право на то. Како би се свако од вас осећао када би га неко на улици опљачкао и пребио, а да уместо помоћи надлежних органа добијете одговор да морате да се извините лопову и силеџији и да још наставите са плаћањем рекета. Па узећете правду у своје руке. Понашате се као жена која жели да се врати свом мужу пијанцу, без обзира што је редовно добијала батине.
I sta bi time postigao ?
Narod bi osecao mrznju prema Evropi .... i onda .... ?
Ti ces i dalje ovde bedno ziveti , trazice ti bele vaske pre vize za bilo koju zemlju u Evropi , a Kosovo sigurno necesh vratiti , jer da bi ga vratio morash prvo da pobedis NATO :-) i to u ratu :-)