Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Odrekao se diplome zbog zapošljavanja preko veze  (Pročitano 19060 puta)
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
SonyEricsson xperia m2
Pa da..
Zato treba uvesti lepo javno glasnje i kad te pita sto mi je lose ti mu pokazes datum,vreme i za kog je glasao.

A inace ne mislim na ljude na forumu,uopste u zivotu.Svi kukaju im tesko kako je tamo negde preko bolje.
Jeste bolje je,ali za to bolje su se izborili ljudi koji su uzeli stvar u svoje ruke.Nisu drkali kurac i pili kafu da im bude bolje.I kapiramda su presrecni kad im neko odavde ode da zauzima mesto i platu koju su oni obezbedili sebi.

A mi smo dopustili raznim lopovcinama iz DS-a da nam kreiraju buducnost 12 godina,bolje i nismo zasluzili.Ja mislim da bi cak jednu rundu za kaznu trebalo jos gore da nam bude.Molim boga da to SNS ucini sa svojom prelepom politikom "EU nema alternativu".

« Poslednja izmena: 13. Maj 2014, 03:54:44 od FilipFr »
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
Jao da, jebote, kad se setim toga dođe mi u zemlju da propadnem. Japanci stoje mirno u redu za flašu vode, stari Japanci se dobrovoljno javljaju da čiste Fukušimu... a za to vreme Srbi se tuku oko saksija trešanja i usput svađaju da li su u govnima zbog Tita ili Slobe i da li će Aca da bude bolji od Voje ili će pak Ivica sve da nas spase jer za razliku od Mlađe i Bote, njemu je stalo do Srbije,pa... itd...
Mislim se terajte se bre svi kolektivno u tri pičke materine i crknite tamo.
Ti, i ostali koji bi uopste da govore o kulturi trebalo bi za pocetak da izbacite iz recnika trecu rec koja je odraz tvoje nekulture.
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 29.0

Не знам зашто ово метнух Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 577
Zastava ser
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Kazem pedagoski jer su im nazivi ubi boze  Smile Sto bi reko onaj komentator - parapsihopatologija  Smile
Citat
on je samo hteo da se zaposli
Preko veze  Smile
Citat
ali nemoguce da ne vidimo da to isto sto on misli i radi, rade hiljade drugih.. i odose bre..
direktori bolnica potpisuju u proseku dva resenja za inostranstvo dnevno.. mladi ljudi koji pale tamo gde ima posla za poziv za koji su se skolovali 10 ili 12 godina.. a lekari su nam preko potrebni, ali NEMA para za njihove plate 
Naravno da vidimo, i dok mi kenjamo po ovima sto gase svetlo i nikako da odu, za to vreme nam odlaze oni koje bi trebalo da zadrzimo, razumem te.
Ali jednostavno ne mogu da predjem preko tolikog licemerja, da se on zaposlio preko veze, to jest da je uspeo u nameri, sad bi se zajebavao u skoli 5 sati dnevno, dva sata dnevno bi drkao i bio kafu, i Srbija bi bila raj na zemlji.
Zasto mislite da je posao profesora zajebavanje i ispijanje kafe...pa cekaj sada, on je jedna nezaobilazna karika u nizu skolovanja i put za dalje....kuca bez temelja se ne gradi, kao sto i uča u osnovnoj ima jako bitnu ulogu, on je temelj, dakle taj posao uglavnom biraju ljudi koji vole da predaju i prenose znanje,a naravno ima i onih koji su sticajem okolnosti dosli na ta mesta, jer im je to trenutno bila jedina opcija za posao a da su naravno pri tom imali vezu, nadam se da rade svoj posao kako treba, ostaje mi da se nadam...posao nastavnika i profesora zahteva ogromno strpljenje, pripremu konstantnu za nastavu, dobar profan ne uči djake samo striktno fiziku, hemiju, engleski, on ga uci disciplini, organizaciji, odgovornosti...tu deca uce kako se uspeh gradi, kroz trud i zalaganje...kafe se ispijaju na brzinu, na malom i velikom odmoru, imas 45 min da organizuješ tako da sve stigneš da ispredaješ, a 45 min za recimo latinski u gimnaziji je ništa, malo vremena, tu je i dopunska nastava, u avgustu vec počinju sednice, a da ti ne govorim koja je borba sa vetrenjačama danas držati pažnju današnjim klincima i omladini generalno jer je želja za znanjem sve manja, moderno doba ih odvlači na sasvim neku drugu stranu, koncentracija im je nula, motivacija minus beskonačno...više ne mogu da ocenim dal je kvalitet nastave i profesionalnost opala jer su živci konačno popustili pošto od 26 možda petoro prati nastavu...danas keca ne smeš da daš jer ćeš možda završiti u kontejneru pored škole ili imati posla sa ćaknutim roditeljem čije dete ne beži sa časova,uvek ima knjigu, da, kako da ne, radio je i pismeni,verovatno ste zaboravili da ocenite njegov rad, ja verujem svom detetu, vi ste jedna isfrustrirana, nezadovoljna profesorka fazon......
« Poslednja izmena: 13. Maj 2014, 09:20:27 od kristy83 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
Samsung 111111
Citat
Kakav bre DS,kakvih 12 godina? Šta je bilo pre tih 12 godina,majke ti? Prosperitet i razvoj? Nemoj pričati koješta, ovu zemlju je uvek vodio najveći ološ i štroka društva,i to nema veze sa DSom, DSSom, SNSom, SPS, kurcem mojim... nego sa prostom činjenicom da smo glupava naopaka stoka od naroda koja ne kapira da nikome ovde ne puca kurac za njega i da se gangrena (trula politika) amputira dok je mala,a ne pošto proguta celo telo,tj. državu.

O cemu bre pricas ti ?
Sta mene boli kurac kako je bilo pre DS-a ?  Smile Kako je bilo pre DS mene stvarno briga  Smile
Oni su dosli na vlast i to je to.Na vlast se dolazi kandidovanjem a ne moranjem.
I naravno da ima veze sa DS-om,SPSom i svim strankama koje su bile na vlasti i nismo mi glupa stoka.Ja ne kapiram kako smo mi to glupi i stoka sto nas je gartnitura iz DS upropastavala godinma.Kako smo mi to mogli da reagujemo ?! Sta da dignemo skupstinu u vazduh ne razumem !?

Teoretisanje da je narod sam odgovoran je isto ko da kazes da nije lopov kriv sto si ti opljackao kucu nego zato jer se ti eto nisi zastitio.Da,postoji odgovornost i na onome ko se nije zastitio kako treba ali svakako da je lopov kriv.

I da podvucem.Ne smatras DS odgovornim za nista ? Boli me kurac  Smile Krivi drugog ne branim ti.Krivi narod sto je stoka,Tita iz 1950te.Milosevica iz devedesete.Radi sta oces.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Brate mržnja prema DS (koju razumem) ti ne da da sagledaš realno stvari,DS je samo deo jednog sistema koji "daje" narodu mrvice,a za sebe ostavlja kolač,i naroda koji ne želi nešto da uzme,vec čeka da mu gospodar obezbedi i da,a taj sistem nije počeo sa DS,koliko god naravno i DS bio odgovoran...

Jao da, jebote, kad se setim toga dođe mi u zemlju da propadnem. Japanci stoje mirno u redu za flašu vode, stari Japanci se dobrovoljno javljaju da čiste Fukušimu... a za to vreme Srbi se tuku oko saksija trešanja i usput svađaju da li su u govnima zbog Tita ili Slobe i da li će Aca da bude bolji od Voje ili će pak Ivica sve da nas spase jer za razliku od Mlađe i Bote, njemu je stalo do Srbije,pa... itd...
Mislim se terajte se bre svi kolektivno u tri pičke materine i crknite tamo.
Ti, i ostali koji bi uopste da govore o kulturi trebalo bi za pocetak da izbacite iz recnika trecu rec koja je odraz tvoje nekulture.
Ima lepa izreka "od drveta ne vidi šumu",bolje obrati pažnju na suštinu onoga što smo rekli,a ne na formalnost da li je neko rekao "jebote" ...

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.17
ahahahaha...opet jedna zalopojka iz skole.
moje iskustvo je da su nastavnici u skolama, cast izuzecima koje mogu nabrojati na prste jedne ruke za srednju i osnovnu zajedno, obicni beskicmenjaci i budaletine. oportunisti parekselans. neverovatno je kako svi oni misle da rade mnogo i kako je teeeeeeesko bla truc strc. izadjite na trziste rada pa da vidimo ko ce da vas zaposli. naravno NIKO. pa sta to govori, koliko vredite onda?

sto se tice ovog turizmoloskog gmaza...hvala bogu sto je otisao... Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
Citat
Zasto mislite da je posao profesora zajebavanje i ispijanje kafe...pa cekaj sada, on je jedna nezaobilazna karika u nizu skolovanja i put za dalje....kuca bez temelja se ne gradi, kao sto i uča u osnovnoj ima jako bitnu ulogu, on je temelj, dakle taj posao uglavnom biraju ljudi koji vole da predaju i prenose znanje,a naravno ima i onih koji su sticajem okolnosti dosli na ta mesta, jer im je to trenutno bila jedina opcija za posao a da su naravno pri tom imali vezu, nadam se da rade svoj posao kako treba, ostaje mi da se nadam...posao nastavnika i profesora zahteva ogromno strpljenje, pripremu konstantnu za nastavu, dobar profan ne uči djake samo striktno fiziku, hemiju, engleski, on ga uci disciplini, organizaciji, odgovornosti...tu deca uce kako se uspeh gradi, kroz trud i zalaganje...kafe se ispijaju na brzinu, na malom i velikom odmoru, imas 45 min da organizuješ tako da sve stigneš da ispredaješ, a 45 min za recimo latinski u gimnaziji je ništa, malo vremena, tu je i dopunska nastava, u avgustu vec počinju sednice, a da ti ne govorim koja je borba sa vetrenjačama danas držati pažnju današnjim klincima i omladini generalno jer je želja za znanjem sve manja, moderno doba ih odvlači na sasvim neku drugu stranu, koncentracija im je nula, motivacija minus beskonačno...više ne mogu da ocenim dal je kvalitet nastave i profesionalnost opala jer su živci konačno popustili pošto od 26 možda petoro prati nastavu...danas keca ne smeš da daš jer ćeš možda završiti u kontejneru pored škole ili imati posla sa ćaknutim roditeljem čije dete ne beži sa časova,uvek ima knjigu, da, kako da ne, radio je i pismeni,verovatno ste zaboravili da ocenite njegov rad, ja verujem svom detetu, vi ste jedna isfrustrirana, nezadovoljna profesorka fazon......
I to bi bilo istina da 90% njih ne ide linijom manjeg otpora, podeli svima dobre ocene, i kraj. Naravno, za to je kriva drzava, jer nije stala iza njih kad se lomila situacija, vec branila prava dece da budu idioti, ali to je sve deo sistematskog zaglupljivanja, kome su se i nastavnici priklonili, sigurna plata, nikakva odgovornost, i boli te uvo do penzije.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.17
dobri nastavnici su dobri (profesionalni i principijelni) i u najtezim vremenima. idu i na streljanje uredno sa decom i tako to. ovaj oportunisticki sljam sto se nakotio po skolama se samo buni sto su im kao 'maleeeeee plaaaaaate'. pa daj otkaz pa idi radi gde su vece. 'ali, onda bih morao da raaaaaaadim...' Smile klasika, 'ne mogu oni mene malo da plate koliko ja mogu malo da radim...' princip.
« Poslednja izmena: 13. Maj 2014, 10:34:04 od Hunab_Ku »
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 577
Zastava ser
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
ahahahaha...opet jedna zalopojka iz skole.
moje iskustvo je da su nastavnici u skolama, cast izuzecima koje mogu nabrojati na prste jedne ruke za srednju i osnovnu zajedno, obicni beskicmenjaci i budaletine. oportunisti parekselans. neverovatno je kako svi oni misle da rade mnogo i kako je teeeeeeesko bla truc strc. izadjite na trziste rada pa da vidimo ko ce da vas zaposli. naravno NIKO. pa sta to govori, koliko vredite onda?

sto se tice ovog turizmoloskog gmaza...hvala bogu sto je otisao... Smile
Hej, o čemu ti pričaš,hajde pročitaj još jednom šta si napisao? Pa biti profesor i nastavnik je zanimanje...znači neko mora to da radi, ne razumem te, oni su konstituent obrazovnih ustanova, zanimanje kao i svako drugo...moje iskustvo sa njima je sjajno,a inače znam šta znači raditi sa decom individualno i nije lako a kamoli u grupi...zašto bi oni izlazili na tržište rade i bili poslastičari ako već neko ko se opredelio za to upravo radi to, dajem primer samo..znači hemija postoji kao predmet ,pa ko će da ga predaje? Majke ti? Ako ne onaj ko je studirao na PMF-u? A budala ima svuda, ne samo u ovoj profesiji, koja je obezvređena totalno u ovoj zemlji zbog takvih koji dele tvoje mišljenje...plan i program koji je tupav,i stari sistem na državnom koji je takođe takav kakav je, ustvari reći ću slobodno NIKAKAV, a o kvazi bolonji da ne govorim pravili su drugi a ne  ti nastavnici i profesori...tako da,ne znam,ne znam ni zašto ovo pišem ako sam ne kapiraš...nema tu pomoći Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.