Ako sada odes i krenes da objasnjavas, garant ces zavrsiti sa nekom tuzbom za uznemiravanje.
тужба за узнемиравање у селу у босни и ерцеговини?
позивајући се на искуство, пре свега са селом, главни проблем је брука. А радикалне околности захтевају радикалне мере. Уосталом обоје сте у том хистерично-драматичном фазону, па је питање само ко ће дуже да издржи. Ако мислиш да вреди, онда се потруди да издржиш.
Ако се питаш да ли вреди, онда добро размисли, поготово ако га знаш тако кратко, ако лечиш ране од бившег, ако имаш такав потпис какав имаш...
У селу тако нешто не постоји, онда би испао још већа пи... Ем му је одбегла млада, ем још сад не може да обузда женско чељаде, него мора да подноси тужбу за узнемиравање. Тако нечег нема у њиховом речнику, да не кажем вокабулару. А и он да хоће да је одјебе фор гуд, реко би јој лепо е одјеби, моја грешка и сл. не би био фазон мртва си, умрела си, мрзим те, што још више потпирује женску сујету и нагон за објашњавањем, узнемиравањем...
Danas je zvao da vristi da mu ostavim prijatelje i familiju na miru,da shvatim da on voli svoje roditelje i rodnu kucu da sam ja svoje rekla da me mrzi da sam mu zuvot unistila.....Ja mu unistila zivot navodno se sestra i zet razvode(jer mi j njegov zet poslao poruku na fb) a i posao mu se klima radi mene(a bas se pitam zasto posao sta ja s tim imam)....Mislim da su to ciste lazi koje izmislja da bi urlao na mene cula bih ga i bez telegona koliko je vristao
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows 7
Chrome 25.0.1364.172
HTC One
Jedno sasvim jednostavno pitanje - sta ti nije jasno u "ostavi me na miru"?
Ajde da ti je rekao jedanput ili dva puta, pa mislis afekat, proci ce... razumem ja i romanticne filmove, i dramu sa hepiendom... ali ada ti neko kaze milion puta, porucuje preko drugih a onda nazove i urla da ga ostavis na miru jer vise ne zna sta bi, stvarno ne znam kako to i ne prihvatis? U krajnjem slucaju, kako dozvoljavas sebi da se toliko ponizavas? Naravno, sada ce neko da pocne da filozofira kako nema ponizavanja u ljubavi... o da, i te kako ima... to je ono kada se predju sve granice patetike i ljudskog dostojanstva...
Sa druge strane, kako ne razmisljas malo dublje? Odmakni malo od povrsine, sve mi je to nekako povrsno i neozbiljno, kao da ste samo vas dvoje. Vec si rekla i kakva je sredina i kako sve funkcionise. Nije samo on tu problem, sada si navukla na vrat i njegove. Da li mislis da bi bilo idilicno sa strane roditelja/rodbine cak i da se on pomiri sa tobom? Onda ce mu oni puniti glavu kako je mogao, sta si im uradila, kako si obrukala casno prezime postene porodice blablbla... i onda pakao iznova.
Ako si iole razumna batalices to, pre svega sebe radi.
Kaži ti meni sad, kad ostavimo po strani sav intenzitet i količinu svih emocija koje osećaš... da li ovo tebe zabavlja? Šta bi radila u svom životu da nema ovoga? Ozbiljno te pitam.