Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Odrekao se diplome zbog zapošljavanja preko veze  (Pročitano 19075 puta)
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
Skoro su menjali te zakone. Kod mene na faksu paralelno sa ostalim predmetima idu i predavanja za dva, tri pedagoska, niko nije u obavezi da ih slusa, a ko zeli, prijavi se kod profesora. Kod nas slusa predavanja, a polaze na filozofskom. Verovatno idu ocene u indeks, i znam da se pise u dodatak diplomi, dok samo zvanje ostaje isto.
« Poslednja izmena: 13. Maj 2014, 00:28:44 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Po sadasnjem sistemu mora da se ima odredjeni br. bodova ili kako Ilija kaze "pedagoskih ispita" polozenih da bi moglo da se predaje u skoli i to se sada prilikom prijema za rad u skoli gleda

Evo, potrebno je poloziti ispite koji u zbiru nose 36 bodova
« Poslednja izmena: 13. Maj 2014, 00:32:18 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 34.0.1847.114

Na osnovu cega neko bez dana prakse tvrdi da je kompetentniji za neki posao od nekog drugog,

kad zavrsis faks ti nemas iskustvo.. svi traze sa najmanje 5 god iskustva, ali da ne bude stariji od 30 godina recimo..
znaci posla i ovako nema.. plus da ispunjavas nemoguce uslove poslodavca.. bolje da se roknes

slucajno sam saznala da je ovaj tip cekao mesto u skoli.. imao je sve uslove ali je pusio redovno od likova njegove generacije sa vezama..

uopste nije stvar u kompetentnosti, vec da u drzavnom sektoru treba da se postuju konkursi i slicno sto se odavno ne postuje.. svestan je on dobro da u privatnom to nikad nije bio slucaj  Smile

on je samo hteo da se zaposli, ja ne znam jel kapirate vi to ili namerno pravite CSI Belgrade od ovog slucaja  Smile

to sto smrdljive novine jedva cekaju da pisaju po srbiji to nije bas mnogo njegov problem  Smile mogli su ga ga otpile ko majmuna za pricu, realno..
ali nemoguce da ne vidimo da to isto sto on misli i radi, rade hiljade drugih.. i odose bre..
direktori bolnica potpisuju u proseku dva resenja za inostranstvo dnevno.. mladi ljudi koji pale tamo gde ima posla za poziv za koji su se skolovali 10 ili 12 godina.. a lekari su nam preko potrebni, ali NEMA para za njihove plate  Smile

i daleko od toga da je posle tita pocelo lose.. taj tip nas je zaduzio koliko ovi svi posle njega mogu da se trude da dostignu  Smile ali bilo drugo vreme, proizvodilo se..
jedini problem je sto se posle njega vise nije proizvodilo, pa se sva govna istresaju na vlast posle, ali realno taj je gurao celu onoliku zemlju na kredu kao 1/1  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
Kazem pedagoski jer su im nazivi ubi boze  Smile Sto bi reko onaj komentator - parapsihopatologija  Smile
Citat
on je samo hteo da se zaposli
Preko veze  Smile
Citat
ali nemoguce da ne vidimo da to isto sto on misli i radi, rade hiljade drugih.. i odose bre..
direktori bolnica potpisuju u proseku dva resenja za inostranstvo dnevno.. mladi ljudi koji pale tamo gde ima posla za poziv za koji su se skolovali 10 ili 12 godina.. a lekari su nam preko potrebni, ali NEMA para za njihove plate 
Naravno da vidimo, i dok mi kenjamo po ovima sto gase svetlo i nikako da odu, za to vreme nam odlaze oni koje bi trebalo da zadrzimo, razumem te.
Ali jednostavno ne mogu da predjem preko tolikog licemerja, da se on zaposlio preko veze, to jest da je uspeo u nameri, sad bi se zajebavao u skoli 5 sati dnevno, dva sata dnevno bi drkao i bio kafu, i Srbija bi bila raj na zemlji.
« Poslednja izmena: 13. Maj 2014, 00:39:22 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
@Ilija Nis , krouli

Nisam to znao , ovo je sto sam ja napisao je vazilo do skora , a i ko ce pohvatati sve te njihove fore. Ja sam onaj klasicni masinac , nemam ni grama od tih pedagoskih predmeta polozenih , niti sam imao opciju da ih slusam.

Mada sacuvaj me Boze rada sa decom ........
« Poslednja izmena: 13. Maj 2014, 00:45:37 od sova9072 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Nisam ja rekao da je bilo loše samo posle Tita, nego da je ovo ozbiljno razjebavanje Srbije počelo nakon njegove smrti. A ne posle 5. oktobra kako raznorazni eksperti stalno tvrde.

A što se čuvene, takođe isprane priče o Jugoslovenskom dugu tiče...

SFRJ je imala ukupan spoljni dug 11,5 milijardi evra (preračunato u evre), a sada njeni "potomci" zajedno duguju svetu oko 130 milijardi.

Čisto da se razumemo, meni je lično stalo do Tita koliko i jednom Velji Iliću do Srbije. Ono - boli me baš patka. Samo što ne volim da slušam gluposti i odvale, posebno ne kada dolaze od političkih botina koji pred spavanje recituju Šešelju naš i O presveti Aco i misle da je baš njihovom Šekiju i njihovom Voji, Aci, Kurcu, Palcu... stalo do njih i ostatka naroda i da su baš oni ti koji će da promene i srede sva sranja njihovih prethodnika. E zbog takvih imbecila mi već decenijama imamo ološ na vrhu države i zbog toga i jesmo tu gde jesmo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
Kad covek bolje razmisli ovaj lik donekle i jeste u pravu.
« Poslednja izmena: 13. Maj 2014, 00:59:17 od Rammfan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Citat
E zbog takvih imbecila mi već decenijama imamo ološ na vrhu države i zbog toga i jesmo tu gde jesmo.
Upravo tako ljudi su problem,ja sam rekao za ovu zemlju cu smatrati da se pomerila s mesta onda kad pri besplatnom deljenju sadnica japanske tresnje ili kad promoterke dele besplatne limenke guarane ne bude 36 mrtvih i 147 ranjenih...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Jao da, jebote, kad se setim toga dođe mi u zemlju da propadnem. Japanci stoje mirno u redu za flašu vode, stari Japanci se dobrovoljno javljaju da čiste Fukušimu... a za to vreme Srbi se tuku oko saksija trešanja i usput svađaju da li su u govnima zbog Tita ili Slobe i da li će Aca da bude bolji od Voje ili će pak Ivica sve da nas spase jer za razliku od Mlađe i Bote, njemu je stalo do Srbije,pa... itd...
Mislim se terajte se bre svi kolektivno u tri pičke materine i crknite tamo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
Nokia krntija
Држава су грађани без грађана нема државе...тако да се може рећи да су грађани сами себе упропастили.  Smile

Не може се то гасиоцима светла објаснити. За њих је држава тотално засебан ентитет, независан од народа и његовог утицаја. Једино што народ може да уради је да свакодневно државу пљује и за све своје недаће окривљује Милошевића, Шешеља, Коштуницу, Амфилохија, Радета Булатовића, САНУ итд итд...

А не може им се објаснити, јер немају довољно развијену националну свест. Из овог или оног разлога или мноштва разлога.

Ја их лично не кривим због тога, то је једноставно начин на који се човек осећа. Одавно је скована изрека - тамо где је добро, тамо је отаџбина. И то је потпуно ок. Апсолутна подршка, аплауз. Али ако би само могли да потраже своју отаџбину, то би било сјајно.

Што се осталог тиче, сматрам да Хрватску треба разорити.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.