Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Odrekao se diplome zbog zapošljavanja preko veze  (Pročitano 19070 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Citat
I to bi bilo istina da 90% njih ne ide linijom manjeg otpora, podeli svima dobre ocene,
Ovo je tačno,na prste jedne ruke mogu nabrojati profesore koji su kvalitetno radili sa nama kroz školovanje...Jebi ga mi sa zapada preuzimamo mekdonalds i gej parade,a ne pokusavamo da preuzmemo sistem procene i razvoja nastavnickog kadra,jer kod nas covek kad se dohvati posla ostane tu kao da je bogom dan,kao i u svakom poslu tako i kod nastavnika treba uvesti sistem provere i procene rezultata koji on postize sa svojim ucenicima,ako taj nivo nije zadovoljavajuci,ima neko drugi koji ce biti voljana i sposoban da to postigne...recimo samo jedan primer novog profesora u skoli retko ko nadgleda,a upravo ti novi clanovi treba da imaju mentore i da budu pod posebnom prismotrom da vec u prvim danima se taj predavac ubaci u sistem na kvalitetan nacin...Pisao sam vec negde o tome potreban nam je sistem ocenjivanja skola,ocenjivanja profesora,u skladu s tim i budzetsko vece izdvajanje za skole koje pokazuju odlicne rezultate,kao i veoma oprezan i precizan izbor skolskih direktora koji nece biti partijski poslusnici vec ljudi od integriteta koji ce biti glavna karika pri evaluaciji i izboru profesora...Ali...sve to u zemlji Srbiji,na brdovitom Balkanu,zvuci kao da bajku pricam...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Ti, i ostali koji bi uopste da govore o kulturi trebalo bi za pocetak da izbacite iz recnika trecu rec koja je odraz tvoje nekulture.

Prvo,ja ne govorim o kulturi nego o mentalitetu.  Smile
A drugo, kada se druge, mnogo gore stvari kod ovog naroda i zemlje dovedu u red, onda možemo da pričamo i o peglanju rečnika. Dotle nemoj da mi sviraš tu i izigravaš dežurnog moralistu, kulturologa i ne znam ni ja šta kad ti prvi nisi u stanju da uđeš u autobus a da ne ispsuješ kontrolora što ti, gle čuda, traži kartu za prevoz.  Smile

I da podvucem.Ne smatras DS odgovornim za nista ? Boli me kurac  Smile Krivi drugog ne branim ti.Krivi narod sto je stoka,Tita iz 1950te.Milosevica iz devedesete.Radi sta oces.

Ne izmišljaj, nisam rekao da ne smatram DS odgovornim, nego da su gluposti tvrdnje da je samo DS odgovoran. Ovaj narod ima trulu politiku i vlast već 34 godine,a ne 12 ili 14.

Btw, kad smo kod zlog DSa i prepoštenog Ace... Aca beše najavio borbu protiv korupcije i kriminala,tako? Pa,što onda ne hapsi : Tadića, Đelića, Dinkića, Cvetkovića i sve ostale vreće govana koje su se nakrale za vreme svoje vladavine... ? Hm?  Smile Evo ja pre dve nedelje video Đelu u Knez Mihajlovoj, čovek ide u provod.  Smile  Cela Srbija zna da je krao i muljao, i Vučko opet ništa ne preduzima. Otkud to majku mu?  Smile  Aj,baš me zanima da čujem odgovor.
« Poslednja izmena: 13. Maj 2014, 12:10:33 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.17
...zašto bi oni izlazili na tržište rade i bili poslastičari ako već neko ko se opredelio za to upravo radi to, dajem primer samo..znači hemija postoji kao predmet ,pa ko će da ga predaje? Majke ti? Ako ne onaj ko je studirao na PMF-u? A budala ima svuda, ne samo u ovoj profesiji, koja je obezvređena totalno u ovoj zemlji zbog takvih koji dele tvoje mišljenje...

cuj 'opredelili se'... opredelio sam se i ja svojevremoeno da budem pilot lovca boNbardera pa me evo u kancelariji. comprende?

ja komotno mogu da predajem hemiju. hvala.

budala i iskompleksiranih osoba nisam nigde naleteo ko u skolama. problem je sto te komplekse isteruju na ucenicima.

upravu si...nema pomoci...
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 577
Zastava ser
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Samo nemoj da uopštavaš, ceni sve društveno prihvatljive profesije, iinače, svaka ima dve strane medalje kao i sve u životu...ima poludelih profana pazi ne ludih već poludelih ali ima i onih fenomenalnih još uvek, i sve dok je takvih nećemo ružno o profesuri Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
Hocemo, dokle god npr cela generacija u proseku padne na maloj maturi  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
Samsung 111111
@hjk

Citat
Btw, kad smo kod zlog DSa i prepoštenog Ace... Aca beše najavio borbu protiv korupcije i kriminala,tako? Pa,što onda ne hapsi : Tadića, Đelića, Dinkića, Cvetkovića i sve ostale vreće govana koje su se nakrale za vreme svoje vladavine... ? Hm?  Smile Evo ja pre dve nedelje video Đelu u Knez Mihajlovoj, čovek ide u provod.  Smile  Cela Srbija zna da je krao i muljao, i Vučko opet ništa ne preduzima. Otkud to majku mu?  Smile  Aj,baš me zanima da čujem odgovor.

Ja mislim da se SNS i DS ne razlikuju bas po nicemu.Obe stranke bez ideje,obe popularne (svaka od njih svojevremno).I obe previse blage prema porazenima.
A ti porazeni su uglavnom najodgovorniji za stanje u Srbiji.

Jel postoji neki politicar koji je bio devedesetih a da je kaznjen jer je svojevremeno unistio Srbiju ?
Milosevic i pojedinci su odgovarali za neke ratne zlocine..Ali iskreno ja ne znam da je nijedan propatio jer bio na vlasti , bogatio se ili jednostavno bio nesposoban i da je za to kaznjen.
(stvarno ne zna,ne konstatujem)

Isto tako ce proci i DS. Smile (ocigledno samo na moju zalost  Smile )

Citat
Ne izmišljaj, nisam rekao da ne smatram DS odgovornim, nego da su gluposti tvrdnje da je samo DS odgovoran. Ovaj narod ima trulu politiku i vlast već 34 godine,a ne 12 ili 14.

Ok.Upravu si.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
 Smile Smile Smile

Jasikasi - ok, sad se razumemo i potpuno se slažem sa svim što si rekao. Pozdrav.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
Nokia 6630, valjda
@munka
ja sam fizichar, naravno da radim u struci...
Meni je ceo univerzum struka...  Smile

sta ces savetovati cerki da studira i zasto? hoce li uopste studirati ili ici na zanat?

Da ulaze u sebe jerbo zivi u svetu koji poshtuje izgled...
imash doktorat, super ali...
trenutno je bolja varijanta: kako dobro izgledash, i imash doktorat? wow...
elem, nesrecom radim posao koji mi potvrdjuje da kratka haljina i kilo shminke bolje prolazi od znanja...

a uvek moze da se bavi tenisom...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat
UGLED UNIVERZITETA:

Dopustili ste, zatim, da se na vašo pim univerzitetima stvore čudnovati običaji i navike. Nije zadatak univerziteta da profesori deklamuju lekcije, koje će student učiti napamet. Student može da nađe u knjigama sve gradivo koje se predaje na univerzitetu. Vrednost univerzitetske nastave jeste u profesorovom načinu posmatranja i njegovom ličnom uticaju na duhovno izgrađivanje studenata. Kako kod vas može da se govori o ličnom uticaju profesora na studente kada on, kao što je slučaj na Beogradskom univerzitetu, posredstvom vratara prodaje svoja umnožena skraćena predavanja, koja studenti, ne dolazeći na časove, za ispite uče napamet? Mnogi vaši studenti nisu prisustvovali ni jednom jedinom predavanju na univerzitetu. Jednostavno, samo su se upisali i kupili ili pozajmili od nekoga umnožen kratki pregled predavanja koja su morali da prate. Izdajući se za studente i uživajući sve pogodnosti tog statusa, oni zauzimaju mesta u administraciji, bankama itd. Kada procene da je pogodan trenutak, napamet nauče kratke preglede predavanja, izlaze na ispite i dobijaju "univerzitetsku" diplomu. Tako ste u očima svih onih koji znaju kako se postaje diplomac na vašim univerzitetima srozali njihov ugled.

STUDENTI: Vaša diploma postaje samarče papira koje omogućava njegovom vlasniku da postane loš činovnik. Često sam bivao zapanjen neznanjem "profesora" koji su izašli sa vašeg univerziteta, posebno profesora prirodnih nauka. Naravno, vaši studenti medicine ne mogu na taj način da studiraju. Prinuđeni su da idu u sale za disekciju i na klinike. Uostalom, imate izvrsnih lekara Srba koji bi bili u stanju da obrazuju dobre učenike. Međutim, kao i u ostaloj univerzitetskoj nastavi, ne šaljete im dobar studentski materijal, a sa slabim materijalom ni najbolji profesor ne može da obavi dobar posao. Bez ikakvog odabiranja prenatrpavate slušaonice.

JURNJAVA ZA FUNKCIJAMA

Otuda i ona jurnjava mladih za funkcijama. Svi bi da budu činovnici, i mladići i devojke. Vidite, mladi oba pola jako dobro znaju da sada u vašoj zemlji nije potrebno nikakvo znanje ili sposobnost da bi neko postao činovnik, potrebno je samo da ga pogura neki poslanik, ministar, ili uticajni političar-strančar.

Sudbina u vašim rukama

Vaši univerzitetski profesori ne čine ništa da bi primenili to po zemlju kobno stanje. Opet ste vi krivi, moji srpski prijatelji, što su oni koje ste izabrali da vam vaspitavaju studentsku omladinu tako nezainteresovani. U stvari, vi ne postavljate na ta počasna mesta u obrazovanju svoje najbolje snage, već i tu veliku ulogu ima stranačka politika "kumstvo", pojedinačni interesi nekih trenutnih moćnika. Istina je da na univerzitetu imate i ljude velike vrednosti, ali su velika većina mediokriteti koji su na ta mesta stigli zahvaljujući stranačkoj politici ili njenoj podršci. Njih, naravno, nimalo ne zanima moralna, pa čak ni naučna vrednost učenika. Oni sastavljaju i umnožavaju svoja predavanja, krčme ih i... vode stranačku politiku kako bi, na taj način, zaradili što više novca.

PROFESORI:

Velika većina vaših univerzitetskih profesora nisu izabrali taj poziv podstaknuti zanimanjem za nauku, već da bi postali poslanici, kasnije ministri, ili, ako su lekari ili advokati, da bi mogli, kao "profesori", ispostavljati preterano visoke račune privatnoj klijenteli. Iz samilosti, ili zahvalnosti, a to osećanje vam je na čast, smatrali ste da vam je dužnost da na univerzitet dovedete sve one tobože izbegle ruske profesore, a oni su, vrlo često, obične varalice.  Sa profesorima koje vam je izabrala stranačka politika i kumstvo i tim ruskim profesorima, stvorili ste kolegijum takozvanih vaspitača, čiji su članovi užasno ljubomorni jedni na druge i kojima je poslednja briga dobro ove zemlje. Ti profesori guše svaku izrazitiju individualnost koja bi mogla da zaseni njihovu vlastitu osrednjost. Oni ubijaju, za svaki napredak, toliko potrebno nadmetanje. Uopšte se ne bave duhovnim potrebama svojih učenika. Njihovom krivicom univerzitet vam je postao apatriotski.

Cujte Srbi - Arcibald Rajs

Ovo je napisano pre 100 godina!

Tako da mi je tragikomicno kad neko pocne da optuzuje ovog ili onog za stanje u zemlji! Ovaj narod je los, ovaj narod je iskvaren, ovaj narod je sam sebi najveci neprijatelj i sam sebi odgovoran za sve sto mu se desavalo i jos uvek desava!

Stoka smo!....i jedini nacin da se nesto promeni je da sami sebe pocnemo da menjamo, umesto sto cekamo da se ovi iz vlasti promene ili da "dodje neko ko ce da nas spasi".

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.