Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Од данас без визе у Русију  (Pročitano 9831 puta)
Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
SonyEricsson K810
Napokon !
Zivela Rusija !
IP sačuvana
social share
KOSOVO JE SRBIJA!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung Galaxy II
ma jupi... Smile  jos da se isprsimo za avionsku kartu i ludilo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
O cemu ti pricas  Smile, kada ce ljudi shvatiti da rusija ne uzima kredit od MMF i ostalih lopova....

Uzimala je samo za vreme retardiranog jelcina sada vise ne jer nema potrebe!
Ја овде читам да је дуг Русије 450 милијарди $

http://www.cbr.ru/eng/statistics/credit_statistics/print.asp?file=debt_est_e.htm

Али не знам колико је то значајно, јер ви се не обазирете претерано на стварност
већ сте посвећени борби против "Нато фашиста" и "Ахтисарија" који "Милосрдним анђелом" покушавају да поробе "Србске Расоналисте 1389" уз помоћ "неолиберала" који намећу "солидарни харач од 6%" и од којих нас једино може спасити "Евро-Тома"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Cini mi se da nekoga bole ove vize, bole.  Smile
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 
a onaj oprosteni kredit kad je njihovo njet preslo u da za bombardovanje srbije ?
sta pricas ti?  Smile izgleda da vama nekim umesto rekalama ovde na Bureku treba stalno da stoji slika Ruskih oklopnjaka i PVO sistema ispod Istocne Kapije Beograda,a i kuca na Kosovu,posto nikako da vam udje u te glave...
i kakvi krediti,kakvi bakraci...?
ko da je Rusija (ili bila) jedina zemlja na sveu koja ja ikada dugovala neki kredit...  Smile

prvo sta baljezgas? toliko je duzna da ni njeni cukun unuci nece vratiti dug ...
mada zaboli me d.pe za njihove dugove visem se brinem kako cemo mi vratiti ove pozajmice koje devijantno uzimamo...ali to je druga tema ..

a sto se tice bombardovanja ...nemoj da mi lupetas o temama o kojima ocigledno pojma nemas !
nego sta nego su se prvo protivili bombardovanju..da bi bili uverljiviji jedan njihov je bio posrednik u resavanju problema.
nista vise nego potez kurve .slican ovim nasima ispod kackog mosta!!!
itekako su se slozili sa bombardovanjem kad im je kredit oprosten od strane amerikanaca!
secam se kao da je juce bilo naslova u novinama i televizija ...

so fuck 'em...
nisam to zaboravila niti cu.
ovo nije tema za ovakav razgovor . neka se post slobodno izbrise ali ne mogu da cutim kad vidim da me neko pravi budalom...i to neki balavac koji bi da negde putuje pa makar i u rusiju ...
prijatelju neces ni tamo.... Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung Galaxy II
  gambina  Smile  nemoze da prezali sto su dali zutima taj dogovor  Smile 
otkad su radikale ubili na lokalnim izborimai naprdnjaci bazirao se samo na rusko pitanje,a evo i oni mu udarise noz u ledja.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
O cemu ti pricas  Smile, kada ce ljudi shvatiti da rusija ne uzima kredit od MMF i ostalih lopova....

Uzimala je samo za vreme retardiranog jelcina sada vise ne jer nema potrebe!
Ја овде читам да је дуг Русије 450 милијарди $

http://www.cbr.ru/eng/statistics/credit_statistics/print.asp?file=debt_est_e.htm

Али не знам колико је то значајно, јер ви се не обазирете претерано на стварност
већ сте посвећени борби против "Нато фашиста" и "Ахтисарија" који "Милосрдним анђелом" покушавају да поробе "Србске Расоналисте 1389" уз помоћ "неолиберала" који намећу "солидарни харач од 6%" и од којих нас једино може спасити "Евро-Тома"
Slabije se razumem u engleski ali ovde ja ne vidim kome to duguje? nigde se ne spominje mmf, europen bank ili koja je vec....
Ja kad sam rekao da rusija ne duguje mislio sam na MMF i ostale zapadne lopove!

Sandra rusija ima smao u rezervama oko 500 milijardi dolara, ali to niej bitno jer oni vise izvozu nego sto uvezu!
Samo to tebi nije jasno jer nisi dovoljno iteligentna da shvatis stanje u rusiji i  satelit drzavi poput srbije!
« Poslednja izmena: 12. Jun 2009, 19:53:22 od sputnik_1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Qtek 小米
sandra80  Smile
Можда је трећи пут најбољи (шта год био), али између Русије и запада, Срби ће увек изабрати Русију.
Да није тако, Тадић би окренуо леђа Русији, али жути медији кажу да само 30-ак посто је за нато, значи у преводу нема ни 15% (пошто су медији сервис Е.У.).
И нама су дали 4%, па смо у Земуну узели скоро три пута више.  Smile
  gambina  Smile  nemoze da prezali sto su dali zutima taj dogovor  Smile 
otkad su radikale ubili na lokalnim izborimai naprdnjaci bazirao se samo na rusko pitanje,a evo i oni mu udarise noz u ledja.  Smile

Најзначајније приближавање Русији је учињено за време владавине жутог режима, али не зато што су жути хтели, већ зато што су морали ... то више говори о снази Русије.
Мени је изузетно драго због тога, јер боље да та сарадња почне док су још евро странке на власти, него да то све чека неку нову власт.
Укидање виза је пре свега братска подршка српском народу, али нисам сигуран да ли је то плус или минус за режим, јер Тадић покушава да седи на две столице. Коментари евро-талибана су крајње негативни и то не иде у прилог ДС-у.

СНС је мачка у џаку како за људе који су поклонили свој глас њима, тако и за евроунијатске снаге и саме владаре из Е.У.
Они као нови еУро-унијати могу бити боље слуге западних интереса, да наставе стазама ДС-а, али могу и да и да зауставе точкове интеграција.
То су тренутно највећи лажови на политичкој сцени Србије са најповршнијим програмом такође.
« Poslednja izmena: 12. Jun 2009, 20:37:51 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung Galaxy II
ma ja ponimaju to, no more umlatio vas Toma preporodni  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 
ljudi moji vi kao da ne vidite neke krucijalne stavri ovde ...ljudi su nas prodali jednom...drugi put...i naravno bice tu jos mnogo toga ... Smile

Smile za mene moze da postojio samo kad pojedinci pocnu da me prave budalom i blate neosnovano moj licni stav drzeci sew devize nas i rusa 300 miliona  Smiley 1

i opet...fuck 'em Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.116 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.