Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Од данас без визе у Русију  (Pročitano 9823 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
sandra80  Smile
Можда је трећи пут најбољи (шта год био), али између Русије и запада, Срби ће увек изабрати Русију.
Да није тако, Тадић би окренуо леђа Русији, али жути медији кажу да само 30-ак посто је за нато, значи у преводу нема ни 15% (пошто су медији сервис Е.У.).
И нама су дали 4%, па смо у Земуну узели скоро три пута више.  Smile
Cini mi se da nekoga bole ove vize, bole.  Smile
  gambina  Smile  nemoze da prezali sto su dali zutima taj dogovor  Smile 
otkad su radikale ubili na lokalnim izborimai naprdnjaci bazirao se samo na rusko pitanje,a evo i oni mu udarise noz u ledja.  Smile

Најзначајније приближавање Русији је учињено за време владавине жутог режима, али не зато што су жути хтели, већ зато што су морали ... то више говори о снази Русије.
Мени је изузетно драго због тога, јер боље да та сарадња почне док су још евро странке на власти, него да то све чека неку нову власт.
Укидање виза је пре свега братска подршка српском народу, али нисам сигуран да ли је то плус или минус за режим, јер Тадић покушава да седи на две столице. Коментари евро-талибана су крајње негативни и то не иде у прилог ДС-у.

СНС је мачка у џаку како за људе који су поклонили свој глас њима, тако и за евроунијатске снаге и саме владаре из Е.У.
Они као нови еУро-унијати могу бити боље слуге западних интереса, да наставе стазама ДС-а, али могу и да и да зауставе точкове интеграција.
То су тренутно највећи лажови на политичкој сцени Србије са најповршнијим програмом такође.
To ti je samo da Evropa ne pomisli da je Srbija laka koka pa se malo vrti u krug i cim tamo cim vamo i izvlaci od jednog i drugog kolko mos. A opet ljudi u Srbiji vise vole evro, nekako ne guzva u dzepu  Smile

vrlo sam polaskana njihovim postupkom toliko da bih ovog momenta zapalila za rusiju .....ali malo sutra  Smile

kod te zgadije ne bih otisla i ostavila nijedan evro ...da im ja pomazem da vrate amerima kredite ? jok  Smile...iovako su dovoljno dobili kad su dopustili bombardovanje ...zgadijaaaaaaaaaaa
O cemu ti pricas  Smile, kada ce ljudi shvatiti da rusija ne uzima kredit od MMF i ostalih lopova....

Uzimala je samo za vreme retardiranog jelcina sada vise ne jer nema potrebe!

a vratice sve dugove tako sto ce ....? ili je vec vratila ?
Pa Nemackoj su vratili neke dugove, a moze im se dok je nafte. Al nisu na nuli a danas je dugovanje normalna stvar mada Ruje stoje tu u plusu a ne minusu.

Napokon !
Zivela Rusija !
I Ruskinje naravno, pogotovo one od 18-30 god.  Smile
vrlo sam polaskana njihovim postupkom toliko da bih ovog momenta zapalila za rusiju .....ali malo sutra  Smile

kod te zgadije ne bih otisla i ostavila nijedan evro ...da im ja pomazem da vrate amerima kredite ? jok  Smile...iovako su dovoljno dobili kad su dopustili bombardovanje ...zgadijaaaaaaaaaaa
Uf, tebi neka Ruskinja stala na zulj  Smile

A eve ga i komsije ne cute:
PRIVREMENA SUSPENZIJA VIZNOGA REŽIMA ZA DRŽAVLJANE RUSKE FEDERACIJE

Prema Odluci Vlade Republike Hrvatske od 9. travnja 2009., za državljane Ruske Federacije će u razdoblju od 1. svibnja do 31. listopada 2009. privremeno biti suspendiran vizni režim.

To znači da državljanima Ruske Federacije, koji posjeduju valjane obične putovnice, u tom razdoblju neće biti potrebna viza za ulazak na teritorij Republike Hrvatske i kratkotrajni boravak do 90 dana, odnosno za prelazak preko državnog područja Republike Hrvatske. Također, privremena suspenzija viznoga režima podrazumijeva mogućnost ulaska državljana Ruske Federacije u Republiku Hrvatsku bez uvjeta posjedovanja vaučera ili jamstvenog pisma.
« Poslednja izmena: 13. Jun 2009, 12:22:39 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 
Citat
kravo jedna bezobrazna
slabi ljudi u nedostatku dokaza vredjaju...to je njihov nacin da na agdumente odgovore onako kako najbolje znaju  Smile

Kolko mi se čini ti si prva rekla da je on balavac Smile
a po cemu je to uvreda ?
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung Galaxy II
pa za dame koje vole mladje bogami nije uvreda  Smile

Rusija: Svake godine milion radnika manje
Autor: Tanjug | 13.06.2009. - 14:36

Ekonomski aktivno stanovništvo Rusije smanjuje se za milion ljudi svake godine, izjavio je šef ruske državne statističke službe Roštat Vladimir Sokolin.

U prošlosti, taj manjak je nadoknađivan migracijom, ali je u Rusiji sve manje imigranata, ukazao je on, preneo je Prajm-Tas.
Naglašavajući da je to "veoma opasan" presedan, budući da se u istoriji nikada nije desilo da jedna zemlja ostvaruje ekonomski rast u vreme kad joj se ekonomski aktivno stanovništvo smanjuje, Sokolin je ocenio da će se Rusija, čim počine da izlazi iz trenutne krize, suočiti sa nedostatkom radne snage.

hmm da nije im potrebna radna snaga,pa dele sad te bezvizne rezime?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
kravo jedna bezobrazna
slabi ljudi u nedostatku dokaza vredjaju...to je njihov nacin da na agdumente odgovore onako kako najbolje znaju  Smile

pa,to im je jedini argument,vodjen nekom filozofijom-ja sam stariji od tebe 5 godina,ti si glup,a ja sam popio svu pamet ovog sveta...
 eee,jos samo kad bi to uspevalo u zivotu...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 
Citat
kravo jedna bezobrazna

pa,to im je jedini argument,vodjen nekom filozofijom-ja sam stariji od tebe 5 godina,ti si glup,a ja sam popio svu pamet ovog sveta...
 eee,jos samo kad bi to uspevalo u zivotu...  Smile

cuj sta kaze covek...zene koje vole mladje ne smatraju naziv balavac uvredom  Smile

znaci ipak sam starija  Smile

inace,balavac  Smile , ja tebe nisam ubedjivala...prosto sam iznela svoj stav...da je tacno da se trsim sto sam starija nasa rasprava bi izgledala mnogo drugacije ....

ali...nedozvoljavam da mi se tupi,lupeta i ubedjuje me u nesto za sta do sada imam solidno misljenje  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
To znači da državljanima Ruske Federacije, koji posjeduju valjane obične putovnice
To znaci da vam nedostaje turista i da su vam dobrodošli od 1. svibnja do 31. listopada !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
cuj sta kaze covek...zene koje vole mladje ne smatraju naziv balavac uvredom  Smile

znaci ipak sam starija  Smile

inace,balavac  Smile , ja tebe nisam ubedjivala...prosto sam iznela svoj stav...da je tacno da se trsim sto sam starija nasa rasprava bi izgledala mnogo drugacije ....

ali...nedozvoljavam da mi se tupi,lupeta i ubedjuje me u nesto za sta do sada imam solidno misljenje  Smile
tako je!!!samo ostro!!! Smile Smile              Smile Smile
a to "balavac" slobodno idi tepaj sinu...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat

Pa Rusija već godinama koristi jeftinu radnu snagu iz Srbije, nije valjda da za to ne znaš?

Citat
I Ruskinje naravno, pogotovo one od 18-30 god.

Ruskinje su super ženske, samo im Srbi više nisu interesantni, u Rusiji se bolje živi. Jedna Ruskinja iz mog komšiluka se vratila u Rusiju, videla da je ovde tropa.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
To znači da državljanima Ruske Federacije, koji posjeduju valjane obične putovnice
To znaci da vam nedostaje turista i da su vam dobrodošli od 1. svibnja do 31. listopada !
Meni ne nedostaje nista Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat

Pa Rusija već godinama koristi jeftinu radnu snagu iz Srbije, nije valjda da za to ne znaš?

Citat
I Ruskinje naravno, pogotovo one od 18-30 god.

Ruskinje su super ženske, samo im Srbi više nisu interesantni, u Rusiji se bolje živi. Jedna Ruskinja iz mog komšiluka se vratila u Rusiju, videla da je ovde tropa.
Uf, nemoj  Smile
Cuo sam da u Hrvatskoj ima uhodan sistem za dovlacenje Ruskinja/Ukrajinki. Sad ko zna odakle ih dovlace i kako su tamo zivele pa im se svidja u Hr.
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.