e bilo je totalno loodilo kul gotiva....mi smo stigli tamo.._loverboy_ njegov brat Jocy i ja prvi..i poco pljusak..pa smo se sms-ovima culi..i ono onda su stigli svi sa trga....da ne nabrajam,..bojim se da ne zaboravim nekoga.....Sasha1 je kasnio i Radisa..al su dosli..jeah !...pili pivo..chatali...pa na basket....slikali se...pao sam u nedoumicu da maknem Sanji HP photo digitala )))...posle smo Jocy i ja otisli do koseva ...zadnjih tamo su bili TNT, pravo_u_raj, Mouse , BittyX, .....pa smo posle do grada..al Kula nije radila..pa onda na burek...pa na pivo....i tako chat....pa su dosli Blodbath aka Gangster i Matirio....malo i sa njima ..i ono pola 12 smo zapalili kutji...zbog losih instrukcija...doslo je do skretanja levo kod Albukerkija na Pancevackom mostu..te smo stigli do Panceva..tamo nas murija cimala...rasturio sam neku flashu na sred puta.....pa smo preko Crepaje i nem pojma nekih no name rupa na karti sela..stigli u Zr.....pa ono..onda na net ))))
Prvo... Vilica me boli od smeha, Bubikaj me je stalno zasmejavao i neprestalno pricao, mada nekad je i cutao ali ja nisam mogao a da se ne smejem
Onda... Kad god bi ja nesto rekao (sto se retko desavalo), Arianna bi dosla do mene i pocela da prica svoju zivotnu filozofiju ... jos ne vidoh da neko moze toliko reci da izgovori u jednoj sekundi ... ali sva sreca Odin je bio tu pa sam ga svaki put kad Arianna pocne da prica, zvao Ali ispiranje mozga sa "Zorane, zasto cutis?" na svakih sat vremena je bio vrhunac loodila
Inace pokisao sam kao mis ... a i stalno su me vijale neke macke ... cak sam se sa jednom i slikao
A sanjicu sram bilo sto nije prepoznala pokislog misica preko telefona
Sve u svemu lepo je bilo... negde oko 5 smo bubikaj, Laslo i ja otisli kod Sashe1, koji nas je srdacno primio kod njega da prenocimo... spavali smo negde do 10:30, onda otisli ponovo u grad gde smo se nasli sa Radisom, SF-om i Anjom... steta sto i Odin nije bio
I tako smo se jos malo druzili, onda kasnije ispratili Lasla, a onda i bubi i ja otisli i eto
Meni je JAKO bilo lepo i zao mi je sto se cesce ovako ne vidjamo, ali sta je tu je...
Ima jos dosta toga da se kaze, ali sad nemogu svega ni da se setim... umoran sam... ali vredelo je