Nisma ruzna ni najmanje. Usput ima li mozda njeove krivice ako je on planirao gdje cemo zivjeti bez da mene pita i obavjesti ok toga a usput se prvo slozi za stan a onda kaze nemoze.Zar nije on kriv,ne ja
Besanaaa...nisam ruzan,imam svoj stan,zivim sam,imam auto,imam posao,imam more i jutarnju kaficu ko fol citajuci nake talijan gluposti pravim se da razumijem,sve ovo je istina.Roditelje ne fermam,znaci zivim sam i radim sta hocu...sada te pitam da li je to dovoljno da me zavolis?
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza... Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare... Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja... Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Iskreno, mislim da je on kriv za ono sto se deslio, a da si ti kriva za ono sto se desava sad. Ti si (s pravom) donela odluku da se otkaze vencanje, i stani sad iza toga i utuvi u glavu da je ovako bolje za tebe. Oboje ste totalno nezreli, a on je uz to i pickica. Da te on voli, i da je malo ponosan i pametan, rekao bi toj rodbini i ostatku sela " Ja sam kriv, odjebite i gledajte svoja posla". Ovako bolesno uziva u ulozi zrtve i nemoj da mu prekidas to uzivanje, samo se skloni sto dalje od psiha. Jedino ako se stvari nisu dogadjale bas onako kako si nam ispricala, i juris ga jer znas da je krivica tvoja i da si napravila sranje
« Poslednja izmena: 21. Mar 2013, 23:30:14 od Ilija Nis »
Idi lepo do njegove kuće, baci otirač u stranu, i legni mesto njega. Možda posle par da brisanja nogu čovek konačno uoči razliku između tebe i otirača. On je ionako jedini muškarac na ovome svetu, svi ostali su lažnjaci.
Ilija nema smisla da lazem bilo je upravo kako sam napisala.I zaista mislim da ima i njegove krivice vise nego moje.Ja jesam otkazala vjencanje tj rekla da to uradi ali zato sto je mjesto mene donio odluku gdje cemo da zivimo.To nije mala stvar,i moj zivot je u pitanju.I jesam ga "proganjala" jesam tacno.Od onog dana nisam se javljala niti je on.
Da li je stvarno bitno ko je kriv? Ono, imash chinjenichno stanje: Nece da chuje za tebe, gushish ga, smetash mu... Ako ti je stvarno stalo do njega, lepo rep medj noge i ostavi ga na miru...