Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 17:17:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Odnosi Srbije i Hrvatske 2  (Pročitano 42745 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
"Odnosi Srbije i Hrvatske 2"

Smile
Stalno i ja to trubim al ne vredi (vrijedi), ko da je tema "sukob Srbije i Hrvatske", al dzaba je, ljudi ne slusaju  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1182
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

Šta si ti ti bio na "Thompsonu" ???  Smile A ko ti je ova ribica? Cura?  Smile

Varaš me Crvenkapo....  Smile

Откуд ја знам где су те ово усликали , не пише нигде , видим да си ти упућена  где се окупљаш са осталим нацистима , ето још једног доказа да си ти на слици  Smile
« Poslednja izmena: 10. Jun 2009, 10:12:58 od CrvenaBeretka »
IP sačuvana
social share
Нека од данас зна,ко није знао
да Србија није ћилим из Ушака,
да Косово није свилени јастук из Бруса,
да Срби знају за нешто скупље од главе
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Muškarci više vole plavuše...

Zodijak
Pol Žena
Poruke 142
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10

Šta si ti ti bio na "Thompsonu" ???  Smile A ko ti je ova ribica? Cura?  Smile

Varaš me Crvenkapo....  Smile

Откуд ја знам где су те ово усликали , не пише нигде , видим да си ти упућена  где се окупљаш са осталим нацистима , ето још једног доказа да си ти на слици  Smile

Ne, Bero, ja sam ti ljepša  Smile
Ali još mi nisi rekao tko ti je ova? Što to ona ima, a da ja nemam?  Smile

Ali ne krivim te...sex vam je sigurno strastven  Smile

I da se držimo teme o odnosima: možeš joj napisati na jednu nogu bratstvo, a na drugu jedinstvo i lijepo vas dvoje širite bratstvo i jedinstvo! Oh oh oh..... Mislim da bi Spielberg uskoro snimio film o vašoj strastvenoj i zabranjenoj ljubavi  Smile
IP sačuvana
social share
Ne daj na se, ne daj svoje... nemoj tuđe, prokleto je!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Al osetim "lock"  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 973
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
He he kako odmah u sali zna da veze fasisticki pozdrav sa Tompsonom, prva asocijacija, al neeeee, on fasista, boze sacuvaj, ne bi on to, jok, nema logike, luda deca fiks ideje, ko izmisli taj bubertet majkumu.... Smile

Proglašavati hrvatskog pjevača poklonikom fašizma samo zbog darkerskog stila oblačenja i pokojeg ustaškog simbola (što je isključivo propust organizatora) u publici, u najmanju je ruku pretjerano, a Hrvatsku nepravedno dovodi na zao glas.
Upravo zbog takvih glasina Thompsonu je nedavno bio zabranjen koncert u Nizozemskoj, a u svjetskim medijima se Hrvatsku ponovno povezivalo s terminima vezanim uz ustaštvo. Marko Perković Thompson već se dulje vrijeme, a naročito u zadnje četiri godine, u intervjuima ograđivao od ustaštva i pozivao isključivo na svoje domoljublje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
He he kako odmah u sali zna da veze fasisticki pozdrav sa Tompsonom, prva asocijacija, al neeeee, on fasista, boze sacuvaj, ne bi on to, jok, nema logike, luda deca fiks ideje, ko izmisli taj bubertet majkumu.... Smile

Proglašavati hrvatskog pjevača poklonikom fašizma samo zbog darkerskog stila oblačenja i pokojeg ustaškog simbola (što je isključivo propust organizatora) u publici, u najmanju je ruku pretjerano, a Hrvatsku nepravedno dovodi na zao glas.
Upravo zbog takvih glasina Thompsonu je nedavno bio zabranjen koncert u Nizozemskoj, a u svjetskim medijima se Hrvatsku ponovno povezivalo s terminima vezanim uz ustaštvo. Marko Perković Thompson već se dulje vrijeme, a naročito u zadnje četiri godine, u intervjuima ograđivao od ustaštva i pozivao isključivo na svoje domoljublje.
Kazes "pokojeg ustaskog simbola sto je propust organizatora"?
Geni su cudo!
Kao po koji simbolcic,sta je to,kao kad bi FALCO na svom koncertu uzvikivao Zeig Hail,i po koji kukasti krstic da se pojavi nije to nista!
I zaboga neki bolesnici iz te europske unije kojoj bi i vi da pripadate neopravdano povezuju hrvatsku sa ustastvom,pa zaista mi nije jasno zasto?
Hrvatska i Ustastvo,kakve to veze ima?Ja nemam pojma,jedino ovi bolesnici iz jevrejskih organizacija  pomjesali loncice pa veliku,hrabru domoljubivu naciju koja je za vrijeme drugog svjetskog rata bila jedini izvor svjetla i otpora nacisticko-fasistickom okupatoru dovodi potpuno pogresno u vezu sa "nekakvim ustastvom"!Pa jesu li ti bezobrazni Jevreji pogledali snimke ulaska Fasista u Zagreb kada su ih slobodarski i hrabri stanovnici Zagreba docekali bacajuci na njih kamenje,bombe,pokvaena jaja,truli paradajz????Ili je umjesto paradajza bilo cvijece?Nesto nisam siguran?

Salim se ajmo malo o cinjenicama,jel' Thompson na svojim koncertima publiku pozdravlja sa "za dom spremni"?
Jel to bio zvanicni pozdrav NDH?

Jel na Thompsonovom koncertu publika pjeva "Ubi Srbina"?
Jel Thompson ikad zamolio svoju publiku da to ne cine ili se ogradio od toga?

Jel' se Thompson slikao sa slikom Ante Pavelica?

Jel' pjevao Jasenovac i Gradiska Stara?

I na kraju posto smo svi subjektivni poslusajte misljenje Europe kojoj toliko tezite?Ona zabranjuje koncerte jer se vise negidje ne isticu fasisticki simboli i nigdje pjevac koji toliko velica te simbole nije toliko popularan sem u vas Hrvata!

Geni su cudo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Muškarci više vole plavuše...

Zodijak
Pol Žena
Poruke 142
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Evo, ja ti mogu odgovoriti na neka pitanja:

Tu nesretnu pjesmu nikad u životu nije pjevao, bar ne javno, i sam je pozvao ljude da mu daju audiovizualni zapis gdje to pjeva. Nitko se nije odazvao. Pjevanje te pjesme mu je prišio SW, ali o tome se, jel, ne smije  Smile

Od ustaštva i fašizma se javno ogradio, i to više puta.

Što se tiče publike, da, ima kretena, u tome i je problem. I on opetovano moli ljude da to ne rade i da mu ne donose fašistička obilježja na koncerte, al džabe, uvijek imaš kretena.

Što se tiče zabrane, Nijemci su jednom baš odlučili prevesti sve njegove pjesme, nakon jedne takve zabrane, i generalni zaključak je bio da je riječ samo o lijepoj domoljubnoj poeziji, i ničemu više. Od tad Marko po Njemačkoj svira bez ikakvih problema.

Što se tiče "Za dom spremni" da, istina je, ali on tako ne pozdravlja, nego je to dio jedne njegove pjesme. Marko je puno puta rekao da kada pjeva tu pjesmu, NDH mu nije ni na kraj pameti, već ju pjeva kao znak zahvalnosti za sve branitelje koji su položili život za domovinu.

Što se tiče zadnjeg pitanja, to stvarno ne znam, ali probat ću saznat!

I za kraj, evo jedna Thompsonova pjesma koja možda najbolje opisuje njegov stav o svemu i kakav je on ustvari čovjek

Istok, Zapad, svatko brani svoje,
a ja ne smijem ono što je moje
oduvijek.
Jedini moj svijet.

I samo zato, za njih sam fašista,
a nikad nisam htio tuđe ništa,
samo nju,
zemlju slobodnu.

Mirno živim ponosan na svome,
makar nije uvijek sve po mome.

Napadaju ta sluganska pera,
k'o da oni branili su sela.
Miševi,
iz rupa izišli!

Eh, što im se povampire lica
kad se vije
naša šahovnica.
Sveta zastava.

Mirno živim ponosan na svome,
makar nije uvijek sve po mome.

Nek' se čuje, nek' se zna,
nek' vijori zastava,
neka ni'ko ne dira
u moj mali dio svemira.

U eteru lažu, obmanjuju ljude,
tako lako pravednima sude.
Jesam kriv,
zato što sam živ!

Domoljublje prozvali fašizam,
tako brane njihov komunizam.
Prozirna
demagogija!
IP sačuvana
social share
Ne daj na se, ne daj svoje... nemoj tuđe, prokleto je!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Poznat je kao pravi šlager pevac koji okuplja zaljubljene ... Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Poznat je kao pravi šlager pevac koji okuplja zaljubljene ... Smile Smile Smile Smile
Smile Smile Smile Smile

Postoji audio zapis,znas dobro da postoji!Ili mozda to nije Thopson?
Pod ogradjivanjem od Ustastva smatram ili da prekine koncert ili da odstrani oni 30% gostiju na koncerima koji nose kape sa slovom U,e to je ogradjivanje,a ne prazno blebetanje dok ti pola stadiona na koncertu nosi ustasku ikonografiju!
Postoji slika u kojoj u ruci drzi sliku Ante Pavelica,vrlo je lako pronaci na internetu!

Kazes Za dom spremni on tako ne pozdravlja vec je to dio njegove pjesme????????????????
On kaze "za dom" a publika odgovori "spremni"!I to nije nista,to se ne pika,ne broji ako je dio pjesme!Ja u pjesmi otpjevam Zeig Hail i to se ne broji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
QQQwww,,
ima stvari koje Thompson nije trebao govorit ili radit ali se uvijek nađu osobe kao ti koji će sve to sto puta preuveličat.Kažeš 30%ljudi sa ustaškim znakovima.To znači u Splitu na stadionu 10 000 ustaških kapa.Na takva tvoja pisanja nema potrebe ništa reći.
Pjesma Čavoglave  gdje se spominje nepodobni izraz je nastala u ratu kad su Srbi napadali njegovo selo Čavoglave a u njemu nikad Srbi nisu živjeli.Da j enetko tebe gađao bombama šta bi mu ti govorija ili pjeva?
Vidim ovdje u miru neki se vrijeđaju do granice bolesti.Kad mene netko nazove koljaču,fašisto ili samo ustaša to je za mene uvreda jer se ne osjećam takvim.pročitaj tekstove npr.Beretke ili nejki njemu sličn.
Kad netko a ima ih puno kaže Đujić nije zločinac ja ću uvijek reći za dom spremni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 17:17:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.