Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: [OKUPLJANJE] -> 09.08.2003. godine u 14:30 na Trgu Republ  (Pročitano 25658 puta)
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 755
mob
Nokia 3110c
Eto ljudi da znate bilo je sjajno. A sve je lepo killer opisao u svom postu. Nadjite ga. I jos jednom hvala ti puno sanjice.
IP sačuvana
social share
kama, al' ne sutra - danas bre
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2879
Hehe ...ja stigih pre minut Smiley
Bilo je... Smile  Smile
SF ili Anja će to poetičnije da opišu Smiley
IP sačuvana
social share

Ja sam tamo gde si ti
Kad kazem ja, ja mislim mi
I neka znaju svi
Ona sto mi treba, to si ti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2879
sanjice....izdao sam te...nisam uzeo tekiliu Smile
ALi svi su bili u nekom fazonu...ništa žestoko ,par piva,sokovi...pa mi bilo malo...  Smiley
IP sačuvana
social share

Ja sam tamo gde si ti
Kad kazem ja, ja mislim mi
I neka znaju svi
Ona sto mi treba, to si ti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Loveru,nema na cemu Wink

Odine dobro,next time cu sama Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ja nisam mogao da dodjem. Kada ce slike? Smile
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1391
Bilo je u stilu "Deco volite li brzu voznju" Smiley bilo je Loodoooo sta da vam kazem osim da sledece godine share the fun with us !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Ali ja ako dolazim za NG necu moci i na leto  Smile  ovo je bas da sednes i da places  :buuuaaaa:  :bn-hang.gifg:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
e bilo je totalno loodilo kul gotiva....mi smo stigli tamo.._loverboy_ njegov brat Jocy i ja prvi..i poco pljusak..pa smo se sms-ovima culi..i ono onda su stigli svi sa trga....da ne nabrajam,..bojim se da ne zaboravim nekoga...Smiley..Sasha1 je kasnio i Radisa..al su dosli..jeah !...pili pivo..chatali...pa na basket....slikali se...pao sam u nedoumicu da maknem Sanji HP photo digitala Smiley)))...posle smo Jocy i ja otisli do koseva ...zadnjih tamo su bili TNT, pravo_u_raj, Mouse , BittyX, .....pa smo posle do grada..al Kula nije radila..pa onda na burek...pa na pivo....i tako chat....pa su dosli Blodbath aka Gangster i Matirio....malo i sa njima ..i ono pola 12 smo zapalili kutji...zbog losih instrukcija...doslo je do skretanja levo kod Albukerkija na Pancevackom mostu..te smo stigli do Panceva..tamo nas murija cimala...rasturio sam neku flashu na sred puta.....pa smo preko Crepaje i nem pojma nekih no name rupa na karti sela..stigli u Zr.....pa ono..onda na net Smiley))))
IP sačuvana
social share
*** DJin-djIC is now known as DJiDJaZ ***
>>>>§¢®MaDaFaKiN†DJiDJaZ®§¢|þ<<<<
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
mob
Samsung Wave
Eve mene i mojih utisaka Smiley

Prvo... Vilica me boli od smeha, Bubikaj me je stalno zasmejavao i neprestalno pricao, mada nekad je i cutao ali ja nisam mogao a da se ne smejem Smiley

Onda... Kad god bi ja nesto rekao (sto se retko desavalo), Arianna bi dosla do mene i pocela da prica svoju zivotnu filozofiju Smiley ... jos ne vidoh da neko moze toliko reci da izgovori u jednoj sekundi Smiley ... ali sva sreca Odin je bio tu pa sam ga svaki put kad Arianna pocne da prica, zvao Smiley
Ali ispiranje mozga sa "Zorane, zasto cutis?" na svakih sat vremena je bio vrhunac loodila Smiley

Inace pokisao sam kao mis Smiley ... a i stalno su me vijale neke macke Smiley ... cak sam se sa jednom i slikao Smiley

A sanjicu sram bilo sto nije prepoznala pokislog misica preko telefona Smiley

Sve u svemu lepo je bilo... negde oko 5 smo bubikaj, Laslo i ja otisli kod Sashe1, koji nas je srdacno primio kod njega da prenocimo... spavali smo negde do 10:30, onda otisli ponovo u grad gde smo se nasli sa Radisom, SF-om i Anjom... steta sto i Odin nije bio Smile

I tako smo se jos malo druzili, onda kasnije ispratili Lasla, a onda i bubi i ja otisli i eto Smiley

Meni je JAKO bilo lepo i zao mi je sto se cesce ovako ne vidjamo, ali sta je tu je...

Ima jos dosta toga da se kaze, ali sad nemogu svega ni da se setim... umoran sam... ali vredelo je Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Zoki sledeci put reci MISIC ovde a ne da ja pogadjam u 1 sat nocu koga su mi dali na telefon  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.