Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Obrezivanje žena - osakaćivanje genitalija - FGM  (Pročitano 43150 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
U pojedinim oblastima Polinezije se praktikuje preterano debljanje zena, sto dovodi do gasenja polnih drazi, a i zenu cini nesposobnom za rad.
Dobro, tamo praktikuju i kanibalizam pa je i razumljivo tovljenje zena  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Rade vecinom muslimani, pomenuli su bas i vehabije.
nisu oni ni M od Muslimana, to ti ja mogu zivotom garantirat Smiley
drugo nesto zivim tu na balkanu i sve cujem sta se radi kod muslimana, ali nikad ali bas nikad nisam cuo za ovo obrezivanje zena. A znao sam da se radi po africkim plemenima.

Pa to sam ja cuo jos 1991 na pocetku rata, navodno se radilo u Bosni, obrezivanje zena, spada u nove "urbane" i neurbane legende  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Sav sam se najezio dok sam citao o zenskom obrezivanju i peglanju grudi. Interesantno je da se to skoro sve desava u Africi, tacnije u crnackim zemljama Afrike, i onda se stvarno zapitam da li se oni uopste mogu smatrati ljudima? Da li su bjeli rasisti bili u pravu kada su ih tretirali kao domace zivotinje?
Ja ne razumijem ni koja je svrha muskog obrezivanja. Sta briga boga ima li neko kozicu preko glavica ili ne?

O vehabijama u sandzaku nemam rjeci. Mogu donekle da razumijem vehabije u Afganistanu, Iranu i slicnim zemljama, oni su od rodjenja uceni da gledaju u jednom smjeru i nisu imali nikakav kontakt sa svjetom. Ali ove, sto su dosli u civilizaciju i pokusavaju na tako brutalan nacin drugima da namecu svoju volju, treba sve do jednog u gasnu komoru.
To se zovu asocijalne licnosti, takve je Hitler likvidirao, po kratkom postupku.

Nek mi samo jos neko kaze da je islam vjera koja propagira mir i toleranciju.
Pa trebalo bi malko procesljati Ameriku, tamo je vecina muskaraca obrezano a nisu Muslimani, kao fol, higijena, ustvari isti razlog navode i Muslimani. Ujedno ranije i ritual, vrsta ispita zrelosti, kada se postaje "musko". Prije bolno, kasnije ne tolko, na nasim prostorima ranije prisutno u obliku pionirske marame i kape uz kojekakva obecanja. Ujedno se baca dosta para na povecanje, smanjivanje, oblikovanje grudi, a u zadnje vrijeme i one "stvari" kod muskaraca. Sve kroz utjecaj medija "dobrovoljno" pa ko voli nek izvoli. Al da je surovo, jeste.
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
 Alo! Pa nije isto kad je muškarac obrezan, to je samo višak kože. U slučaju žena se klitoris obrezuje i onemogućuje im seksualno zadovoljstvo...  Mislim, kako uopšte čovek može da poredi te dve stvari? Mislim, može al ako žene smatra za domaće životinje.  I šta je surovo u smanjivanju i povećavanju ? To, iako smešno, ima za cilj da osoba koja se podvrgne toj operaciji bude "zadovoljna" time! Kad odsečeš ženi seksualni organ, ne može da bude zadovoljna time! 
    Ali i ja mislim da toga nema na Balkanu...možda neki neznatan procenat...
      Inače, i pravoslavna crkva je nekad u srednjem, veku sakatila...pogledajte malo filmove tipa "Banović Strahinja".   A što se tiče Amera i obrezivanja, nema tu "fol" i "ne-fol". Istina je to vezano za higijenu, malo je već i moda ali u nekim slučajevima je neophodno iz zdravstvenih razloga ( fimoza ili parafimoza).
« Poslednja izmena: 15. Maj 2007, 01:35:38 od DJedai »
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 284
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Mislim šta reći  Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0

Ali i ja mislim da toga nema na Balkanu...možda neki neznatan procenat...
      Inače, i pravoslavna crkva je nekad u srednjem, veku sakatila...pogledajte malo filmove tipa "Banović Strahinja".   A što se tiče Amera i obrezivanja, nema tu "fol" i "ne-fol". Istina je to vezano za higijenu, malo je već i moda ali u nekim slučajevima je neophodno iz zdravstvenih razloga ( fimoza ili parafimoza).
Pa ako je za higijenu mogu se i usi odsjeci i ne morad vise cistiti. Na kom dijelu Banovic Strahinje ima sakacenje, meni je ostalo u pamcenju samo nabijanje na kolac?
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jel moze neko da mi pojasni sta je INFUBULACIJA.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
U pojedinim oblastima Polinezije se praktikuje preterano debljanje zena, sto dovodi do gasenja polnih drazi, a i zenu cini nesposobnom za rad.
Dobro, tamo praktikuju i kanibalizam pa je i razumljivo tovljenje zena  Smile

Tu bi trebalo poslati Enu iz VB Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Titov omladinac u penziji

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 79
Zastava Smederevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung 
Ujedno ranije i ritual, vrsta ispita zrelosti,
Sve kroz utjecaj medija "dobrovoljno"
Nažalost mnogo je takvih koji "svoje" mišljenje uzimaju iz medija!
Al da je surovo, jeste.
Smanjivanje bilo kakve surovosti bi moralo biti jedno od osnovnih merila civilizacije!
IP sačuvana
social share
Umetnost življenja je u tome da se svemu nađe prava mera!
"Danas je ludo vreme! Ko nije lud - taj nije normalan!"
Pametan čovek uzima reč zato što ima šta da kaže a budala zato što ima pravo da govori!
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Дог из д дог фор лајф

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1165
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
SonyEricsson K750i
ma nisu normalni Smile
IP sačuvana
social share
lakse je sa cetiri u rukama , nego s jednom u krevetu..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.