Ja necu moci da dodjem. Jako mi je zaao zbog toga ali nisam ja kriv razlozi su jaci od mene. Nemam kinte ni za put a kamoli zaz sve ono sto nas ceka tamo. Prenesite svima moje pozdrave i slikajte se da bar vidim neki mali delic onoga sto ce se tamo zbiti. Pozdrav za sve. Izvinjavam se ako sam nekoga izneverio.
Steta. A ovo zaa kladionicu - Ha ha aha h. Prvo nisam shvatio, kakva sad kladionica. Ne pratim bas nesto sport u zadnje vreme pa sam mislio mozda ima neka specificna tekma ali sam ubrzo shvatio. Pa probacu ali tesko da cu dobiti. .
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
"Let the music play on Just until I feel this misery is gone Movin’, kickin’, groovin’, keep the music strong Let it play on, let it play on, let it play on, please, let it play on, let it play on..." Barry White RIP:(
E ovako ... ja vam zelim :asunnyn: :tulum: :trink: :bannaag: :32g: :b34ag: :fun59: :BIG: :smilecolros: :musik.gifag: :ddcg: u prevodu,lep provod ... mozda bude i :skrevcg: :ddcg: :sereg: hehe :loldev.gifg: djiki znas sta treba da radis ,prvo :ertrinkg: ako ne upali onda :bn-hang.gifg: sto je sigurno , sigurno je ovo samo u krajnjem slucaju :boxag: Tamo negde pred zoru verovatno ce biti :pljuk: :41: :14: :keks.gifg: ali dobro,sve je to za ljude :stuckin:
Sve u svemu lepo se provedite i hocu bar slike da vidim,ako se neko seti moze i cam da odradi posao :amen:
Imate svi veliki pozdrav od mene ,ja cu verovatno :zzz: jer nece nikoga biti na netu :bn-km.gifg:
P.S. Djiki pazi kako :keskolica: :misko: nemoj da lover stigne :14gif: <---u ovakvom stanju