Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 13:57:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li mislite da ga treba oboriti
Da
Ne
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oboriti ili ne  (Pročitano 7185 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
U mojoj generaciji je bio jedan djak blago retardiran,svi su ga pustali ali se niko nije zalio zasto on za manje stari dobije dvicu Smile

Zamisli i da on savlada taj problem,a njega vec oborili,i on se u 3. razredu srednje upoznaje sa curom i malo price i skontaju da je on godinu dana stariji nego  sto treba biti,po skoli.I ona ga pita :
"Jesi li ti to pao?"
On kaze:"Da,u trecem razredu osnovne"

Kako bi ti reagovala Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
milane bez uvrede ali ovde izostavljas jedan vrlo znacajan momenat ....roditeljsku brigu  Smile

znaci...cela godina se ide u skolu zar ne ? kako nisu reagovali ? idu li na roditeljske sastanke ? culi za pedagoga ? decijeg pihologa ?razgovor ? ucenje zajedno ?  Smile

gledaj..svako od nas je imao momenat kad je u skoli zakazao ,zar ne ?
imala sam ga i ja.nikako nisam mogla da svarim prelazak iz osnovne u srednju .imala sam katastrofalne ocene .3 keca na polugodistu u prvoj godini ....
sa razgovorom ...roditeljskom podrskom te godine sam radila nenormalno i prosla kao jak vrlodobras  Smile
zahvaljujuci mojim roditeljima i porodicnom prijatelju (psihologu) zavrsila sam gimnaziju sa svim cestitkama i fakultet  Smile

realno...ja sam za nagradu ali i za kaznjavanje  Smile

*nema ljutnje  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Namćor&Namćor&Namćor

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1330
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Verujem da su mnogi za ponavljanje u " interesu deteta ".
E sad pitam ja vas ...a šta ćemo sa decom koju učitelji/nastavnici puštaju iz  godine u godinu samo da što pre izlete iz njihove škole...i potpuno su deca ok , nemaju razvojni poremećaj,  nisu ni u jednoj evidenciji bilo koje ustanove za poremećaje govora i ponašanja dece...već su budući nasilnici  Smile
Kakav je tek to primer našoj deci.
Po slabom i nemoćnom udri što jače možeš , a od malog Dona se sklanjaj ...neka pre tebe da prođe.
IP sačuvana
social share
Ne volem,
nikog, lutko, takva mi je narav
kao odžak star i garav
puno dima je kroz mene proslo.
Ne volem,
ujne, strine, šogore, komšiluk,
nataknem ih na čiviluk
od njih ništa dobro nije došlo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Citat
Valjda je pedagog škole  podbacio koji je vršio testiranje pred polazak, a ne lekari.

Hm... ja zaista ne znam kako je to u Srbiji, ali kada sam ja kretala u OS, isla sam na sva moguca testiranja... od zubara i pedijatra, do razgovora sa skolskim psihologom i pedagogom...  Smile
Takodje... on u trecem razredu nije u stanju da se bavi najprostijim racunskim operacijama... malo je cudno da to ranije nije primeceno...

To sto su ga razmazili tek mu je otezavajuca okolnost... morace od sisanceta da predje u ulogu decaka koji ce svakodnevno da vezba, vezba i vezba...

Sto se tice sramote zbog zaostatka... ja zaista ne znam... u mom odeljenju u OS su je bila devojcica koja je krenula u skolu sa 5,5 godina i bliznakinje koje su krenule sa 7,5... i nije bilo neke preterane razlike... ali opet... deca su danas razmazenija i bezobraznija...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Vec sam rekao da o ovome ne znam bas puno ali cu se vise raspitati.ali ono sto znam kakvi su bili prema mom drugu mogu samo reci sve najbolje.Slali su ga na instrukcije i kada maltene za hljeb nisu imali,ali nisu htjeli ostajati duzni.Znaci ide na vecinu roditeljskih,pricala je sa pedagogom vise puta.Isli su i kod djecijeg psihologa,a koliko znam, i ucili sa njim Smile

Citat
Takodje... on u trecem razredu nije u stanju da se bavi najprostijim racunskim operacijama... malo je cudno da to ranije nije primeceno...

Nisi me dobro razumjela,njemu matematika ide jako dobro Smile Ima problema kada treba citati,tekstualni,ali ne tezi,zadaci.

*Nema ljutnje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.25
 koliko je meni poznato - deci sa disleksijom treba specijalno organizovano obrazovanje . dakle ,nishta ne bi pomoglo da on okine godinu ,jer jednostavno on ne moze da savlada gradivo na "klasichan" nachin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
koliko je meni poznato - deci sa disleksijom treba specijalno organizovano obrazovanje . dakle ,nishta ne bi pomoglo da on okine godinu ,jer jednostavno on ne moze da savlada gradivo na "klasichan" nachin.
To sam mislio,samo sam zaboravio napisati Smile

Ali ako on moze poslije treceg pokusaja napisati kako treba,zar ne mislite da moze uz neke vjezbe to da postigne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
onda da li mi znamo da dete uopste ima tu disleksiju ili pricamo onako napola obavesteni ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
ne zna ni on sam.
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
ko zna sta je sustina problema.moze li se on nazvati disleksija ili razmazenost ili raspustenost.
bolje da se milan informise do kraja  Smile

ako je ono prvo...mozda dete i ne treba da ide u skolu gde se naziva zaostalim.imaju posebne skole za takvu decu.
ako je ono drugo....batina  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 13:57:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.