"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza... Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare... Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja... Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Ako sada odes i krenes da objasnjavas, garant ces zavrsiti sa nekom tuzbom za uznemiravanje.
тужба за узнемиравање у селу у босни и ерцеговини?
позивајући се на искуство, пре свега са селом, главни проблем је брука. А радикалне околности захтевају радикалне мере. Уосталом обоје сте у том хистерично-драматичном фазону, па је питање само ко ће дуже да издржи. Ако мислиш да вреди, онда се потруди да издржиш.
Ако се питаш да ли вреди, онда добро размисли, поготово ако га знаш тако кратко, ако лечиш ране од бившег, ако имаш такав потпис какав имаш...
Ocito nisko kimi, haman nemas slovo H u rijecniku i ocito nemas selo u cilirilici ? Izgleda da Histericno je taman a ercegovina bas i nije...ostalo je bilo Ok sa cim bi se cak i slozio...
Autorice teme kada shvatis razliku izmedju ercegovina i Hercegovina,tada shvatis i gdje si pogrijesila.Jednostavno pojedini muskarci ili zene nisu vrijedni ljubavi.Da li te smijem pitati nesto licno...da li si ruzna?
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza... Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare... Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja... Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Сестро ти си бре човека испалила и отказала јбно венчање... буди срећна ако не фасујеш увреде ил шамар кад га видиш ...
шта си то страшно урадила... ма ништа ... направила си будалу од човека, осрамотила га и показала му да је будала што ти је веровао... осим тога ништа
Ma Zmaju brate ja pomislim da na ovom forumu smo svi ruzni k'o grobovi,vazda kukumacemo,trazimo pomoc,cmizdrimo...zato pitam da li je jedan od nas Ostavi zena covjeka na svadbi i to je to niti prvi niti poslednji,treba se posvetiti sledecim koji dolaze na svadbu i pitati "cuj cuko da li mi oprastas ono zadnji put kad sam pobjegla mmmm sreco mojaaa" ipak je bolje zapjevati kao ono dodji u pet do pet...selska posla ahhhhh