Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Okupacija: Amerikanac prebio dečake  (Pročitano 25769 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Nokia N95 8gb
Obrisano 3 strane off-a
Drzite se teme !
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
jel ce sad ameri da plate milionce nama Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
zar bi stvarno 20 - 30 klinaca bežalo od jednog amerikanca Smile

inače, za ne upućene koji pokušavaju da ispadnu pametni ismejavajući reč "okupacija", postoji u Beogradu jedna ulica. "Vojvode Milenka".
Molim te!Ne minimalizuj brojke!!!
Bilo je najmanje 200-300 razbesnelih huligana,pristalica Ratka Mladica i protivnika B92 i Brankice Stankovic,Natase Kandic,Sonje Biserko!!!
Sad,posto je taj ¨specijalac¨sam prebio njih 200-300 razbesnelih hulig....ide ekranizacija citavog dogadjaja.Holivod je vec kontaktirao doticnog ¨specijalca¨,i otkupio prava za snimanje filma.Glavna uloga je vec ponudjene:Brus Vilisu,Arnoldu Svarcenegeru i Silvester Staloneu.Film ce se snimati na podruciju Hrvatske i delom u glavnom gradu muslimansko-hrvatske federacije ,Sarajevu.Pogadjate ko ce glumiti razbesnele srpske huligane,koji su se sjatili iz cele Srbije u ul.Maksima Gorkog ispod prozora USA ¨specijalca¨.Pa ko drugi,nego muslimanski i hrvatski glumci. Smile
Da nije i Chuck Norris dosao?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Svaki put kada krenem da nesto pisem odustanem, jer shvatim da nema poente. Jednostavno, licemeri koji se sa jedne strane zalazu za metode koje su se koristile u Crnoj reci i slicno, sada brane jadnu decicu koja su samo pijuckala, duvala i gadjala kamencicima prozor prokletog zlog okupatora.
branimo decu jer je u pitanju neprijatelj sveta.
ja ne bih imao nista protiv da ta deca kao i ostali duvači odu u crnu reku na tretman.

Citat
Ali sam apsolutno siguran da u tekstu umesto "decaci" pise Romi, a umesto "Amerikanac" neko tradicionalno srpsko ime, reakcija "branitelja srBstva" bi bila za 180 stepeni drugacija. Zato ne vidim uopste svrhu rasprave.
pa normalno. ne mozemo da im dozvolimo da rade sta hoce.

ps. srbstvo se piše sa malim b
« Poslednja izmena: 26. Jun 2010, 03:04:20 od gottago »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Kad je pre nekoliko godina jedan nas mentol prebio nekog mentola u SAD..videli smo kako je prosao..

Necu da stajem na nasu stranu jer su upitanju nasi klinci.. (iako uvek stajem) , jesu klinci krivi..ali nema pravo niko da ih zbog toga prebije od batina ili da uzima zakon u svoje ruke..

Da su ti klinci prebili tog stranca onda bi cela nasa zemlja bila osramocena i Tadic bi se izvinjavao i tako dalje..
Kod nas je oduvek vladao taj fenomen..Kad mi prebijemo stranca onda smo mi zivotnje i stoka..Kad stranac prebije naseg coveka onda se taj stranac gleda kao individua ..

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 178
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Ant.com

- You wanna „picka materina“ to me?! To me? Let‘s go out mother fucker!

aaaa umrijeh od smijeha      Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
Citat
btw, cisto sumnjam da su u americkoj stampi nakon tog incidenta naslovi bili: "Okupacija: Srbin pretukao jadnog studenta"

nisu, bili su 10 puta gori naslovi.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
А зашто га комшије нису изломиле?  Smile

Nisu hteli da se mesaju  Smile

Okupacija... pa stvarno  Smile  Smile

Da nemam problema kao sto imam sa "maloletnicima" , sve fina deca koja mi sede celu noc ispod prozora i razbijaju i lome i deru se i drogiraju i ko zna sta sve ne .. pa bih verovatno rekla "sramota, da bije decu" ..

ali obzirom da znam sta umeju danas da budu "dragi maloletnici koji nikoga ne uzmeniravaju" uzdrzacu se od komentara i pretpostaviti da nije daleko da su zaista i zasluzili da ih neko ispresavija ..

Da, znam, ja sam neandertalka, poznato mi je to odavno  Smile

Ehehe, i mi smo ko klinci znali da ljude izvucemo iz takta, kakvi smo bili, mislim da bi nas cak i Gandi vijao sa motkom da nas bije  Smile

Ukoliko bude osudjen, u skladu sa zakonom, nema potrebe za ovako senzacionalistickim naslovima...ali ako ne bude (hmmm...jel sme neko da se kladi  Smile ).....onda ovo uopste nije preterivanje!
Jer Kovacevic se izvuko kao puvonjak iz gaca  Smile i pobego od sigurne visegodisnje robije koje mu je americko pravosudje u skladu sa zakonom ( da li da ovo stavim pod navodnike  Smile  Smile ) pripremalo. Ovaj nas Amerikanac, ako se izvuce, nece biti na prevaru ko Kovacevic, nego ce ga nase pravosudje i drzava pustiti, jer je zaboga Amerikanac i nije dobro narusavati medjunarodne odnose...... Smile

Ima status diplomatskog lica, mozes ga jedino prglasiti "nepozeljnom osobom". Inace, i ako neko od bilo koje ambasade napravi recimo saobracajku i kriv je, pozdravi se sa parama i osiguranjem, nikad nije niko odstetu video  Smile

Bahato ponasanje = disciplinovano se ponasa i ne dozvoljava da kesa sa djubretom stoji ispred ulaznih vrata...

A decaci... ahaha... dva mlada majmuna koji su gadjali kamenjem prozor... hmmm... nekada su nasi stari zbog tresanja i sljiva potezali pusku na klince, pa nikom nista....

Jednom od NS- marginalca, cesto vidjanog u centru grada osamdesetih godina, lika poznatog pod nadimkom "Copica", je u mladosti neki vlasnik vocnjaka, gde su brali voce kao deca, sa kosom za kosenje trave odsekao nogu.

- Idi ti nazad u Ameriku, šta si ovde došao da se svađaš, p.... materina ti - odbrusio je starac.

Sram ga bilo, ima sto godina a tako psuje  Smile

To veče je 25, 30 dečaka divljalo ispred zgrade, pušili su marihuanu, pili pivo, vikali. Gađali su nam prozor kamenicama i drvenim štanglama. U jednom trenutku, kada su pogodili prozor, delovalo je kao pucanj iz pištolja.
 Moja žena je izašla, a nju su pogodili praznom bocom piva.

Narkomani huligani anarhisti 

Ма уротио се читав комшилук против америке.  Smile

Ispisali mu na vrata "Yenki, go home"  Smile Smile

.Pa i ako je to istina,da je bilo takvih slucajeva,ali STVARNO,a ne pricala mi komsinica na kafi.Kazem,ako je to istina,da je neki psihicki bolesnik potegao oruzije na decu ,koja su krala tresnje?

Ma nije tako drasticno, vecinom neka toljaga pa se prodje sa polomljenom rukom ili nogom, il pusti psa na tebe pa te malo podere i tako to, u nekim slucajevima bude i soli u zrnu iz neke trandzare  Smile

Bilo je najmanje 200-300 razbesnelih huligana,pristalica Ratka Mladica i protivnika B92 i Brankice Stankovic,Natase Kandic,Sonje Biserko!!!

Ma nije bre, vidis da su bili neki narkomani, anarhisti, oni sto bas mrze Amere zbog one globalizacije i sta ti ja znam  Smile

', они ће и даље веровати у идеју НСП, попут правих неокомуниста.

Ziveo drug Staljin i svetska revolucija  Smile

Ovim ne zelim da pravdam fizicko nasilje, daleko od toga. Naravno da treba biti prikladno kaznjen, ako je ikoga pretukao. Ali sam apsolutno siguran da u tekstu umesto "decaci" pise Romi, a umesto "Amerikanac" neko tradicionalno srpsko ime, reakcija "branitelja srBstva" bi bila za 180 stepeni drugacija. Zato ne vidim uopste svrhu rasprave.

Il da je kojim slucajem bio Rus  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
марадић Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.86
mob
Nokia 
@Maradic
 Smile
 Smile
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.