Dal ce demokrate posto im je primarni cilj EU priznati Kosmet zarad ulaska u EU iako im je stav da se sacuva integritet zemlje?
Da ali ne direktno. Verovatno zato da bi sačuvali ono što je od Srbije ostalo.
Vremenom sigurno. Jer znaju da bi Kosovo u Srbiji značilo da će 2 miliona albanaca vrlo brzo postati 3 miliona.
100% da nam predsednik Srbije za 40-50 god, kada srbi u Srbiji postanu manjina (vidi: satatistike o mortalitetu/natalitetu i odnos Kosovo/Srbija) ne bi bio Albanac sa Kosova.
1389=1914=1941=1999=11.мај 2008 ako se ovo ispuni nebitno je ko će vladati Srbijom , jer iste neće biti
Па ајмо да одмах оцепимо и Бујановац и Медвеђу, да нам одатле за 50 или 60 година не дође шиптарски председник. А ако уђемо у Е.У. и прихватимо њихов животни стил, наталитет ће се додатно смањити, јер зашто би еманциповане жене, жељне ''живота'', постале машине за рађање.
Да ли је Е.У. толико моћна да промени српски менталитет ? 1389=1914=1941=1999=11.мај 2008 Тешко чак и уз помоћ српских издајника који се удружују се сепаратистима и србофобима.
Ми смо Срби нисмо неки бугараши или хрвати који су улизују страним силама и окрећу како ветар дува.
Da, ti si posbna sorta. Dete andjela Ne lupetaj. Kome se ti okreces? Drzis sliku bivseg predsednika Rusije i to je strana sila ... kako da ne drzis sliku predsednika Srbije? Ti si samo konfuzan momak, koji nema tri blage o zivotu, ali si neverovatno zadrt i tvrdoglav, nedokazan ...
Увек смо могли да идемо линијом мањег отпора, али нисмо, нећемо ни сада када је у питању тоталитарна супер-држава Е.У. п.с. нато-интеграције су сахрањене у Србији, то су признали и жути.
NATO integracije nisu sahranjene, vec su samo utihnule. Do duse, nikad nisu ni postojale, doci ce vreme i za to.
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“ nidzo, svaka cast Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
@cg_ac pogledaj statistike o mortalitetu/natalitetu i odnos Kosovo/Srbija i sve će ti biti jasno...
A ta ideja da ćeš one koje su došli iz Albanije vratiti, kako da ne. Oni imaju na Kosovu po dvoje dece koja su rođena na toj teritoriji.
Jbt statistici ne verujem...posto sam pohadjao ekonomiju verovao sam mojoj profesorici da je statistika kurva. Jesam li ja negde spomenuo ideju da vratimo bilo koga, bilo gde, bilo kada... Nauci da citas postove i nemoj u svojim frustracijama mi prisivati raznorazne gluposti. Lepo sam rekao, posto verujes statistici...pronadji podatke koliki je bio odnos Srbi/Albanci pre 99' godine i posle 99'. Ja znam koji je bio odnos i bey statistike, i lepo sam rekao ta brojka je dogurala do 2 miliona zahvaljujici sljamu koji je pobegao na Kosovo iz Albanije.
Inace little ukoliko ovako nastavis mislim da ces opet zavrsiti u aleji velikana!
А ако уђемо у Е.У. и прихватимо њихов животни стил, наталитет ће се додатно смањити, јер зашто би еманциповане жене, жељне ''живота'', постале машине за рађање.
Neću komentarisati ovo razmišljanje dublje.
Ali zar ti stvarno misliš da će ti neka cica u Srbiji narađati 4-5 dece ??? Misliš od ovih ribica koje provode večeri u diskotekama da napraviš "mašinu za rađanje"
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“ nidzo, svaka cast Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Mislim,ljudi budimo realni! I vi radikali i vi sps-ovci i vi dss-ovci znate da mi ako pokrenemo rat zbog Kosova da nema sanse da posle toga kao drzava postojimo!Niko od vas ne zeli ponovo bombardovanje,ponovo sankcije,ali bojim se da vasa politika moze da izazove rat!!Jel vi toliko zelite rat? Pa idite u Irak onda!Ocigledno da je ljudima koji zele rat potreban
Ajmo sad realno...Jel smo KIna pa da imamo milijardu i 300 miliona stanovnika pa da motikama i vilama krenemo na Siptare i Ameriku da ih pobedimo?Jel smo Rusija pa da imamo nuklearke?Nismo brate...Mi vojno ne mozemo da se obracunamo ni sa Bugarskom...pa sta cemo onda?
Politika LDP-a i evropskog bloka(Ds,G 17+ ,LSV,SPo...) je: Udjemo u Eu,ojacamo...Evropa poove Kosovo da udje u Eu,KOsovo udje...I sta onda? Pa granice izmedju Kosova i Srbije se brisu!!! Znaci,nas narod sme slobodno da zivi dole,jer Eu nikada ne bi dozvolila sirenje terorizma na njenoj teritoriji...Znam sta ce radikali sad da kazu ,,KAko nece da dozvoli kad Evropa mrzi Srbiju'' -mislim,gomila gluposti...NEmacka,Francuska i Engleska ratovale ceo milenijum,a gledaj sada...Sta uradila Irska,rekli su ,,ok,Evropska unija,ali ne priznajemo Severnu Irsku'' I sta bilo,nista...Lepo zive,puni para i boli ih briga...
А ако уђемо у Е.У. и прихватимо њихов животни стил, наталитет ће се додатно смањити, јер зашто би еманциповане жене, жељне ''живота'', постале машине за рађање.
U jbte ... chuj ovo Mis'im ... zaista ne znam sta da kazem.
Zaista je tragicno da mlad covek ovako razmislja. To su tragicne licnosti.
U jbte ... chuj ovo Mis'im ... zaista ne znam sta da kazem.
Zaista je tragicno da mlad covek ovako razmislja. To su tragicne licnosti.
@Гамбино baš si lupio.
Pa jeste tregično to o čemu on razmišlja.
Stvarno koja je šansa da danas nađeš devojku u Srbiji spremnu da rodi četvoro-petoro dece ?
« Poslednja izmena: 23. Apr 2008, 22:21:37 od system_V_r4 »