Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 00:36:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Odnosi Srbije i Hrvatske 2  (Pročitano 42846 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
Ja često idem u Hercegovinu i nitko uvjeravanm te nitko normalan ne razmišlja o priključenju Hrvatskoj.
Kao da vec nisu prikljuceni , daj molim te  ...

Citat
Ove pjesme su nastale bar 20 godina prije no što se Thompson uopće rodio
Što ga amnestira ili ne od cinjenice da peva ustaške pesme koje pozivaju na linc Srba  Smile Cinjenica i opšte poznato je a i sam on tvrdi da je ustaša i tacka .
« Poslednja izmena: 10. Jun 2009, 19:02:25 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja jesam ali mnogi nisu.Raspoloženje u Hrvatskoj je takvo da bi u slučaju referenduma bio negativan odgovor.Ovdje u Hrvatskoj se bune kad naša Vlada pomaže izgradnju bolnice u Mostaru.Nije to tako velika ljubav kako ti misliš.Ti živiš u nekom svom svijetu,takav je odnos i srba prem avama u RS.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0
mob
Alcatel 
Bora , nisi ubedljiv. Poređenje saobraćajne nesreće i letovanja u Hrvatskoj, izvini , ali ti ne ide u korist. Nemam odgovora na mnoga pitanja, sasvim normalno. Da ima odgovore na sva pitanja ne bih dans sa tobom ,ili bilo kim drugim. polemisao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Muškarci više vole plavuše...

Zodijak
Pol Žena
Poruke 142
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Ja često idem u Hercegovinu i nitko uvjeravanm te nitko normalan ne razmišlja o priključenju Hrvatskoj.
Kao da vec nisu prikljuceni , daj molim te  ...

Citat
Ove pjesme su nastale bar 20 godina prije no što se Thompson uopće rodio
Što ga amnestira ili ne od cinjenice da peva ustaške pesme koje pozivaju na linc Srba  Smile Cinjenica i opšte poznato je a i sam on tvrdi da je ustaša i tacka .

OK, onda ćeš mi morati dati dokaz za svoje tvrdnje, jer inače mogu i ja tebi sada tvrditi da sam Christina Aguilera glavom i bradom.

Dakle molim neki dokaz gdje se vidi da on pjeva te pjesme i gdje kaže da je ustaša.

Usput, očito su mu sad prišili i tu drugu...  Smile Na kraju će biti da je pjevao još i "Marseljezu" "Aspirina" i "Poker face"  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ne daj na se, ne daj svoje... nemoj tuđe, prokleto je!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Peruđi,
tisuće srba je već bilo na Jadranu i ništa im se nije dogodilo.Nekima je i to je realno.Neki dan su pretučeni poljaci od nekih huligana.Šetati iza ponoći Beogradom nije manji rizik nego otići u Istru.Rizik je možda veći ići u Zadar ali normalni ljudi su svugdje isti a i oni drugi su isti.Veći je riziik ići u Zagreb iz Dalmacije kad igra dinamo-hajduk.Živimo u takvo vrime.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung S4
Očito svakih nekoliko stranica za ljude tipa sashas i qqqwww moram ponavljati da postoji google, prema tome, molim da prvo provjerite činjenice, prije no što počnete lupetati gluposti. Ove pjesme su nastale bar 20 godina prije no što se Thompson uopće rodio
Koliko puta ću još morati napisati tu jednostavnu stvar koju možete saznati s par klikova po netu, umjesto što ovdje uvijek iznova pišete fantazije?

I ako ima audiovizualni zapis gdje to Thompson pjeva, voljela bih ga vidjeti. Mislim da više čak ni oni koji izmišljaju te laži ne znaju gdje su ga ono zadnji put optužili da je to pjevao. Očito je po najnovijem u Osijeku  Smile

Sva sreca pa se na istom tom netu moze sve pronaci, a ovo sto sam napisao je sve preuzeto sa hrvatskih sajtova.

Evo ti lepo ovde audio zapis pesme:

http://www.index.hr/images2/Thompson-JasenovaciGradiskaStara.mp3

Da bi pustili pesmu potreban vam je quick time i mozda je bolje pokusati iz IE...

A ovde imas i reakcije vase javnosti na sve to:

http://www.index.hr/vijesti/clanak.aspx?id=178641

http://www.index.hr/vijesti/clanak.aspx?id=178992

http://www.index.hr/vijesti/clanak.aspx?id=178032

Ako ti ovo nije dovoljno ja stvarno ne znam sta treba vise da uradim...

Peruđi,
tisuće srba je već bilo na Jadranu i ništa im se nije dogodilo.Nekima je i to je realno.Neki dan su pretučeni poljaci od nekih huligana.Šetati iza ponoći Beogradom nije manji rizik nego otići u Istru.Rizik je možda veći ići u Zadar ali normalni ljudi su svugdje isti a i oni drugi su isti.Veći je riziik ići u Zagreb iz Dalmacije kad igra dinamo-hajduk.Živimo u takvo vrime.
Imalo je i puno Srba jako neprijatnih situacija u Hr, ne brini...
Postoji gomila primera vase "gostoljubiljivosti"...
Ja kapiram da budala ima i ovde i kod vas ali je cinjenica da im se desavaju razne neprilike samo zato sto su iz Srbije...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
pa možda su i granate koje su pale po glavama ljudi bile iz srbije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ja ne shvatam sto se vi sa govnima vodite polemiku...
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0
mob
Alcatel 
Peruđi,

Većina tih Srba, koji idu na Jadran su poreklom iz Hrvatske. nekoliko hiljada , je mali broj da bi se doneo zaključak. Bezbednost vam je loša, to sam priznaješ. Živite vi dalje, ne bran. Jedno je sigurno , pare su vam jako važne, pa bi čak i Srbe na Jadran. No neće moći, previše je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
life,
ja mislim da je u Hrvatskoj za tobom raspisana tjeralica za zločine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 00:36:02
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.